Boşanmak istiyorum

Arada nokta kullansanız da bir solukta okumak zorunda kalmasak hem ne dediğinizi anlamış olsak?
Şiddetin bir daha yaparsası falan olmaz. Bir kez yapan yine yapar.
Kaynananızı arayacağınıza neden kendi annenizi aramıyorsunuz? Niyetiniz ayrılmaksa durduğunuz her dakika zarar.
Kaynanadan önce evli olduğunuz adamı sorgulasanız. Kaynana en son düşünülmesi gereken ayrıntı

Nasil bir mağarada yetişmiş aileye düşmüşsun. Hemen kaç kendini kurtar. Kocanın neden ayi olduğu annesinden belli. Yetiştiren insan değil ki !! Ne igrenc bir kadın. Ne demek kadın dayak yiye yiye avrat olur ya !! Kara cahil 🤢

Kavga edince niye kayınvalidenize gideceksiniz ki zaten? Şiddet gördüyseniz boşanmak istiyorsanız darp raporu alın dava açın gidecekseniz de kendi ailenize gidin kayınvalide ne alaka anlamadım.

Arada nokta kullansanız da bir solukta okumak zorunda kalmasak hem ne dediğinizi anlamış olsak?
Şiddetin bir daha yaparsası falan olmaz. Bir kez yapan yine yapar.
Kaynananızı arayacağınıza neden kendi annenizi aramıyorsunuz? Niyetiniz ayrılmaksa durduğunuz her dakika zarar.
Kaynanadan önce evli olduğunuz adamı sorgulasanız. Kaynana en son düşünülmesi gereken ayrıntı
Önce onları aradım onlarden destek beklemiştim gel kızım oglumdan sana hayr yok demelerini beklemiştim ablama anlattım biraz bekle dedi izne diye gelip gtmessin dedi bende bekliyorum işte memleketim uzak olunca gurbetteym

Kavga edince niye kayınvalidenize gideceksiniz ki zaten? Şiddet gördüyseniz boşanmak istiyorsanız darp raporu alın dava açın gidecekseniz de kendi ailenize gidin kayınvalide ne alaka anlamadım.
Kaynamamgile gidp onlarla beraber ailemn yanına gtmekti amacım çünkü onlar varken anlatmak istedim kocamın yaptıklarını aileme

Nasil bir mağarada yetişmiş aileye düşmüşsun. Hemen kaç kendini kurtar. Kocanın neden ayi olduğu annesinden belli. Yetiştiren insan değil ki !! Ne igrenc bir kadın. Ne demek kadın dayak yiye yiye avrat olur ya !! Kara cahil 🤢
Evet cok kötü sogdum onlardan Kocamdan da sogsaydm keşke

Eskilerin düşünceleri böyle hep

Canım topige de gelmiyorsun uzun zmndir,bebek düşünüyodunuz en son noldu da böyle bişey yasandi anlamadım.ayrica kayinvaliden sana niye destek versin böyle bı durum da ki? İstediğiniz kdr sevin birbirinizi ama sonuçta onların çocuğu olan kocan,sen bosanicam dedikten sonra yedi kat el olursun onlara, boşver sen ailene anlat olan biteni

Kaynamamgile gidp onlarla beraber ailemn yanına gtmekti amacım çünkü onlar varken anlatmak istedim kocamın yaptıklarını aileme
Bu zihniyetteki bir kayınvalide gelinini haklı bulur mu hiç? Siz onlardan destek beklemeyin oğullarını aklamak için her şeyi yapacaklardır. Anneniz babanız varsa onlarla iletişim kurun hemen.

Eskilerin düşünceleri böyle hep
Hayır her köyde yetişmiş eski kafa dediginiz insanların iyi düşünceleri de oluyor genellemeyin. Her eski kafalar dayakla kadın olunur diye bir seu savunmuyor sizin ruh hastası kayınvalideniz gibi

Canım topige de gelmiyorsun uzun zmndir,bebek düşünüyodunuz en son noldu da böyle bişey yasandi anlamadım.ayrica kayinvaliden sana niye destek versin böyle bı durum da ki? İstediğiniz kdr sevin birbirinizi ama sonuçta onların çocuğu olan kocan,sen bosanicam dedikten sonra yedi kat el olursun onlara, boşver sen ailene anlat olan biteni
Evet cok mutluyduk bir anda kötü bir kavga yaşadık artık cocuk falan istemiyorum ben kötü oldum gözlerinde zaten kv uzatma oglum çok üzüldü zaten diyor benm yaşadgm üzüntüm acım umurlarında değil aileme anlatsm boşanamazsam sevgime yenik düşersem bi anlamı kalırmı anlatmamın ailemi üzmüş olurum

Önce onları aradım onlarden destek beklemiştim gel kızım oglumdan sana hayr yok demelerini beklemiştim ablama anlattım biraz bekle dedi izne diye gelip gtmessin dedi bende bekliyorum işte memleketim uzak olunca gurbetteym

Yahu neden desinler? Hangi kayınvalide gelin bırak oğlumu bizim yanımıza gel der. Bunu beklemeniz abes
İzin tarihi ne zaman? Sizi döven adamla izin tarihine kadar hiçbir şey olmamış gibi mi yaşayacaksınız anlamadım. Kendi içinizde karar verdiniz o zaman izin tarihi gideceksiniz o zaman konuyu neden açtınız zaten ne yapacağınızı bulmuşsunuz?
Ek olarak memleketinizin uzaklığı ne alaka? Otobüs gitmiyor mu sizin memlekete? Evinize en yakın duraktan otobüse binip ptogara gidiyorsunuz. Ordan memleketinize giden ilk otobüse bilet alıyorsunuz sonra hop ailenizin yanındasınız. Anlamadım ki neden uzaklığı dert ettiniz sanki deve ile yolculuk yapacaksınız.

Back
X