Boşanmak istiyorum

kız öyle kolay degilki bak seni tanımıyorum ama neolursun yuvanı yıkma hangimiz sanki dörtdörtlük yasıyorum bak ben 4 yıldır evliyim evlendigim günden beri kaynana görümce kayınpeder benimle ugrasıyor eşimle boşanmaya kadar cıktık kıyamadık birbirimize onlar kazansın istemedik ve suan barışalı 2 ay oluyor ve hamileyim 9+2 günlük okadar mutluyuzki iyki boşanmamısız onlar kazanmasın müğcadele et suan eşimin ailesiyle görüşmüyoruz eşim bile görüşmek istemiyor neolur kardesim veya ablam mücadele et allah sanada nasip eder bak dogumda senin için dua bile ederim boşanma dogumda ne dilersen allah kabul eder boş çevirmez mücadele et annelerimiz hiç mücadele etmedimi hem yoklukla hemde babalarımızla bence hiç ama hiç boşanmayı bile bdüşünme eşinle konus ailesine benim gibi tepkiyi koy sözüm söz senin için dua edicem olurmu boşanma yuvalar yıkılmasın günahtırrrrr ! !

Eşim duruma göz yumuyo onları öle kabullen dio kaynana şizofren gibi görümce ondan beter. Önümü göremiorum ilerde çocuk olursa daha beter napıcamı şaşırdım
O halde eşine ben daha fazla bu olayların muhatabı olamam sen de bi zahmet beni böyle kabullenmek deyip ayrilacaksin canım. Kimse seni istemediğin bi hayata zorlayamaz

Kesin kararlıysan en iyisi tek celsede boşanman. Bu da anlaşmalı boşanma oluyor, avukatlar imzalarınızı alıp sizi beş dakikalığına mahkemeye alıyor (girmek zorundasınız ikiniz de)

Diğer türlü çekişmeli boşanırsınız bu da yıllarınızı alır. Büyükler araya girer de anlaşıp mal paylaşımı yaparsanız en rahatı tek celsede boşanmak.. Mahkemeden sonra hayatına bakıcaksın kendine ve işine odaklanıcaksın. Hobilerinle sevdiğin aktivitelerle ilgileniceksin böyle böyle atlatırsın Allah ın izniyle

@blondgunes aynen çok haklısınız.
bende bu gibi sebepler yüzünden boşananlardanım,
insanlar illa elle tutulur bir şeyler arıyor, gözümün morarması kafamın kırılması lazımmış gibi.

psikoljik şiddetin ruhuma verdiği hasarları gören yok

Ablam ve eniştem çekişmeli davayla 1 yıl olmadan bosandi ve ikisi de mahkemede bulunmadı. (Hatta ablam avukat bile göndermedi)

anlaşmalı boşanma tek celsede bitiyor benim bildiğim.

Aldatma,kumar vs yoksa neden biraz sabretmeyi denemiyorsunuz...?
ama geri dönüüüün...eşinizlede sıkıntınız varda bahaneniz bunlarsa ordada siz bilirsiniz.
Bahane deil malesef sabır sabır nereye kdr illa aldatmasını mı bekliycem bana seni aldatırım bile demişliği varken çok yanlış düşünüorsunuz

Saolun ama okdr olan bitrndrn sonra bana ship çıkmayan sdsmla işim olmaz nereye kadr sabredicem hiç bir zaman o ailesine sırtını dönmez üzgğnğm

Ve son Boşandım tek celsede artık yeni bir hayatım var kreşte öğretmen olarak çalışıyorum yeni bir düzenim var
Hakkında hayırlısı olmuş.
Çok sevindim,güzel günler seninle olsun.
Nihayet kendini seven ve değer veren bir kadın daha görmüş oldum kk'da.

