kaçıyo muydu ya hu acelenız neydi daha hayatınızı raya oturtmadan evlenip hemen de çocuk yapmışsiniz
neyse olan olmuş
boşanma avukatı onererek başlayalım mi?
Eşim esnaf işte parayı hep toptancıları veriyor dükkan donduruyor falan zaten kendisi diyor borç oderim param var ama sorumsuz um diye yaşamıyoruz bu konuyu eğlenceye harcar ama borca gelince yok ev almaya niytimiz var sözde ama ben ona güvenmiyorum evliligimizin başından beri rahatsızlığını dile getiriyorum tamam diyor ama gerisi yokÇalışıyor mu eşiniz kazandığı parayı ne yapıyor ?
Hiç konuştunuz mu eşinizle bu durumdan rahatsız olduğunuzu...
İş bulun çalışın böyle ne kadar devam edebilir ki...
Ailem arkamda çok sukur zaten çalışırsam sırf çocuğa adayacagim kendimi sırf onun geleceği için calisicam aynen sorumluluk almakistemwyen birine o duyguyu asilayamiyorsun durumdan dolayı mesaj atsammi onu dusunuyorum çünkü yuzyuze konusturmuyor bende derdimi anlatamıyorumSorumluluk almak istemeyen birine sorumluluk aşılayamazsın. Ya bu şekilde devam edecek ya da boşanıp kendine yeni bir hayat kuracaksın. Çocuklar küçük olunca boşanma travmasını daha rahat atlatabiliyor. Ailene durumu bildirmen gerekiyor, sonra da bir avukat bulman. Ya da anlaşmalı boşanmak en kısa yolu. Bu arada çocuğun için nafaka istemeyi unutma. Onun için bari bir zahmet çabalasın. Çocuk büyüdükçe masrafları da büyüyor çünkü. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim aileni haberdar edicwm durumdanAileniz arkanızdaysa onlaras öyleyin gidin onların yanına. Ayrıca eşinize birşey demek zorunda değilsiniz giderken bi hoşçakal de yeter. Allah yardıncınız olsun.
Üniversite mezunusun! Kariyer yapmadan evlendin! Hala çalışmıyor koca eline bakıyorsun! hatta ve hatta kocanın ailesinin eline bakıyorsun! hiç koymuyor mu bu olanlar sana. Okumamış, herhangi bir mesleği olmadığı halde ev temizliğine giderek kendi parasını kazanan insanlar tanıyorum. O da kv yanında, çocuğunu bırakıp çalışıyor, siz ya kendi ailenize bırakın çocuğu ya kv bırakın ama mutlaka iş bulup çalışın, sorumsuz kocanızın borçlarını ödeyin, onu kalkındırın diye çalışın demiyorum, boşanmak için özgüveniniz gelir, çocuğunuz ve siz kimseye muhtaç olmazsınız, kendi ailenize bile.Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım eşimle üniversitede tanıştık tabi farklı şehirlerde olduğumuz için iki senede ne kadar taniyabildiysem öyle evlendik.
Ama tabi işler umduğum gibi olmadı. Benim o sevdiğim adam sorumsuzun teki çıktı evini bir turlu kabullenmedi. Daha ilk gunden ne faturaları oder ne borçları..... Hep birşeyler satarak ödemeye çalıştım borçları beni hep muhtac etti
Sabir diyorum belki düzelir ama yok memleketime gidiyorum geldiğimde kendi evime değil kayınvalidenin evine gelip uç ay falan kaliyorduk sonra zorla eve donduruyordum.
Bir tane evladım vr 1 yaşında mecburiyetten kayinvalidemin evine taşındık zaten kayınpederimle anlaşamazlar surekli oğlundan sorumsuz diye bahseder yok kredi borcunu odemedi bilmem ne her akşam aynı terhNe
Sosyal güvencemiz yok çalışayım diyorum oda yok ben geleceği onunla kuramayacagimi ıanladım evladım var benim onun geleceğini nasıl kurucam onu dusunuyorum.
