Boşanmak istiyorum

valla çocuk yoksa insanın sinir sistemi bozacak bir evliliğe katlanmanın bir manası yok ,

hee çocuk olunca işler biraz değişiyor ama hiç birşey imkansız değil canım ,

bir arkadasım mahkeme avukat atamıştı tek celsede boşandı ama ayrıntısını bilmiyorum ,

bir avukattan yardım al ,allah yardımcın olsun

bu tarz erkekleri hiç anlamıyorum madem evliliğin bilincinde değilsin anne ile eşin yerini ayırt edemeyeceksen ne diye insanların hayatını mahvedersiniz .

Esiniz ile anlasiyor ve boşanma protokolü hazırlayıp imzalayarak adliyeye başvuruyorsunuz ornekleri nette var
aile mahkemesi vs gerekli dosya masraflari ödeniyor dosyanız aciliyor anlasmali olunca 4 5 gun icinde tek celsede bitiyor
oteki türlü çekişmeli ye dönüyor.
Hakkinizda /eşinizin hakkinda iddalar varsa sahit falan isteniyor uzar gider
...

Kim seni neden yargılasın ne hakla? Evlenmekte helalse boşanmak haktır.
Şu aileleride allah bin beter etsin ya.
Evladımız yavrumun yuvası diye yalandan salya sümük olurlar da, nedense çoğu evlilik aileler yüzünden bitiyo?
O kadar analık taslayacakları yere yalandan evladının yuvasını düşünseler biraz da... gerçek bir anne gibi....

Hakkında hayırlısı olsun.. bosanmak ta evlenmek kadar doğal..çocuk ta olmadığına göre en doğru kararı vermişşsin.. haa çocuk ta olsa bir kadın mutsuzsa boşanmak en doğru olan.. eşine kesin bir dille kararını söyle.. anlaşmalı olursa ikinizde yorulmazsınız..

Tek celsede boşanmak için eşinizle her konuda anlaşarak Boşanma protokolü imzalamanız gerekir . Yani tazminat , ziynet eşyaları , çocuk varsa velayet vs. Konuları ile alakalı olarak . Duruşmada mahkemede her iki tarafta bulunmak zorundadır . Aksi takdirde Boşanma kararı verilmez . Çekişmeli Boşanma ortalama bir yıl Sürer . Bu süre kısalabiöecrği gibi uzayadabilir . Duruşmalara Katılmak zorunda değilsiniz . Eğer boşanmada kararlı iseniz , eşinizle anlaşıp tek celsede bitirmeye çalışmak en az yıpratıcı olanı . Boşanma sonrası Kimliğini değiştiriyorsun . Sonrası size kalmış

Hakkında hayırlısı olsun,mutsuz evliliği devam ettirmenin bir esprisi yok gerçekten.
Bildiğim kadarıyla eşin de kabul ediyorsa tek celse de ayrılırsınız,avukat tutarsan mahkemeye gitmene gerek kalmayabilir.
Bir avukattan bilgi alabilirsin.

Çok saolun desteğiniz için mal mülkte gözüm yok çocuğumda yok ztn her evlilik boşanma yada şiddetle bitmez kavgada seste her yapılan harekette bi şiddettir yani demem oki bişiler yolunda gitmiorsa nekdr uğraşırsan uğraş istediğin gibi olmuyosa bi süre sonra yıpranıosun . Ben boşanmak istesem boşanır heralde ikna ederiz bi konuda. Ama davaya gitmek yüzlerini dahi görmek istemiorum mal mülk ona kalıcak ben bitek eve alınan kendi ailem tarafından o eşyaları geri istiycem okdr bakalım bi avukat bulim ona da danışıcam hyırlısı saolun

Saol cnm çocuk yok katlanamıorum artık yıprananda benm üzülende ama bunu görmüo anlamıo en iyisi bitirmek

Kendi kızlarıda boşanmış hemde 3 ay evliyken ama bana gelince ben boşanamam gözlerinde
Yarın dicekler çocuğu olmadıda boşandı bahaneleri hazır bizim oğlan çocuğu olmadığı için boşadı dicekler bilmiorum bnm yuvamı düşünseydi 3 günlük evliyken düşünürdü ogün bile düşünmedi gerisi boş

Eşim duruma göz yumuyo onları öle kabullen dio kaynana şizofren gibi görümce ondan beter. Önümü göremiorum ilerde çocuk olursa daha beter napıcamı şaşırdım

Çocuk olmadığı için anlaşmalı boşanmada tek celsede 5 dk da boşanırsınız.O kadar çok dava varki artık uzatmıyorlar.
Bu iyi haber saolun anlaşark boşsnmsyı düşünüorum ama kaynana girerse işin içine iş çığrından çıkar ilk avukatla görüşmek en mantıklısı sanırım

Ayni avukati secerseniz anlasarak tek celsede biter ama 1 yil mi 3 yilmi geciriyorlar bazilari bir dusunun diye nafaka al tazminat davasi ac kayinvalidene

Bende bu sebepten dolayı boşandım canım zor değil boşanmak anlaşmalıydı benim ki ben 1 buçuk seneyi zor ettimdi açıkçası hakaretler vs insan katlanamıyor hele ki koca da kocalık yapmayınca insan sinirleniyor sakinleştirici vs kullanıyordum ben o derece berbat bi dönemdi ama çok şükür ki bitti senin de hakkında hayırlısı olsun canım çocuk yokken bi adım at derim

Ah neden böyle bu erkekler, ailene bu kadar bağlıydın ne diye evlendin be adam. Çocuk gibiler, çoğu öyle tatlm. Evlenince herşeyden önce eş gelir, biz kadınlar taparcasına sahiplenirken bunların aklı fikri ana'da baba'da kardeş'te.

Bir tartışmamızda eşimin dediği aklıma geldi, kapıya çıksan karı bulunur. Ama kardeş bulunmaz demişti. Öyleyse niye evlendin diye sorarlar....

Cnm. Hakkında hayırlısı olsun, dilerim herşey su gibi akar gider.
Sevgiyle...

Mal mülkte gözünüz yoktur ama hakkınızı da yedirmeyin. Çabuk bitsin kurtulayım diye ne varsa senin olsun deyip herşeye razı olup çekilmeyin. Merak etmeyin anlaşmalı boşanmazsanız, çekişmeli olursa zaten davalara avukatınız gidiyor. Siz ayrı evinizde yeni hayatınıza başlıyorsunuz bile. Çocuk olmayınca zaten çok fazla sorun olmaz. Özellikle ev hanımıysanız tazminat nafaka isteyin, evli iken eşinizin üzerine ev araba alındıysa vermeyin hakkınızı. Hakim eşinizi kusurlu görürse size çektirdiği her bir gün için tazminat verdirir hiç merak etmeyin.

Kaynanam işin içine girerse çekişmeli boşanmada iyice kavgalar çıkarır, mahkemede sorun çıkarır diye korkmayın. Bunları yapması sizin yararınıza. Hakim daha da hak verir size.

İnsanlar evlenince sadece birbirleriyle değil aileleriyle de evlenmiş oluyorlar,aileler yüzünden boşu boşuna biten o kadar çok evlilik var ki... İnsan yalnızken mutsuzsa daha kolay oluyor ama evliyken mutsuz olmak en kötüsü,çocuğun olmaması inanın sizin için daha iyi oldu,önünüzde Allah'ın izniyle tertemiz bir sayfa açılacak üzülmeyin.

Aldatma,kumar vs yoksa neden biraz sabretmeyi denemiyorsunuz...?
ama geri dönüüüün...eşinizlede sıkıntınız varda bahaneniz bunlarsa ordada siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…