Eşe henüz sölemedim bir müddettir zaman verdik evde deil kesin kararı alana kadr da bildirmiycem muhtemelen kabul edecektir etmezse nekdr uzuyabilir peki .ben mahkemede dahi bulunmak istemiorum sadece avukatım katılsa olmazmı kiTek celsede bitmesi için eş ile anlaşmış olmanız gerek diye biliyorum.
Ayrıca her iki tarafın da mahkemede bulunması gerekir demişlerdi benim zamanımda.
Boşanmada olayından sonra da yapılacak olan da belli. Herkes kendi düzenini kuracak.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Çocuk yok ayrıyız şuan biraz konuştuk zaman verdi gitti ama kesn kararımı bildircemÇocuk var mı?Bu düşüncenizden eşinizin haberi var mı ?
Saol cnm inşallaheşinle anlaşman ve mahkemede ikinizde boşanmak istediğinizi belirtin ve büyük ihtimalle boşanırsınız cnm hayırlısı
Eşe henüz sölemedim bir müddettir zaman verdik evde deil kesin kararı alana kadr da bildirmiycem muhtemelen kabul edecektir etmezse nekdr uzuyabilir peki .ben mahkemede dahi bulunmak istemiorum sadece avukatım katılsa olmazmı ki
İşte eskiden her iki tarafı da görmek isterdi hakim.Eşe henüz sölemedim bir müddettir zaman verdik evde deil kesin kararı alana kadr da bildirmiycem muhtemelen kabul edecektir etmezse nekdr uzuyabilir peki .ben mahkemede dahi bulunmak istemiorum sadece avukatım katılsa olmazmı ki
Saolun gerçekten ciddiyim 2 yıldır boşanmak konusunda git geller içindeyim evlendiğim ilk günden beri pişmanım desem yeridir hadi çocuk olsun belki beni benimser düzelir dedim çok şükür çocukta yok ama yok hep ailesi ilk planda aman onlar hasta olmasın hemen onların yanında hemen hastaneye götürüo ben bikere belim ağrıo desem sen hep hstasın dien hakaretlerle başlar konuşmaya çok bunaldım artık kendimi kaybetmeden bitsin istiyorumSiz bu konuda oldukça ciddisiniz. O zaman eninde sonunda bir avukata başvuracaksınız bence bunu şimdi yapın. En sağlıklı bilgileri ondan alırsınız. İşin duygusal boyutunda biz destek oluruz ama yasal konularda buradan aldığınız bilgilerle sınırlı kalmayın.
Saolun bulucam inş iyi bir avukt desteniz için saolunİşte eskiden her iki tarafı da görmek isterdi hakim.
En iyisi bir avukata danışmak.
Anlaşmalı dava olunca çok uzamıyor zaten.
Rica ederiz.Saolun bulucam inş iyi bir avukt desteniz için saolun
Saolun gerçekten ciddiyim 2 yıldır boşanmak konusunda git geller içindeyim evlendiğim ilk günden beri pişmanım desem yeridir hadi çocuk olsun belki beni benimser düzelir dedim çok şükür çocukta yok ama yok hep ailesi ilk planda aman onlar hasta olmasın hemen onların yanında hemen hastaneye götürüo ben bikere belim ağrıo desem sen hep hstasın dien hakaretlerle başlar konuşmaya çok bunaldım artık kendimi kaybetmeden bitsin istiyorum
Saolun nasip deilmiş onu anladım benim hayatımda bir tecrübe bi hata olucağı kesin sonrasında evlenirmiyim asla diyerk büyük konuşmuyayım en iisiRica ederiz.
Hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?