Yaptığı o kadar şey içinde o hareket çok zoruma gitti ve söylediğimde de çok kinli biri olduğumu lafımı önemseseydin koymazdın oraya dediO cüzdanı vermemeliydiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığı o kadar şey içinde o hareket çok zoruma gitti ve söylediğimde de çok kinli biri olduğumu lafımı önemseseydin koymazdın oraya dediO cüzdanı vermemeliydiniz
Onun ne dedigi ya da sizin hakkınızda ne düşündüğü önemli değilYaptığı o kadar şey içinde o hareket çok zoruma gitti ve söylediğimde de çok kinli biri olduğumu lafımı önemseseydin koymazdın oraya dedi![]()
Bu dogruysa (cocuk) size son sözüm : imtihandır çekin.Bu adam hamile halinizle burnunuzu kanatmış sonra tokat atmış yere düşmüşsünüz sonra mart ayında 3. çocuk düşünüyoruz diye konu açmışsınız.. hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi.. çok üzülüyorum böyle konular okuyunca çok da sinirleniyorum.. ne kadar zalimce davrandığını görmüyor musunuz? cüzdanı annesinin elinden alıp atması hayır o verecek diye diretmesi ne kadar psikopatça.. telefonla ablanızla konuşmuşsunuz diye sizi ağlatan bir adam.. gerçekten şöyle adamların eline böyle naif kadınlar düşüyor ya ona üzülüyorum.
Canım illa evlilikte böyle ufak tartışmalar olur ama ben eşini biraz davranış konusunda hatalı buldum. Kv yanında sana 3 yaş muamelesi yapmış resmen belki gergindir eşin başka problemler vardır ama bunu konuşup çözümlerin bence sürekli kavga evliliğin sonu olur. Hele böyle en ufak konularda. Eşini karşına al ben bu tavırlardan çok hoşlanmıyorum bundan sonra kendi tavorlarıma dikkat edicem mümkünse tartışma olmasın aramızda anlayışlı olalım de. Başka türlü çözüleceğini sanmıyorum inatlaşmaya dönüşebilir. Allah sabır versinArkadaşlar hayırlı akşamlar .. 6 yıllık evliyim iki kızım var . 6 yıl içerisinde sayısısız tartışmalarımız oldu ben bile hatırlamıyorum artık . Sorun tabiki tek taraflı değil . Eşim çok baskıcı dediğim dedik bir tip ben ise çok duygusalım .. velhasıl hep incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden ettiğimiz kavgalar büyüdü büyüdü artık konuşarak bile anlaşamaz hale geldik . Birbirimize çok fedakarlıklarda yaptık ama benim tahammül edemediğim şey eşimin her tartışmada kendini haklı görmesi ve defalarca uyarmama rağmen başka insanların yanında sinirlenip bağırması .: örnek vereyim ; dışarıdan geldiğimizde kişisel eşyalarımızı koyduğumuz bir dolap var iki raflı bir rafı benim bir rafı eşimin .. ben bir kaç kez dalgınlıkla cüzdanımı ona ait yere bırakmışım . O da uyarmıştı. Dikkat ederi demiştim . Yine birgüm aceleyle oraya bırakmışım kaldırmayı unutmuşum . Annesinin yanında cüzdanı tutup yere attı .: kayınvalidem tabi bişeyden haberi Yok aldı geri verdi .tekrar attı o versin dedi . Ben de kayınvalide yanında kavga etmemek için aldım yerine koydum ama kendimi çok kötü hissettim . Yani bu hareketi ben yapsaydım çoktan baba evini boylamıştım .: kusura bakmayın anlatacak çok şey var çok doluyum . Dünde ufak birşeyler tartışma çıktı ikimizde hata olmasına rağmen kabul etmiyor . Sınavı varmış migreni tutmuş benim yüzümden yatıyor .. insanlık bende kalsın çay yaptım iç dedim tersledi gönderdi .. ne yapmalıyım imtihanım mı bu benim sabretmeli miyim artık birşey bilmiyorum .. uzun ben bağlantısız oldu kusura bakmayın![]()
Yedıgın dayak ıcın hakettıgını soyleyen insansın, adamı elestırdıgım ıcın senın nezdınde kendisinden ozur dılerım.Şiddet 6 yıl içinde iki defa oldu . En son bir kaç ay önce ama omunda sorunlusu benim ben o raddeye getirmişim ..kızlarım şahit olmadı şükür ama çocuklarım çok düşkün babalarıma onlar içim üzülüyorum
Ya bi anlık saçma düşündüm .. ki boşanın diyenler ayrıldığımda psikolojik sorunlar yaşayıp baban zarar vermesinden korkuyorum kendini bana öldürttme çocuklara yazık olur diyorBu dogruysa (cocuk) size son sözüm : imtihandır çekin.
