Merhabalar. 5 yillik evliyim 2.5 yasinda ve 13 gunluk 2 cocugum var. Universite mezunuyum fakat calismiyorum. Son zamanlarda esimle cocuk bakimiyla ilgili surekli tartisir olduk. Ben ona cocugun her istedigini yaptigi ve simarttigi icin o da bana cocuga kiziyorum diye surekli tartisiyoruz. Annesi dogumdan once ve sonra yatak odama pat diye girip duruyor, bir keresinde cinsel birliktelik esnasinda odamiza gelmisti, emzirirken giriyor gece bebek duruyor mu diye giriyor bisey oluyor giriyor destursuz. En son pazartesi gunu yine esimle tartistiktan sonra 2 saat kadar kafami toplamak icin evden ciktim gittim annesi rahatsiz olmus kendi evine gitti. Bu huyuna sinir olmamin disinda kayinvalidemle anlasiriz bu gune kadar hic saygisizlik yapmadim tartismamizda olmadi kendisiyle. Ben lohusaliginda vermis oldugu ruh haliyle birlikte iyice agresif ve surekli aglayan birine donustum esimden de bi hayli sogudum o da benden sogumustur saniyorum. Bugun tartisirken gerizekali herkesi kusturdun herkes senin yuzunden gitti iste calisiyorum bide evde calisiyorum senin evini ben topluyorum cocuga ben bakiyorum hala salak salak konusuyosun vs dedi. (evi toplama cocuga bakma konusu yeni dogum yaptigim ve dikislerim oldugu icin. Sabah kahvaltisini hazirlarim, aksama yemegini yaparim, bebegin bakimi da bende. Buyuk cocuga iste olmadigi zamanlarda o bakiyor o isteyken onun bakimi da bende) Gelelim meseleye ben artik bosanmayi dusunmeye basladim ama 13 gunluk cocukla ise girip calisamam babamla da gorusmuyorum ailemin yanina da gidemem, nafaka ne kadar cikar bilmiyorum ama gecinebilecegim bir miktar olmayacagi kesin. Evimiz kira bi arabamiz var yarisi 350-400 bin falan eder saniyorum biraz altinim var baska da maddi biseyim yok. Bana bu konuda akil verirseniz sevinirim.
Cok daginik yazmis olabilirim kusura bakmayin kafami cok toplayamiyorum.
Yeni dogum yaptigim icin hem esimin annesi hem kendi annem bizde kaliyordu yardim amacli. Esimle tartistigimda kv kendini suclu hissetmis (onunla alakasi olmayan bi tartismaydi kendisine bunu belirttim tartisirken de yanimizdaydi zaten) o nedenle evine gitti. Annem zaten daha oncesinde sirayla kalalim artik diye gitmisti kv var nasil olsa diyeKayınvalidenizin kendi evi varken, neden sizinle yaşıyor ? Beraberlik esnasında neden, nasıl girer odaya ? Kapınızda kilit yok mu ? Eşiniz bu duruma rağmen; sizi nasıl herkesi küstürmekle suçlayabiliyor ? Eşinizin ve kayınvalidenizin mahremiyet kavramı yok mu ?
Evet duzelebilecek seyler farkindayim fakat ben artik esimden sogudum sohbet etmek veya guzelce biseyleri halletmek icin konusmak istemiyorumMerhaba yemek topiğinden hatırlıyorum sizi.Öncelikle yaşananlar adına üzüldüm. Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp bir şey. O şekilde hiçkimsenin yatak odasına girmeye hakkı yok sonuna kadar haklısın yani fakat anlattıkların düzelir şeyler gibi geldi bana. Lohusada olduğun için bence sende çok etki yaptı. Yoksa konuşsanız halledilir gibime geldi. Eşinizinde size o şekilde hitap etmesini/konuşmasını kesinlikle doğru bulmadım. Kayınvalidenizde gitmiş zaten. Eşinizi karşınıza alıp sakince güzel güzel konusmanızı tavsiye ederim.
