- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Tek celsede boşanmak için eşinizle her konuda anlaşarak Boşanma protokolü imzalamanız gerekir . Yani tazminat , ziynet eşyaları , çocuk varsa velayet vs. Konuları ile alakalı olarak . Duruşmada mahkemede her iki tarafta bulunmak zorundadır . Aksi takdirde Boşanma kararı verilmez . Çekişmeli Boşanma ortalama bir yıl Sürer . Bu süre kısalabiöecrği gibi uzayadabilir . Duruşmalara Katılmak zorunda değilsiniz . Eğer boşanmada kararlı iseniz , eşinizle anlaşıp tek celsede bitirmeye çalışmak en az yıpratıcı olanı . Boşanma sonrası Kimliğini değiştiriyorsun . Sonrası size kalmışMerhabalar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiorum
İşin içinde aldatma tarzi bişi yok ilk onu belirteyim
Kayınvalide görümce ve eş var
Evlendiğimden beri yaptıklarından bıktım artık sabrım taştı kendimi mahfetmektense evliliğim bitsin istiyorum artık ben ben değilim çünki kayınvalide görümce öldürecek nerdeyse beni çocuk istioduk olmadı hayırlısı buymuş demekki
Ben bitsin istiyorum artık sinir sistemim iyi ce bozulmadan
Boşanma aşamaları nelerdir tek celsede bitirmek istiyorum mahkemeye ben gitmedendr boşanabilirmiyiz illa gitmek zorundamıyım bu boşanma işi nasıl oluyo yaşayanlardan yardım almak istiyorum beni nelr beklio lütfen yargılamadan yazın ortada aldatma falan yok şiddet li geçimsizlik var
Birde bu boşanma olayalarından sonra napmamız gerek hiç bi fikrim yok şimdiden tşkrler
Saol cnm çocuk yok katlanamıorum artık yıprananda benm üzülende ama bunu görmüo anlamıo en iyisi bitirmekvalla çocuk yoksa insanın sinir sistemi bozacak bir evliliğe katlanmanın bir manası yok ,
hee çocuk olunca işler biraz değişiyor ama hiç birşey imkansız değil canım ,
bir arkadasım mahkeme avukat atamıştı tek celsede boşandı ama ayrıntısını bilmiyorum ,
bir avukattan yardım al ,allah yardımcın olsun
Kendi kızlarıda boşanmış hemde 3 ay evliyken ama bana gelince ben boşanamam gözlerindeKim seni neden yargılasın ne hakla? Evlenmekte helalse boşanmak haktır.
Şu aileleride allah bin beter etsin ya.
Evladımız yavrumun yuvası diye yalandan salya sümük olurlar da, nedense çoğu evlilik aileler yüzünden bitiyo?
O kadar analık taslayacakları yere yalandan evladının yuvasını düşünseler biraz da... gerçek bir anne gibi....
Eşim duruma göz yumuyo onları öle kabullen dio kaynana şizofren gibi görümce ondan beter. Önümü göremiorum ilerde çocuk olursa daha beter napıcamı şaşırdımBoşanmadan önce, eşinin bir müdahalesi yok mu bu duruma.. Sana sahip çıkmıyor mu? Yani kaynanan, görümcen kötü olduğu için boşanma, şayet eşin bu duruma göz yumuyor ve olaya müdahale etmiyorsa o zaman hemen başlat işlemlerini. Ve hiç geri adım atma, arkana da bakma
Bu iyi haber saolun anlaşark boşsnmsyı düşünüorum ama kaynana girerse işin içine iş çığrından çıkar ilk avukatla görüşmek en mantıklısı sanırımÇocuk olmadığı için anlaşmalı boşanmada tek celsede 5 dk da boşanırsınız.O kadar çok dava varki artık uzatmıyorlar.
Ayni avukati secerseniz anlasarak tek celsede biter ama 1 yil mi 3 yilmi geciriyorlar bazilari bir dusunun diye nafaka al tazminat davasi ac kayinvalideneMerhabalar öncelikle konu doğru yerdemi bilmiorum
İşin içinde aldatma tarzi bişi yok ilk onu belirteyim
Kayınvalide görümce ve eş var
Evlendiğimden beri yaptıklarından bıktım artık sabrım taştı kendimi mahfetmektense evliliğim bitsin istiyorum artık ben ben değilim çünki kayınvalide görümce öldürecek nerdeyse beni çocuk istioduk olmadı hayırlısı buymuş demekki
Ben bitsin istiyorum artık sinir sistemim iyi ce bozulmadan
Boşanma aşamaları nelerdir tek celsede bitirmek istiyorum mahkemeye ben gitmedendr boşanabilirmiyiz illa gitmek zorundamıyım bu boşanma işi nasıl oluyo yaşayanlardan yardım almak istiyorum beni nelr beklio lütfen yargılamadan yazın ortada aldatma falan yok şiddet li geçimsizlik var
Birde bu boşanma olayalarından sonra napmamız gerek hiç bi fikrim yok şimdiden tşkrler
Mal mülkte gözünüz yoktur ama hakkınızı da yedirmeyin. Çabuk bitsin kurtulayım diye ne varsa senin olsun deyip herşeye razı olup çekilmeyin. Merak etmeyin anlaşmalı boşanmazsanız, çekişmeli olursa zaten davalara avukatınız gidiyor. Siz ayrı evinizde yeni hayatınıza başlıyorsunuz bile. Çocuk olmayınca zaten çok fazla sorun olmaz. Özellikle ev hanımıysanız tazminat nafaka isteyin, evli iken eşinizin üzerine ev araba alındıysa vermeyin hakkınızı. Hakim eşinizi kusurlu görürse size çektirdiği her bir gün için tazminat verdirir hiç merak etmeyin.Çok saolun desteğiniz için mal mülkte gözüm yok çocuğumda yok ztn her evlilik boşanma yada şiddetle bitmez kavgada seste her yapılan harekette bi şiddettir yani demem oki bişiler yolunda gitmiorsa nekdr uğraşırsan uğraş istediğin gibi olmuyosa bi süre sonra yıpranıosun . Ben boşanmak istesem boşanır heralde ikna ederiz bi konuda. Ama davaya gitmek yüzlerini dahi görmek istemiorum mal mülk ona kalıcak ben bitek eve alınan kendi ailem tarafından o eşyaları geri istiycem okdr bakalım bi avukat bulim ona da danışıcam hyırlısı saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?