Boşanmak istiyorum...

Bu konuda katilmiyorum size. Tamam belki ayni seyi yasasak biz bosaniriz direk ama belki konu sahibi dusunmek istiyor. Belki baska seyler planliyor. Yaptigi sey yanlista olsa birakin kendi yanlisi olsun. Ileride aa ben gaza geldim de bunu yaptim demesin en azindan.

nasıl yani
koca dünyanın en önemli kavramı ve kocasız olanlar sırf kıskançlıktan herkese boşan dıye mı yorum yapıyor

Söylemek istediğim tam da bu aslında.

Yani konu sahibi açılan konusunda yorumları, fikirleri degerlendirir, kendine göre aklına mantıgına hangisi yatıyorsa onu uygular.

Tutup da kimse açtıgı konuda yorumların çogu boşan oldu diye boşanmaz/ yuvasını kurtarmaz.

Son düzenleme:
nasıl yani
koca dünyanın en önemli kavramı ve kocasız olanlar sırf kıskançlıktan herkese boşan dıye mı yorum yapıyor

Tatlım tabiki öyle... koca demek can demek öleceksin boşanmayacaksın yoksa fitne fesat biri olursun( kocan yoksa tüm kadınlar boşanacak diye savaş açarsın kural bu tatlım... ben de bunlardan biriyim Allahtan haftaya evleniyorum da fesatlarım bitecek:))

Ben evliyim.
Konuya göre boşan dediğim de oluyor boşanma dediğim de oluyor.
Yani ne olursa olsun evlilik sürmeli diye bir kuralım yok.

Tabii herkesin sınırları farklıdır.Bence önemli olan başkası için değildir veya tam tersi.
Hepimiz kendimize göre yorum yapıyoruz.

O kadar etkili olduğumuzu düşünmüyorum.
Belki farklı bakış açıları gösteriyoruz,konu sahibi etraflıca sorgulama şansı elde ediyor.
Ama anket yapar gibi,çoğunluk boşan dedi,boşanayım dediğini düşünmüyorum.

Yeri geliyor,arkadaşımıza veya kızkardeşimize bile,yüzyüze olduğu halde etki edemiyoruz.

Kendisinin hem kocası hem de çocukları olup ta boşan diyenler ne oluyor peki ??

anaaaam kıskançlık diyooooor fesatlık diyorrrrr buyrun komediye....

siz de haklısınız sonuçta; kişi kendi gibi görür herkesi

Her kadin baskasindan etkilenmeyecek karakterde degildir ama.

Hakaret eden bazı arkadaşlarımız var ya kalemi eline alınca şuursuzca hakaretler edenler var ya?? bir de bileşim suçları denilen bir sistem var arkadaşlar... öyle oturduğumuz yerden insanları yerden yere vuramayız değil mi? hakaretin bile seviyesi vardır... biişim suçlarıyla uğraşmak lazım bu uğurda karşındakinin başını ağrıtmak için ama hukukçular bunu yapabilir rahatlıkla.. ben de onlardan bi,riyim... hepimiz yazımıza cümlemize bakalım diyorum....

hehe aynen şekerim bende seneye evlenıyorum çok şükür hadi kocam olcak benımde yehu yehu
ama henuz o kategoriye gırmedıgıme gore burdaki butun evlı olup yuz kere aldatılan dayak yıyen hakarete uğrayan kadınlara boşan demeyı gorev bılırım bır fesat olarak

Kendisinin hem kocası hem de çocukları olup ta boşan diyenler ne oluyor peki ??

O sensin dimi:)) onlar fitneden fesattan uzak,koca kavramından önce 'kendi değerini''bien insanlar oluyor... onuru için gereken yapılmalı diyen güçlü kadınlar onlar...

Her kadin baskasindan etkilenmeyecek karakterde degildir ama.

Ben de diyorum ki o zaman aklından şüphe ederim.

Aslında etkilenmek demeyelim de yine mantıgın ya da duygularına göre hareket etmek diyelim.
E bu da karakter meselesi.
Kimisi duygusal yaklaşır, kimisi mantıksal..

En nihayetinde yine verilen karar kişisel bir karar olmuş olmuyor mu?

Son düzenleme:
Bu durumda evlendim,çocuklarım oldu ama fesatlığım kıskançlığım geçmedi oluyor...Boşan diyenlerden olduğum için...Evlenince sizin de geçmicek kızlar..Can çıkar huy çıkmaz demişler...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşadıklarınız çok onur kırıcı...çalışan ve güçlü bir bayansınız,size değer vermeyen,arkanızdan iş çeviren eşinizden soğuyarak ayrılma kararı vermenizi destekliyorum.

umarım gönlünüzce,anlaşarak sonlandırırsınız evliliğinizi,en azından eşiniz yavrunuz için bunu yapabilir herhalde..

güzel günler sizinle olsun...

Son düzenleme:
anaaaam kıskançlık diyooooor fesatlık diyorrrrr buyrun komediye....

siz de haklısınız sonuçta; kişi kendi gibi görür herkesi

dogru soze ne hacet ........komedimi mi terbiyesizlikmi cahillikmi acaba :44: yarasi var belkide gocunuyor kim bilir :)))

Benim de bitmez bu yolda kıskançlıklarım:)) şaka maka haftaya cumartesi evleniyorum hayata meydan okurcasına:)) Allah bu eşimi internetlerden uzak kılsın yarabbim:))))

Konu sahibi arkadaşım,
RABBİM hakkında hayırlısı neyse onu versin..
Yaşanması gereken herşey, birgün mutlaka yaşanacak..
Bunlar bizim imtihanımız..
İNŞALLAH bu imtihanlarımızı başarıyla geçeriz..

Ardımıza baktığımızda keşkelerin olmadığı bir ömür sürmeyi hepimiz isteriz..
Bunun için her kararda uzun uzun ve etraflıca düşünmek en doğru olan galiba..

Alacağın kararın senin ve yavrun için hayırlı olması duası ile, ALLAH'A Emanet Ol..

dogru soze ne hacet ........komedimi mi terbiyesizlikmi cahillikmi acaba :44: yarasi var belkide gocunuyor kim bilir :)))

herkesi kendi gibi görmektir o bayanın yaptığı. başkalarına çamur at ama unutma ki ilk önce senin ellerin kirlenecek. dimi ?
boşverin hanımlar konu sahibesi bizim ne demek istediğimizi anlamıştır

Konu sahibi gelseydi iyi oacaktı da ortalarda yok merak ediyorum durumu ne oldu? hakkında hayırlısı olsun ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…