Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Bundan sonra nasıl hareket edeceğimi kestiremiyorum bittim cunku
canım önce sakinliğini koru vebu durumu isteyerek yapmadığını mecbur kaldığını söyle,
ve hatta de ki "senin tavrın beni gizlemeye itti." ki öyle de olmuş zaten, para konusundaki katı tutumu yüzünden şimdiye kadar gizlemişsin. O biraz daha anlayışlı, konuşulabilir insan olsa, eminim ki gizlemez söylerdin.

Herkes yoluna mı , gerçekten gaz kesme ya

Reactions: anu
Oh ohh adama bak hele bekarken ki borclarini karisinin altinlariyla odesin
Kendi ailesine yardimlar da bulunsun karisi calisip maasina el koysun 100 liranin hesabini sorsun sonra kadinin 5 bin borcu cikinca omo beni kazikladiniz adama bak ya
Firsattan istifade kadinin annesiyle gorusmesini de yasaklar bu
Ne de olsa sizin paranizi ancak kocaniz yiyebilir baskasi yiyemesin
Ne paragoz ne seni maas karti goren bir adamla evlenmissin boyle
Bu sana ders olsun konu sahibi evlensen de bosansan da ne abine ne kocana guven maasini kimsenin eline sayma madem calisacaksin once kendim de diyeceksin

Allah yardımcın olsun canım.Eşinin tepkisi aşırı olmuş,çok haksızlık etmiş sana.her ne kadar başka konuların birikimi var desen de hiç hoş değil,kazıklandık nedir ya? Ticari bir alışveriş içinde falan mı görüyor ilişkinizi? Oldu olacak tek tek fatura biriktirseymiş harcamalarınızda ben şunu ödedim sen bunu diye. Boşanma lafına da şimdiden çok alışmış dili. Kendi haline bırak, daha da özür dileme.kendini bu kadar önemsiz görme lütfen. Kendi ayaklarının üzerinde duracak güç var sende, seviyorum onu bahanesine sığınma bence,senin durumunu ve duygularını bu kadar düşünmeyen birini nereye kadar sevebilirsin ki...

Ben herseyi gectim. Her seyi bir tarafa birakalim. Adam dugunde cebe altin atilmasina kadar gormus ve 10 ay bunu icinde saklamis. Yerinin gelmesini beklemis. Adamdaki ince hesaba bakin. Bunun bile lafini ediyor. Ayip. Konu sahubinin cebe atilan altinda ne sucu var? Bunun hesabini bile kizdan soruyor.
Konu sahibi bosanmis biri olarak sunu rahatlikla soyleyim ki dugunde takilan altinlar kadina aittir. Bosanmaya karar verirse o altinlari dugun cd ni hakime vererek kocandan catir catir geri alabilirsin. Otursun o da derdine yansin. Adam icin senin degerin yok sanki. Para da para diyor. Sen calisiyormussun bir ara ama sanki sana evhanimi gibi davraniyor, onun gozunde sadece para getirip adamin temizligini yapan birisin. Bos yere uzuluyorsun. Adam seni kaybettigine uzulsun. Bosanmak da o kadar kotu bir sey degil onu soyleyim eger bosanmaktan korkuyorsan. Ezdirme kendini. Annelerimiz bize kiyamazken elin adami gelmis bir de elalemin cebine attigi altinin hesabini karisindan soruyor. Tum bunlar seni pistirmak icin. Sindirmek icin. Bosanacak adam gider bosanir boyle yapmaz. Bu adam senin gozunu korkutmaya calisiyor. Cirkefligiyle seni ezmeye calisiyor. Adam adam olsa karisini korur, sahip cikar. Oysa bu her kavgada guzelce halletmek varken uste cikmak icin cirkeflesiyor. Bence cok da ugrasma bu adam icin. Bosanmaz merak etme. Bosanacak adami bilirim boyle yapmaz. Bosanacak adam aksam konusmak icin eve gelmez. Direk kafasinda bitirir ve avukata gider. Bunun ki mangalda kul birakmamak. Akli sira uste cikmaya calismak. Ezdirme kendini. Biterse de bitsin korkma. Besleyemeyecegi kadini da almasaydi. Paragoz herif. Cok sinirlendim ya.
Sunu da bil erkekler deger verdikleri kadina para harcarlar ve de para harcadiklari kadina deger verirler. O yuzden sen boyle evim de evim, yuvam da yuvam diyorsun iyi guzel hos da bu adam adam degil. Bu tip adamlar senin gibi fedakar kadinlari yariyolda birakirlar, senden hesabini sorduklari paralari baska kadinlarla yerler. o yuzden sana tavsiyem ezdirme kendini ve de maasinin hesabini verme. Sen hesap veriyorsan o da sana hesap versin.

