Boşanmak istiyorum

kendinizle zorunuz mu vardı? tanıyamadım bilmemne hikayeleri yalan. tanımak için fırsat verseydiniz keşke kendinize. aceleniz neydi? birikim yapıp boşanmaya bakın. düzelmez.

aileyi haberdar edip onların yanına gidin ondan sonra da ayrılmak istediğinizi belirtir mesaj atın ya da arayın konuşun
yüz yüze konuşmak gereksiz bence

kararinizdan vazgecmezsiniz inşallah

Bnde eşimden ayrı yasıyorum bosanmak istyorum ama cesaret edemiyorum kendi ayaklarımın ustunde durmadgm için seni cok iyi anlayabliyorum ama ailenle konuşsan onalrın yanında kalsan?

Bnde eşimden ayrı yasıyorum bosanmak istyorum ama cesaret edemiyorum kendi ayaklarımın ustunde durmadgm için seni cok iyi anlayabliyorum ama ailenle konuşsan onalrın yanında kalsan?

Ailem arkamda durur buna inanıyorum yuyuze konuştuk dünyayı yoksan çocuğu sana vermem diyor bi ton kavga ettik mahkemeye falan güvenme kendimi yaparım yine alırım çocuğu onu benden mahrum etmeye hakkın yok diyor Allahım çok zormus zaten o lafları söyledikten sonra hicbisey düzelmez ailemle konusucam onlarda nasıl soylicez bilmiyorum hep mutlu olduğumu söylüyorum uzulmesinler diye hicbisey de anlatmam çok uzulcekler ama artık inceliği yerden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…