- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
Gerçek hayatta da , sanalda da
Böyle bir insanlar var, elbette yok degil,
Ama bir insan buradakiler boşan dediğinde boşanıyorsa,
ya da boşanma yuvanı kurtar dediğinde boşanmıyorsa,
ben o insanın aklından şüphe ederim!
Anlamazlar bunlar canım, anlamazlar..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
BASMIYO galiba, benim bu konu hakkında tek laf ettiğim var mı?
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
****Yoksa konu sahibi arkadaşa kocan ahlaksız ama bosanma demedim..****
Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..
Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bende yok, kimsede olmasın, zihniyeti..
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..
Bu konuda katilmiyorum size. Tamam belki ayni seyi yasasak biz bosaniriz direk ama belki konu sahibi dusunmek istiyor. Belki baska seyler planliyor. Yaptigi sey yanlista olsa birakin kendi yanlisi olsun. Ileride aa ben gaza geldim de bunu yaptim demesin en azindan.
nasıl yani
koca dünyanın en önemli kavramı ve kocasız olanlar sırf kıskançlıktan herkese boşan dıye mı yorum yapıyor
Tatlım tabiki öyle... koca demek can demek öleceksin boşanmayacaksın yoksa fitne fesat biri olursun( kocan yoksa tüm kadınlar boşanacak diye savaş açarsın kural bu tatlım... ben de bunlardan biriyim Allahtan haftaya evleniyorum da fesatlarım bitecek:))
Anlamazlar bunlar canım, anlamazlar..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
BASMIYO galiba, benim bu konu hakkında tek laf ettiğim var mı?
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
****Yoksa konu sahibi arkadaşa kocan ahlaksız ama bosanma demedim..****
Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..
Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bende yok, kimsede olmasın, zihniyeti..
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..
Söylemek istediğim tam da bu aslında.
Yani konu sahibi açılan konusunda yorumları, fikirleri degerlendirir, kendine göre aklına mantıgına hangisi yatıyorsa onu uygular.
Tutup da kimse açtıgı konuda yorumların çogu boşan oldu diye boşanmaz/ yuvasını kurtarmaz.
hehe aynen şekerim bende seneye evlenıyorum çok şükür hadi kocam olcak benımde yehu yehuTatlım tabiki öyle... koca demek can demek öleceksin boşanmayacaksın yoksa fitne fesat biri olursun( kocan yoksa tüm kadınlar boşanacak diye savaş açarsın kural bu tatlım... ben de bunlardan biriyim Allahtan haftaya evleniyorum da fesatlarım bitecek:))
Hanfendiye sormak lazım ama onun lügatında çok bilmiş felandır herhalde bu tutumun adı daKendisinin hem kocası hem de çocukları olup ta boşan diyenler ne oluyor peki ??
Kendisinin hem kocası hem de çocukları olup ta boşan diyenler ne oluyor peki ??
Her kadin baskasindan etkilenmeyecek karakterde degildir ama.
anaaaam kıskançlık diyooooor fesatlık diyorrrrrbuyrun komediye....
siz de haklısınız sonuçta; kişi kendi gibi görür herkesi
dogru soze ne hacet ........komedimi mi terbiyesizlikmi cahillikmi acaba :44: yarasi var belkide gocunuyor kim bilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?