Boşanmak istiyorum

Az bile yapmış oğlum. Ne yaptın ki bu hale getirdin, sözlerini duymak için. Son arayacağım kişi bile değildir.

Yok cidden beklenti nedir anlamıyorum. Gelip oğlunun kulağını mı cekecekti kayinpeder? Hani koskoca insanlar. Benim aklıma en son gelen kişi kayınvalide olur. Bu öküzü yetiştiren onlar sonucta. Şimdiye kadar tek bir tane anne tanıdim "evet benim oğlum hatalı" diyen.yani istatik bu konuda kayınvalide tarafında değil

Evet cok kötü sogdum onlardan Kocamdan da sogsaydm keşke
Yani size şiddet gösteren eşinizden soğumayıp anne babasından soğumak garip değil mi? Size hayatınızı paylaşan insan merhametli yaklaşmamısken bu konuda başkasına gönül koymak saçma.

Siz birkaç güne eşinizle iyi olacaksınız büyük ihtimalle çünkü bu ilk şiddet olayı değil. Suçu başka yerde aramayın. Suçlu eşiniz ve ondan hala soğumayan sizsiniz. Soğuyacaksaniz esinizden soğuyun ama olmuyor tabi dayak bile soğutmuyorsa sizi yapılacak birşey yok.

Ya böyle saçma bir durum mu var ya 🙄Dayak yiyerek avrat olmak ne demek? Kadın bu kadar değersizleştirilir ancak.

Gercekten istiyor olsaydiniz o gece cikar giderdiniz 😁Buradaki bayanlara dövdü dersen bosan derler farkli ne yanit bekliyorsun ki esine duydugun o sevgiyi biz bilmeyiz bize gore ondan artik bisey olmaz.Ama sen sevion affedeceksin o zaman bari kimseye duyurma niyetin sikayet etmek belki ama kvgilin sana saygisi iliskinizin duzeyine gore ayarli bilmiosan aklinda olsun bu.

Evet haklısınz ben destek beklemedım boşnma süreci cok zor bi sürec onun için kendimi hazrlamam lazım bidaha olursa o dk gderim evden galiba eşime kandım inandım ümidim var hiçbir sorunmz yoktu bizm çok mutluyduk bi anda yaşadım

Yoo yine gitmezsiniz. Şartlar tamamen aynı olacak o zaman neden gidesiniz? Ona da bulursunuz bir bahane. O zaman da kocamı seviyorum dersiniz. Hatta yine dersiniz 3.olursa giderim diye. Boşanma zor bir süreç değil hele ki çocuğunuz yoksa dilekçeyi veriyorsunuz, davayı açıyorsunuz bitiyor. Bu süreci zorlaştıran insanlar

Neden eşinizin annesine onu şikayet ettiniz? Siz 10 yaşında çocuk kayınvalideniz de sizin ebeveyniniz mi ki okulda kavga edip arkadaşını şikayet eden çocuklar gibi onu aradınız? Tüm kadınlara söylemiş olayım LÜTFEN KENDİ SORUNLARINIZI KENDİNİZ ÇÖZÜN EŞİNİZDEN KÖTÜ DAVRANIŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ DE EŞİNİZİN AİLESİNDEN MEDET UMUP SİZİ SAVUNACAĞINI SANARAK SALAK YERİNE KOYDURTMAYIN KENDİNİZİ. (Büyük yazdım ama bağırmak anlamında değil herkes görsün diye) Yapacağınız şey eşinizin ailesini konudan uzaklaştırmak, eşinizle kendinize dönmek ve eşiniz ile kesin boşanmak istiyorsanız kararınızın net olduğunu ona anlatmak. Sonra da çıkıp gitmek bu kadar basit. Boşanmak istiyorsanız seviyorum da, gidemiyorum da, aslında boşanıcam ama lafları palavra. Gidecekseniz gidin, bitirecekseniz bitirin bu işin lamı cimi yok ya net olun ya da konuyu uzatmayın kapatın gitsin.

Eğer dediğiniz kadar netseniz buraya yazdığınız kararınız en doğru olan fakat çocuk varsa bundan sonrası için de taviz vermeden bir şans daha verilebilir neticede özür dilemiş, kendini affettirmeye çalışmış. :işsiz:

Yok cidden beklenti nedir anlamıyorum. Gelip oğlunun kulağını mı cekecekti kayinpeder? Hani koskoca insanlar. Benim aklıma en son gelen kişi kayınvalide olur. Bu öküzü yetiştiren onlar sonucta. Şimdiye kadar tek bir tane anne tanıdim "evet benim oğlum hatalı" diyen.yani istatik bu konuda kayınvalide tarafında değil
Benim k.v oğlum hatalı der. Kızım boşanmak kolay devam etmek zor der. Oğlum sinirlidir der. Onu der bunu der, sonuçta tabi ki oğlunu tutar. O yüzden hiç gerek yok söylemeye.

Bu konuda K.peder, karısına %90 vurmuştur. Yoksa oğlu vurmazdı. K.V onaylamış dayağı ve bende yedim demiş zaten. Eee ne yapmak için gelecek ki k.peder?

Benim k.v oğlum hatalı der. Kızım boşanmak kolay devam etmek zor der. Oğlum sinirlidir der. Onu der bunu der, sonuçta tabi ki oğlunu tutar. O yüzden hiç gerek yok söylemeye.

Bu konuda K.peder, karısına %90 vurmuştur. Yoksa oğlu vurmazdı. K.V onaylamış dayağı ve bende yedim demiş zaten. Eee ne yapmak için gelecek ki k.peder?

Konu sahibi ailesini üzmek istemiyor, ama sahsen anne olarak kızımın bu durumu benden gizlemesine en çok üzülürdüm. Cünkü anlardım ki kızım hem bana güvenmiyor, hem zayıf görüyor beni. Halbuki çocuklarım için gözümü kırpmadan birilerini parçalarım. Asıl haksızlığı ailesine karşı susarak yapıyor

Back
X