Yani anlayacağınız söz sahibi olamadığımız bir ev ve gelecegimi kuramadigim bir evlilik ben boyle bir adamla hicbisey yapamam kararımı verdim ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum Cok bunaldim yiprandim yardımcı olabilir misiniz
Aileme ziyarete gidiyorum diyerek git, davanı aç, tebligatı alınca haberi olur zaten!Ailem arkamda çok sukur zaten çalışırsam sırf çocuğa adayacagim kendimi sırf onun geleceği için calisicam aynen sorumluluk almakistemwyen birine o duyguyu asilayamiyorsun durumdan dolayı mesaj atsammi onu dusunuyorum çünkü yuzyuze konusturmuyor bende derdimi anlatamıyorum
Eşine mi mesaj atmak istiyorsun? Konuşamıyor musunuz? Sen bilirsin ama gerçekten kafanda bitirmeyince boşanma. kafanda bitirdikten sonra da konuşmaya bile gerek duymuyorsun zaten, sessizce hayatından çıkıp gidiyorsun çünkü biliyorsun ki o değişmeyecek. henüz bazı şeyleri bitirmediyseniz boşanma kararını hemen verme. Kesin emin olmadan yapma. Kendinde o gücü bulduğunda bunu uygulamaya koymalısın.Ailem arkamda çok sukur zaten çalışırsam sırf çocuğa adayacagim kendimi sırf onun geleceği için calisicam aynen sorumluluk almakistemwyen birine o duyguyu asilayamiyorsun durumdan dolayı mesaj atsammi onu dusunuyorum çünkü yuzyuze konusturmuyor bende derdimi anlatamıyorum
İki yıllık moda tasarımı mezunuyum benm zaten bunları yediremedigim için boşanmak istiyorum temizlikte yaparım hiç gocunmam bulunduğum yer küçük ve gurbetteyim o yüzden eşimin bana yardımcı olması gerekiyor bu bir yazdıklarımı düzgünce okuyun ayakta durmak istiyorum ve bunu tek başıma yapabilirim dedim bence bi yargılamadan önce okuduğumuzu anlamaya çalışın tavsiye dlederimÜniversite mezunusun! Kariyer yapmadan evlendin! Hala çalışmıyor koca eline bakıyorsun! hatta ve hatta kocanın ailesinin eline bakıyorsun! hiç koymuyor mu bu olanlar sana. Okumamış, herhangi bir mesleği olmadığı halde ev temizliğine giderek kendi parasını kazanan insanlar tanıyorum. O da kv yanında, çocuğunu bırakıp çalışıyor, siz ya kendi ailenize bırakın çocuğu ya kv bırakın ama mutlaka iş bulup çalışın, sorumsuz kocanızın borçlarını ödeyin, onu kalkındırın diye çalışın demiyorum, boşanmak için özgüveniniz gelir, çocuğunuz ve siz kimseye muhtaç olmazsınız, kendi ailenize bile.
Konuşamıyorum diyelim çünkü beni dinleniyoruzbol anlatmak istediklerimi anlamıyor en azından mesajla derdim ne onu anlattim zaten yanına gidiyor umEşine mi mesaj atmak istiyorsun? Konuşamıyor musunuz? Sen bilirsin ama gerçekten kafanda bitirmeyince boşanma. kafanda bitirdikten sonra da konuşmaya bile gerek duymuyorsun zaten, sessizce hayatından çıkıp gidiyorsun çünkü biliyorsun ki o değişmeyecek. henüz bazı şeyleri bitirmediyseniz boşanma kararını hemen verme. Kesin emin olmadan yapma. Kendinde o gücü bulduğunda bunu uygulamaya koymalısın.
Ya gitmemmi arkadaşım giderim tabi ama küçük bi yerdeyim kendi kafama Gore bisey yapamiyorum öyle bi yer ki anında o... Damgasını vururlar insana gunevilir iyi bi yer olması lazım onuda eşim bulacaktı sozde birde çocuk küçük olunca bekletelim dedik olay busorumsuz bir insanmış zaten hiç takmayacaktır. belki de kurtuldum gözüyle bakabilir. bir insan evladını nasıl düşünmüyor benim aklım almıyor. hiçbir şey yapamasam sırtıma bağlar temizliğe giderim elimden geldiğince yaparım yani.
bence sen 2. çocuğu da yapabilirsin o yüzden ne kadar erken gidersen iyi. zira en baştan böyleyken bir çocuk yapmışsın. Allah sağlık hayırlı ömürler versin evladına. bari onu kurtar.
Ya gitmemmi arkadaşım giderim tabi ama küçük bi yerdeyim kendi kafama Gore bisey yapamiyorum öyle bi yer ki anında o... Damgasını vururlar insana gunevilir iyi bi yer olması lazım onuda eşim bulacaktı sozde birde çocuk küçük olunca bekletelim dedik olay bu
Yok eşim aslında esnaf bağ-kur var ama prim borcunu odemiyoryo yo işi eşin için dedim. sen el kadar bebkle çalışmak zorunda değilsin. hele de adam evde otururken hiç değilsin. kendilerinin beyinleri o... ay sinirim oldum. sana sahip çıkıp arkadan olacakları yerde yapılana bak. kesinlikle kurtul arkadaşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?