Boşanmak istiyorum

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
Merhabalar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiorum
İşin içinde aldatma tarzi bişi yok ilk onu belirteyim
Kayınvalide görümce ve eş var
Evlendiğimden beri yaptıklarından bıktım artık sabrım taştı kendimi mahfetmektense evliliğim bitsin istiyorum artık ben ben değilim çünki kayınvalide görümce öldürecek nerdeyse beni çocuk istioduk olmadı hayırlısı buymuş demekki
Ben bitsin istiyorum artık sinir sistemim iyi ce bozulmadan
Boşanma aşamaları nelerdir tek celsede bitirmek istiyorum mahkemeye ben gitmedendr boşanabilirmiyiz illa gitmek zorundamıyım bu boşanma işi nasıl oluyo yaşayanlardan yardım almak istiyorum beni nelr beklio lütfen yargılamadan yazın ortada aldatma falan yok şiddet li geçimsizlik var
Birde bu boşanma olayalarından sonra napmamız gerek hiç bi fikrim yok şimdiden tşkrler

Tek celsede bitmesi için eş ile anlaşmış olmanız gerek diye biliyorum.
Ayrıca her iki tarafın da mahkemede bulunması gerekir demişlerdi benim zamanımda.
Boşanmada olayından sonra da yapılacak olan da belli. Herkes kendi düzenini kuracak.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

eşinle anlaşman ve mahkemede ikinizde boşanmak istediğinizi belirtin ve büyük ihtimalle boşanırsınız cnm hayırlısı

Eşe henüz sölemedim bir müddettir zaman verdik evde deil kesin kararı alana kadr da bildirmiycem muhtemelen kabul edecektir etmezse nekdr uzuyabilir peki .ben mahkemede dahi bulunmak istemiorum sadece avukatım katılsa olmazmı ki

Siz bu konuda oldukça ciddisiniz. O zaman eninde sonunda bir avukata başvuracaksınız bence bunu şimdi yapın. En sağlıklı bilgileri ondan alırsınız. İşin duygusal boyutunda biz destek oluruz ama yasal konularda buradan aldığınız bilgilerle sınırlı kalmayın.

İşte eskiden her iki tarafı da görmek isterdi hakim.
En iyisi bir avukata danışmak.
Anlaşmalı dava olunca çok uzamıyor zaten.

Saolun gerçekten ciddiyim 2 yıldır boşanmak konusunda git geller içindeyim evlendiğim ilk günden beri pişmanım desem yeridir hadi çocuk olsun belki beni benimser düzelir dedim çok şükür çocukta yok ama yok hep ailesi ilk planda aman onlar hasta olmasın hemen onların yanında hemen hastaneye götürüo ben bikere belim ağrıo desem sen hep hstasın dien hakaretlerle başlar konuşmaya çok bunaldım artık kendimi kaybetmeden bitsin istiyorum

En mantıklısını yapıyorsunuz. Sadece şiddet ve aldatmadan boşanılmaz. Bu kadar mutsuz olmak da en geçerli boşanma sebeplerinden bence. Eşiniz de zatan bir şeylerin yolunda gitmediğinin farkında ki size zaman ve mesafe vermiş. İtiraz edeecğini sanmıyorum. Yok yakınken boşanmak en doğrusu.

Anlaşmalı boşanmalarda ikinizin de orda bulunması gerekiyor. Çekişmeli olursa avukatınıza vekalet veriyosunuz o gidiyor sizin yerinize

Eşinizle konuşacaksınız, sonra oturup maddi ve manevi anlaştığınıza dair bir dilekçe yazacaksınız(örneği internette var), gidip başvuracaksınız, eşiniz ya da siz davayı açacaksınız ama anlaşmalı olduğu için ilk celsede boşanacaksınız. Anlaşmalıysa avukat tutmaya gerek yok, dilekçe için pra alıyorlar. Oturup siz yazabilirsiniz. İlk duruşmaya da şahsen gitmek zorundasınız. hakim size son kez soracak bak bu dilekçen, sen boşanmak istiyor musun, nafaka istiyor musun falan diye. Eşinize söylemeden tek başınıza yapacaksanız eğer avukat tutun haklarınızı söylesin çünkü eşten habersiz çekişmeli olacak, maddi şartlar belirlenmemiş olacak. Yani her halukarda oturup eşinizle konuşmalısınız.

İyi ki çocuk yok. Allah'ın bir bildiği varmış. Daha yaşınız küçük galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Boşanmadan önce, eşinin bir müdahalesi yok mu bu duruma.. Sana sahip çıkmıyor mu? Yani kaynanan, görümcen kötü olduğu için boşanma, şayet eşin bu duruma göz yumuyor ve olaya müdahale etmiyorsa o zaman hemen başlat işlemlerini. Ve hiç geri adım atma, arkana da bakma

çok üzüldüm hakkında hayırlısını versin Allah

Çocuk olmadığı için anlaşmalı boşanmada tek celsede 5 dk da boşanırsınız.O kadar çok dava varki artık uzatmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…