Özellikle bu sitede şunu fark ettim yorum yapanlar da, derdini anlatanlar da o kadar her şeyde boşanma konusunu açıyor ki. Bak aşkım böyle durumlar olabilir bunları herkes yaşıyor, kayinvalidenle olan bir problemse bunu kayinvalidenle cozmelisin aynı şekilde eşin de senin yüzünden herkesle küstük vs diyorsa bu benim annenle olan problemim, seni ilgilendiren bir durum yok biz hallederiz sen annenle arani bozma diyebilirsin. Kayinvalideni asla savunmuyorum ama eskiler bazen biraz dusuncesiz olabiliyor. Özellikle torun olunca gözü baska bir şeyi görmüyor. Hem kötü niyetle yaptiysa bile bosver o onun kötülüğü, bosanacaksan eger esinden bosanacaksin ailesi yüzünden neden esinden bosanasin ki. Eşin konusuna, kavga konusuna gelirsek de evet söyledikleri çok agir olabilir ama bak adım gibi de eminim herkes ama herkes hamilelikte veya lohusalıkta benzer kavgaları yaşamıştır. Biz alıngan oluyoruz, onlar anlayışsız oluyor vs. İki tane gül gibi çocuğunuz var bunların hepsi aşılacak şeyler biraz alttan al, illa içinde kalırsa ilerde lafini yaparsin ben şunu şunu affedemedim der konuyu açar özür diletirsin gerekirse ama su an sabırlı ol her şey geçecek. Çocuklarını da güzelce büyüt ve çalışmaya bak bence. Hem bu sayede ben cocuga baktim sen çalıştın o bunu yapti vs vs gibi laflar olmaz. Eşinle konuş, evdeki görev dağılımı eşit olacak şekilde ayarlayin ikiniz de çalışın hem paranızı biriktirin hem çocuklarınızı büyütün. Boyle ufak meseleler asla ayrılmaya sebep değil. Birbirinizin değerini bilin. Yarın ölecek olsa üzülmez misin? Uzulursen eger hala seviyorsun ve bosanacak bir durum değilmiş demektir.