Boşanmak mı

sspsps

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
31
9
16
5 yıllık evliyim ve bir yaşında çocuğum var eşim sürekli küfür eden biri ağzına yapışmış resmen ne yaptıysam vazgeçmedi ilk başlarda yoktu son iki yıldır böyle. Ailesine etmez mesela ama bize karşı öyle değil bazen pişman olup özür diler yemin eder ama iki gün sonra aynı artık bıktım

Eşiniz başka konularda nasıl

Gözünü korkut seni kaybedecegini bilsin bu sekilde devam ederse.. rest cek bir sure iletisim kurma

Kesinlikle öyle 😔
Yani bana ilginc gelen sizede kufur ediyor olmasi bu da saygiyi bitirir aranizdaki ama su da bir gercek ki yuva kurmak zor o yuvayi yikmak ise cok kolaydir bunu iyice dusunup tasinip oyle karar vermelisiniz 1 yasinda cocuk da var ama boylede gitmez yurumez esiniz bunun farkina varmali..

Benimki de öyle ilk başlarda bu kadar degldi ama smdi canı sıkılırkendn agzindan çıkıyor nasıl olsa cepte biliyor bizi o yüzden böyle bence bir rahatlama geldi üzerine yıllar hectik snra ve knusur koşarken cekinmiyor.ne yaptıysam olmadı düzelmiyor ne yapacagmida bilmiyorum.....

Yani bana ilginc gelen sizede kufur ediyor olmasi bu da saygiyi bitirir aranizdaki ama su da bir gercek ki yuva kurmak zor o yuvayi yikmak ise cok kolaydir bunu iyice dusunup tasinip oyle karar vermelisiniz 1 yasinda cocuk da var ama boylede gitmez yurumez esiniz bunun farkina varmali..
Aynen öyle ama gerçekten anlamıyor dediğiniz gibi saygı kalmadı ben böyle bir ailede büyümedim ve çok ağır geliyor ne yapsam bilemedim aslında bebeğim olmasa bu kadar kararsız kalmam

Benimki de öyle ilk başlarda bu kadar degldi ama smdi canı sıkılırkendn agzindan çıkıyor nasıl olsa cepte biliyor bizi o yüzden böyle bence bir rahatlama geldi üzerine yıllar hectik snra ve knusur koşarken cekinmiyor.ne yaptıysam olmadı düzelmiyor ne yapacagmida bilmiyorum.....
Bende maalesef

Back
X