Ve son Boşandım tek celsede artık yeni bir hayatım var kreşte öğretmen olarak çalışıyorum yeni bir düzenim var

hayırlısı olsun bende eşimin ailesine aşırı bağımlılığı ve evliliğimizi ikinci plana atmasından dolayı boşanmanın eşiğindeyim. nasıl atlattın bu durumu? boşanma kararı alırken nasıl cesaretlendirdiniz kendinizi? belki boşanma sürecinde en zor olan o kararı kesin bir şekilde alabilmek gerisi daha kolay olur eminin. ben bir türlü o eşikten geçemiyorum takııldım kaldım resmen ne bir adım ileri ne de geri atabiliyorum

Bu kadar kısa sürede dava günü veriyorlar mı
Bnm bir haftada olmuştu avukata başvurduk anlaşmayı imzaladık ogun avukat hakime gitti 2 gün sonra ya hakim duruşma verdi gittik ilk celsede boşadı tabi bunun sonrasında onaya gidio izmire ondan sonra tamamen bitio

Bnm bir haftada olmuştu avukata başvurduk anlaşmayı imzaladık ogun avukat hakime gitti 2 gün sonra ya hakim duruşma verdi gittik ilk celsede boşadı tabi bunun sonrasında onaya gidio izmire ondan sonra tamamen bitio

Peki sonrasında ilk zamanlar nasıldın, şimdi nasılsın

Sen ne durumdasın canım? Merak ettim

Peki sonrasında ilk zamanlar nasıldın, şimdi nasılsın
İlk zamanlar nasıl olucak diodum ama bi yükten kurtulmanın rahatlığı vardı çünki o beni hiç biz zaman ailesi olarak görmedi son kavgamızda şiddette girince araya ertesi gün evi terk ettim boşanmak istediğime dair mesaj attım davayı o açtı çünki ailem onunla aynı şehirde yaşamıodu zten sonra avukatla konuştum istediklerimi taleplerimi söyledim oda ileteceğini söyledi kabul ettiler ve protokolu imzaladım aynı gün onada imzalattılar duruşmaya kadar yüzünü dahi görmedim duruşma günü gördüm yüzüme dahi bakamıyordu . Sonrasında eve gidip eşya almya sıra geldi normalde evde kimsenin olmaması gerkiokan komşuyu görümcemi herkesi toplmış eve kaynanam avukatta yanımızdaydı allahtan ama en ufak bişeyde görümcem üstüme saldırdı avukat polis getircem deince kuzuya döndü o an dedim ki ii ki boşandım bu kadını daha fazla nereye kadar çekicektim?? Çocuk olmadan iiki bitti dedim . Şimdi iyiyim kendime geldim sonunda rahatım bi bağım yok hala daha sağda solda yalan yanlış konuşsada umrumda bile deil . Başlarda çok çektim annem destek olsada babam türlü türülü baskılar yaptı eski eşime inandı sonrasında ise oda anladı herşeyi .halen daha yaşadıklarım rüyalarıma girio Rabbime şükrediyorum kurtulduğuma .

Sen ne durumdasın canım? Merak ettim
Şimdilerde hayatımda birisi var bu kadar erken nasıl oldu dieceksin ama oluo sen olmaz 2-3 sene sonra olur diosun ama kader peşini bırakmıo . Şuanlık çok yeni ama tanıodum zaten sadece bana olan ilgisini çok geç gördüm . Annesi de çok iyi kızım kızım dioda başka bişi demio en önemlisi görümce yok bu sefer elti var ama eltimde çok iyi allah bozmaz inş tabi nasip şuan konuşma aşamasındayız ama hiç bu kadar iyi olmamıştım

tek celse için anlaşmalı olmalı ve 1 durusmalik 10 dakika kadar orda bulunmalısınız yoklugunuzda anlasmali ve tek celse olmaz malesef

tek celse için anlaşmalı olmalı ve 1 durusmalik 10 dakika kadar orda bulunmalısınız yoklugunuzda anlasmali ve tek celse olmaz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…