Merhabalar. 5 yillik evliyim 2.5 yasinda ve 13 gunluk 2 cocugum var. Universite mezunuyum fakat calismiyorum. Son zamanlarda esimle cocuk bakimiyla ilgili surekli tartisir olduk. Ben ona cocugun her istedigini yaptigi ve simarttigi icin o da bana cocuga kiziyorum diye surekli tartisiyoruz. Annesi dogumdan once ve sonra yatak odama pat diye girip duruyor, bir keresinde cinsel birliktelik esnasinda odamiza gelmisti, emzirirken giriyor gece bebek duruyor mu diye giriyor bisey oluyor giriyor destursuz. En son pazartesi gunu yine esimle tartistiktan sonra 2 saat kadar kafami toplamak icin evden ciktim gittim annesi rahatsiz olmus kendi evine gitti. Bu huyuna sinir olmamin disinda kayinvalidemle anlasiriz bu gune kadar hic saygisizlik yapmadim tartismamizda olmadi kendisiyle. Ben lohusaliginda vermis oldugu ruh haliyle birlikte iyice agresif ve surekli aglayan birine donustum esimden de bi hayli sogudum o da benden sogumustur saniyorum. Bugun tartisirken gerizekali herkesi kusturdun herkes senin yuzunden gitti iste calisiyorum bide evde calisiyorum senin evini ben topluyorum cocuga ben bakiyorum hala salak salak konusuyosun vs dedi. (evi toplama cocuga bakma konusu yeni dogum yaptigim ve dikislerim oldugu icin. Sabah kahvaltisini hazirlarim, aksama yemegini yaparim, bebegin bakimi da bende. Buyuk cocuga iste olmadigi zamanlarda o bakiyor o isteyken onun bakimi da bende) Gelelim meseleye ben artik bosanmayi dusunmeye basladim ama 13 gunluk cocukla ise girip calisamam babamla da gorusmuyorum ailemin yanina da gidemem, nafaka ne kadar cikar bilmiyorum ama gecinebilecegim bir miktar olmayacagi kesin. Evimiz kira bi arabamiz var yarisi 350-400 bin falan eder saniyorum biraz altinim var baska da maddi biseyim yok. Bana bu konuda akil verirseniz sevinirim.
Oncelikle babamla gorusmuyorum fakat su an babami arasam kosarak gelir tamamen arkamdalar gorusmemek benim kararim. Korunma konusuna gelince tuplerimi baglattim zaten bu dogumdaÖnce bebeği bi sütten kesecek kadar büyüt ailen arkanda değil çünkü, birikim yap iş bul öyle boşan bu süreçte birlikte olursan da çok iyi korun
Çocuklarınız çok küçük ya aile evine gideceksiniz (ailemin yanına gidemem demişsiniz) yada kendi evinizde oturacaksiniz bunun içinde iyi bir gelirinizin olması gerekiyor. Ayrıca çocuklara bakicak destek olacak biri lazım, anneniz gibi. Zamana ihtiyacınız var çocuklar biraz büyüdükten ve siz işe başladıktan sonra kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz.Merhabalar. 5 yillik evliyim 2.5 yasinda ve 13 gunluk 2 cocugum var. Universite mezunuyum fakat calismiyorum. Son zamanlarda esimle cocuk bakimiyla ilgili surekli tartisir olduk. Ben ona cocugun her istedigini yaptigi ve simarttigi icin o da bana cocuga kiziyorum diye surekli tartisiyoruz. Annesi dogumdan once ve sonra yatak odama pat diye girip duruyor, bir keresinde cinsel birliktelik esnasinda odamiza gelmisti, emzirirken giriyor gece bebek duruyor mu diye giriyor bisey oluyor giriyor destursuz. En son pazartesi gunu yine esimle tartistiktan sonra 2 saat kadar kafami toplamak icin evden ciktim gittim annesi rahatsiz olmus kendi evine gitti. Bu huyuna sinir olmamin disinda kayinvalidemle anlasiriz bu gune kadar hic saygisizlik yapmadim tartismamizda olmadi kendisiyle. Ben lohusaliginda vermis oldugu ruh haliyle birlikte iyice agresif ve surekli aglayan birine donustum esimden de bi hayli sogudum o da benden sogumustur saniyorum. Bugun tartisirken gerizekali herkesi kusturdun herkes senin yuzunden gitti iste calisiyorum bide evde calisiyorum senin evini ben topluyorum cocuga ben bakiyorum hala salak salak konusuyosun vs dedi. (evi toplama cocuga bakma konusu yeni dogum yaptigim ve dikislerim oldugu icin. Sabah kahvaltisini hazirlarim, aksama yemegini yaparim, bebegin bakimi da bende. Buyuk cocuga iste olmadigi zamanlarda o bakiyor o isteyken onun bakimi da bende) Gelelim meseleye ben artik bosanmayi dusunmeye basladim ama 13 gunluk cocukla ise girip calisamam babamla da gorusmuyorum ailemin yanina da gidemem, nafaka ne kadar cikar bilmiyorum ama gecinebilecegim bir miktar olmayacagi kesin. Evimiz kira bi arabamiz var yarisi 350-400 bin falan eder saniyorum biraz altinim var baska da maddi biseyim yok. Bana bu konuda akil verirseniz sevinirim.