Tüm mesajları okumadım ama eşinize karşı ezik duruyorsunuz değişik bir suçluluk psikolojisi içindesiniz bundan kurtulun nolur. En ufak bişeyde boşanma lafının geçmesi çok kötü bişey, eminim eşiniz bu tavırlara devam ederse kendiniz uzaklaşacaksınız zaten. Ayıp ediyor eşiniz kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen

Ne güzel yazmışsınız ya.Ellerinize sağlık,söylemek istediklerimi dökmüşsünüz resmen.Umarım konu sahibesi dikkate alır.

Arkadaşlara katiliyorum,blöf yapiyor.bosancak adam uzatmaz.sindirmeye calisiyor goz daği veriyor.ananen bunu yapsa bile senin ne suçun var.düğünde onun gormeside mümkün değil.kim dikkat ederki.birileri anlatmis olmali.kendini sakin yalniz hissetme,kimseye muhtaç degilsin. Ji_ji

5000 lira için boşanacak adam defolsun gitsin. Çalışırken annemin ihtiyacı var diyip her ay 500 lira verebilirdin kredi için. 100 liranın hesabını sordurttun yani kendine çalışan bir kadın olarak öyle mi? Pes!

Borcum olmasa bile babamın evinde benimde hakkım vardır
Abi mabi dinlemem hakkımı söke söke alırdım
Sana bi annen vurmuşbi de üstüne abin vurmuş sende çok pasifmişsin, annen gitsin abine ağlasın 80.000 i tek ona verirken yarısı benim diyemeyen annede adalet vicdan aramam ben
Eşin haklı, o yapsa seninde güvenin sarsılırdı
Umarım zamanla orta yol bulunur, ne diyeyim

Ne güzel yazmışsınız, içimden geçenlerin daha fazlasını yazmışsınız hatta.

Konu sahibi kardeşim, şu an bize anlattığın olay yalnızca küçük bir örnek sonanda sana arkadaki büyük resmi göstermek istiyor. Bu adam sıkışınca çirkefe bağlayıp üste çıkmaya çalışan bir insan. Bu konuda tamamen haksız olsaydın bile (ki kesinlikle değilsin) eşinin güzellikle bak canım bu davranışın aramızdaki güveni zedeledi lütfen bir daha yapma demesi yakışırdı kazıklandım demek yerine.

Ben hak gözetmeyen ve merhamet etmeyen bir adamdan korkarım ve güvenemem. Başka konularda da tartışmalarınızda eşiniz bu tavrı sergileyecektir, sakın kendinizi ezdirmeyin.

benim abilerimde para konusu açıldığında bile kız kardeşlerini konu dışı ederler...
Hakkın olana konuşamazsın bile..
Ailenin mağduru olmuşsun.
eşine detaylarıda anlat.
Ama böyle birşey için boşanalım demesi doğru değil...güveni kırılır belki ama boşanma çok saçma.

Afedersinde esinin ailesi bu durumda olsa o da yardim etmis olsa yine sana bosanalimmi diyecekti.cook sacma .annen bu ya kapi komsun degil .seni dogurdu tamm hatali olabilirlerde annenin hakki yokmu uzerinde hic .abine bisey demiorum zaten buyuk terbiyesizlik yapmis.esinde abinden farki yok calisir sen odersin ne var bunda.sen calisirken parani veriodun beyfendi yiyodu seni kazanc kapisimi goruo da bu kadar buyuk tepki verdi.neyse bidahaki yapacagin adimlarda esinin haberi olsun baska bir tatsizliga mahal verme.bu durumdan dolayida bosanilmaz ne bu ya cocuk oyuncagina cevrildi valla bosanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…