Yedıgın dayak ıcın hakettıgını soyleyen insansın, adamı elestırdıgım ıcın senın nezdınde kendisinden ozur dılerım.
3.çocuk fikir saçmalıktı çok şükür aklım başıma geldi . Ben ben yapacağımı bilmiyorum boşansam bile rahat bırakılacağımı düşünmüyorumEski konularınızı okudum kocanız tam bir Firavun, insanlıktan nasibini almamış bir despot. Siz 3. çocuğu kocanız düzelsin diye mi yapıyorsunuz?
TamamHakettiğimi söylemiyorum ona göre haketmişim ben onu demek istedim
aklınca sana unutamayacağın ders veriyor Allah yardımcın olsun ne diyeyim daha..Arkadaşlar hayırlı akşamlar .. 6 yıllık evliyim iki kızım var . 6 yıl içerisinde sayısısız tartışmalarımız oldu ben bile hatırlamıyorum artık . Sorun tabiki tek taraflı değil . Eşim çok baskıcı dediğim dedik bir tip ben ise çok duygusalım .. velhasıl hep incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden ettiğimiz kavgalar büyüdü büyüdü artık konuşarak bile anlaşamaz hale geldik . Birbirimize çok fedakarlıklarda yaptık ama benim tahammül edemediğim şey eşimin her tartışmada kendini haklı görmesi ve defalarca uyarmama rağmen başka insanların yanında sinirlenip bağırması .: örnek vereyim ; dışarıdan geldiğimizde kişisel eşyalarımızı koyduğumuz bir dolap var iki raflı bir rafı benim bir rafı eşimin .. ben bir kaç kez dalgınlıkla cüzdanımı ona ait yere bırakmışım . O da uyarmıştı. Dikkat ederi demiştim . Yine birgüm aceleyle oraya bırakmışım kaldırmayı unutmuşum . Annesinin yanında cüzdanı tutup yere attı .: kayınvalidem tabi bişeyden haberi Yok aldı geri verdi .tekrar attı o versin dedi . Ben de kayınvalide yanında kavga etmemek için aldım yerine koydum ama kendimi çok kötü hissettim . Yani bu hareketi ben yapsaydım çoktan baba evini boylamıştım .: kusura bakmayın anlatacak çok şey var çok doluyum . Dünde ufak birşeyler tartışma çıktı ikimizde hata olmasına rağmen kabul etmiyor . Sınavı varmış migreni tutmuş benim yüzümden yatıyor .. insanlık bende kalsın çay yaptım iç dedim tersledi gönderdi .. ne yapmalıyım imtihanım mı bu benim sabretmeli miyim artık birşey bilmiyorum .. uzun ben bağlantısız oldu kusura bakmayın![]()
Hep öyle montunu astığı askı bile aynıdır bir keresinde kendi montumu aşmışım onun yerine ondan da tartışma çıkışmıştı
Ahlaksız herif. Aynı babam. Annem 30 yıl çekti ve boşandı. Çektiği yanına kaldı kadın boşu boşuna çöktü resmen. O yüzden çekmeyin. Boşanacaksanız boşanın. DüzelmezErgenlikle alakası Yok bence adamın yapısı böyle . Ben kendimi tutamam yaparım başkalarının yanında ama sen yapamazsın yap da gör ne oluyor kafasında .: Ben yapınca edepsiz terbiyesiz oluyorum kendisi yapınca sen tahrik ettin oluyor