Cunku esime hic annenin odaya girip durmasindan rahatsiz oluyorum demedim dememe gerek var mi kim ister? Ogretmen emeklisi bi kadina odaya girmenin ayip oldugunu bu yastan sonra ben ogretememÇocuklarınız çok küçük ya aile evine gideceksiniz (ailemin yanına gidemem demişsiniz) yada kendi evinizde oturacaksiniz bunun içinde iyi bir gelirinizin olması gerekiyor. Ayrıca çocuklara bakicak destek olacak biri lazım, anneniz gibi. Zamana ihtiyacınız var çocuklar biraz büyüdükten ve siz işe başladıktan sonra kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz.
Bu arada kayinvalideniz çok saygısız yatak odasına fütursuzca dalmak ne demek. Eşinizin dur demesi lazım ama eşiniz halinden memnun gibi
Hayir siddet aldatma hicbir sey yok. Sadece benim bu ara fazla agresif olmam buyuk cocugun bakimi-terbiyesi ile ilgili tartismalarimiz ve annesine olan duskunlugu hic laf soyletmemesi. Bunlardan baska sebep yokAileyle görüşmüyorsan para biriktirmek zorundasın. Ev de kira eşiniz gitse kirayı verse bile faturalar var. Sinirle hareket etmeyin. Nafaka yetmez. Biraz çocuğunuzu büyütün o arada para biriktirin altın döviz hisse be olursa işte.
Çocuğunuz biraz büyüyünce işe girin öyle ayrılın.
Tabi bu dediklerim şiddet yoksa .
Bunu demenize gerek yok ki bu terbiyeyi kaç yaşında öğretmen emeklisi kadına siz veremezsiniz en fazla ağzınıza geleni sayacaksiniz sizden cekinip girmeyecek. Bazıları bu dilden anlıyor maalesef. Eşinizin rahatsız olması lazım ama değil çünkü annesi öyle eğitmiş. İşiniz zorCunku esime hic annenin odaya girip durmasindan rahatsiz oluyorum demedim dememe gerek var mi kim ister? Ogretmen emeklisi bi kadina odaya girmenin ayip oldugunu bu yastan sonra ben ogretemem
Offf bıktık erkeklerden ya. Kvde de bahane bulmuş. Niye suçlanmış acaba? Dan dan insanların odasına girdiği için olmasın. Hepsi aynı b*k. Şurada kaç kadınız konu açan, yorum yazan. Adamları bir normal hale sokacağız diye çırpınma sadece. Anne odamızda ne işin var diyemiyor. Ama karıya şakır şakır konuş. Türk kızları kezban diyorlar ya sebebi erkekler. Kadınların dengesini dengesini boza boza 40-50 yaşında gözü açılırsa açılıyor. Yok mu ya işinde, gücünde, ailesi ile saygın düzgün ilişkileri olan, babalık sorumlulugunu matah bir b*k yapiyormus gibi kakalamayan, çocuk çocuk davranmayan. Kadın benim evliliğim çok iyi diyor. Dönüp bir bakıyorsun falso üzerine falso. Sadece iyi zannediyor.Evet duzelebilecek seyler farkindayim fakat ben artik esimden sogudum sohbet etmek veya guzelce biseyleri halletmek icin konusmak istemiyorum
Cok haklisiniz, ustelik anne- baba emekli ogretmen, 3. Universitesini okuyan, yabanci dil bilen,bilmem kac ulke gormus bi kocam var!! Bide cahil olsalar ne olacakOfff bıktık erkeklerden ya. Kvde de bahane bulmuş. Niye suçlanmış acaba? Dan dan insanların odasına girdiği için olmasın. Hepsi aynı b*k. Şurada kaç kadınız konu açan, yorum yazan. Adamları bir normal hale sokacağız diye çırpınma sadece. Anne odamızda ne işin var diyemiyor. Ama karıya şakır şakır konuş. Türk kızları kezban diyorlar ya sebebi erkekler. Kadınların dengesini dengesini boza boza 40-50 yaşında gözü açılırsa açılıyor. Yok mu ya işinde, gücünde, ailesi ile saygın düzgün ilişkileri olan, babalık sorumlulugunu matah bir b*k yapiyormus gibi kakalamayan, çocuk çocuk davranmayan. Kadın benim evliliğim çok iyi diyor. Dönüp bir bakıyorsun falso üzerine falso. Sadece iyi zannediyor.
Yok yok 3 kuşak öncesi belli. Soyu sopu kaliteli olacak. Sonradan okumak falan azcik etki ediyor.Cok haklisiniz, ustelik anne- baba emekli ogretmen, 3. Universitesini okuyan, yabanci dil bilen,bilmem kac ulke gormus bi kocam var!! Bide cahil olsalar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?