- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
yani 6yil busekildeydi demiAblam hep der ben senin yerinde olsaydım çoktan parçalamıştım o adamı diye:)
Cok sakin sessizi birimisiniz iyi sabretmissiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani 6yil busekildeydi demiAblam hep der ben senin yerinde olsaydım çoktan parçalamıştım o adamı diye:)
Hani baba evine yollamak derlen o sebebten çıkmakta kavga çıkardı benim yaptığım gibi sakin bir tepki vermezdi ./ kavga sonu ya şiddet ya benim terk etmem ile son bulurduKonuşarak orta yol bulamıyorsam böyle bir adamı çekmem kıçına tekmeyi basarım. Niye senin imtihanın olsun ayrıca o kim ki seni baba evine yollayacak? Kendini böyle görme. Sessiz olup alttan alırsan tepene çıkar haddini bilsin
Allah kaldirabilecege veriyor gercekten. Bizim esimizdeki bir huya baskasi ben kaldiramazdim diyor. Onun esindeki huya sen diyorsun ben kaldiramazdim diye. Neticede herkeste bir ariza var mukemmel insan yok.Ablam hep der ben senin yerinde olsaydım çoktan parçalamıştım o adamı diye:)
Bu cok dogru. Uzerine dustukce sacmaliyorlar. Kendilerini vazgecilmez goruyorlar hele boyle kisilik problemi olanlar.Bı sure ilgilenme onunla cocuklarinla uğraş keyfin bilir de otur çok usteledikce simariyorlar ha olaki çok tartisirsaniz evden gitmesi gerekrn eşiniz siz değil çocukların düzenini bozmayin
Kendisi evden gitsin ya da siz biraz uzaklaşın belki yokluğunda değerini anlarHani baba evine yollamak derlen o sebebten çıkmakta kavga çıkardı benim yaptığım gibi sakin bir tepki vermezdi ./ kavga sonu ya şiddet ya benim terk etmem ile son bulurdu
Çok hırçın bir yapım Yok ama tabi bazı zamanlar çileden çıkmadım değil bağırdım çağırdım çok ağladımyani 6yil busekildeydi demi
Cok sakin sessizi birimisiniz iyi sabretmissiniz
Hep öyle montunu astığı askı bile aynıdır bir keresinde kendi montumu aşmışım onun yerine ondan da tartışma çıkışmıştıN Nur_ece Allah yardimciniz olsun. Hareketleri normal gelmedi bana. Kisilik bozuklugu var ama ne acidan? en iyi danisman soyler bunu. Bana anormal gelen nokta neden iki ayri raf var da herkes kendi rafina koymak durumunda.
Bence eslerin esyalari karismali birbirine.. kitaplari da mi ayiracagiz rafta? camasirlar ayri mi yikaniyor ki? ne onemi var cuzdaninizi onun rafina koymanin.. hic normal degil. annesi gormuyor mu bunu? neyin var oglum dr a gidin bu normal hareket degil demiyor mu..
Bosanmak mi sabretmek mi bilmem ama boyle bir ortam cocuklariniza zarar.
çok sindirmis sizi sanirim.. bu bile size anormal gelmiyor. normalde bir kadin tepki verir ne olmus asmissam ölüm kalim meselesi mi.. der. takik bir seylere demek ki terapiste gitseniz on dk da koyar teshisi.. bu arada ilac alip duzelen insan da cok. belki ise yarar sizde de. ikna edebilir misiniz?Hep öyle montunu astığı askı bile aynıdır bir keresinde kendi montumu aşmışım onun yerine ondan da tartışma çıkışmıştı
Baba evi boylamak derken kavga eder şiddet ya da kötü bir kavgayla biterdi gidecem derdim git derdiEşiniz hep böyleymiş. Evlenince değişmemiş, birinci çocuk olunca değişmemiş, ikinci çocuk olunca değişmemiş. Sizce şimdi neden değişsin? Değişmez. Ya böyle kabulleneceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Her şeyden önce size yaptığı saygısızlık hemde bir başkasının yanında yaptığı
gövde ve güç gösterisinin açıklaması olamaz.
Dikkatimi çeken bir nokta aynısını ben yapsam baba evini boylardım demişsiniz de orası ikinizin evi ne münasebet siz gönderiliyorsunuz?
Baba evi boylamak derken kavga eder şiddet ya da kötü bir kavgayla biterdi gidecem derdim git derdi
Kendisi sağlıkçı zaten herşeyi benden iyi biliyor . Tepki veriyorum sonu kavgayla ve kendini haklı çıkarmakla biteceği için artık susuyorum . Surat aştığımda bile ona tepki verirçok sindirmis sizi sanirim.. bu bile size anormal gelmiyor. normalde bir kadin tepki verir ne olmus asmissam ölüm kalim meselesi mi.. der. takik bir seylere demek ki terapiste gitseniz on dk da koyar teshisi.. bu arada ilac alip duzelen insan da cok. belki ise yarar sizde de. ikna edebilir misiniz?
Şiddet 6 yıl içinde iki defa oldu . En son bir kaç ay önce ama omunda sorunlusu benim ben o raddeye getirmişim ..kızlarım şahit olmadı şükür ama çocuklarım çok düşkün babalarıma onlar içim üzülüyorumSiz bir de şiddet mi görüyorsunuz?
is yerinde nasil geciniyor insanlarla? o eldiveni oraya koyma oraya ben montumu asarim yapabiliyor mu sanmam.. garezi size herhalde..Kendisi sağlıkçı zaten herşeyi benden iyi biliyor . Tepki veriyorum sonu kavgayla ve kendini haklı çıkarmakla biteceği için artık susuyorum . Surat aştığımda bile ona tepki verir
Ekonomik guvenceniz varsa boşanın kızlarınız büyüyünce anlayacaktır. Hatta ekonomik guvencesi olmasına rağmen benim annem şiddet görüp boşanmasa gözümde saygısı düşer. Sevgi elbet baki kalır; annedir. (Not 30 sene once annem hicbir ekonomik desteksiz hatta babasi bile vefat etmisken boşandı ve benim anneme saygımı gururumu anlatamam)Şiddet 6 yıl içinde iki defa oldu . En son bir kaç ay önce ama omunda sorunlusu benim ben o raddeye getirmişim ..kızlarım şahit olmadı şükür ama çocuklarım çok düşkün babalarıma onlar içim üzülüyorum