Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Esinizle maddi durumunuz nasil? Hemen kestirip atmasi, bosanmak istemesi tuhaf degilmi ya? Esler birbirine destek icin yokmu? Yardim etmeye neden calismiyor?

Ortada hata olsa bile benim pişmanlığımı görmicek, niyetimi anlamıcak bide kazık attılar diyecek senin yanında. Bööle bişey için boşamaya kalkacaak birde senin maaşını dahi elinden alacak. Bence kendinizi bu kadar suçlamayın.

Evlenmeden once kredi kartimin 3.5 bin borcu vardi.yavas yavas oduyordum.ceyiz alisverisi icin kullanmistim.esimin haberi yoktu.sonra evdeki hedap carsiya uymadi.evlendim isten ciktim.esime soyledim.borcu o odedi.hic tepki bile vermedi nedir yani.
Bunu neden anlattim.kocanizi hakli gormeyin haksiz duan.sizi tanimiyor mu.ne kadar zor duruma dustugunuzu gormedimj.ayip degil mi.bu durumda sizin ona kirilmaniz gerekir.
Bosanilacak bir konu degil bu.besbin odenilmeyecek bir mebla degil.
Abinizide allah bildigi gibi yapsin.yastiga basini rahat koyuyormu acaba..yazik

Abiniz epey yapıcı birisiymiş Eşinin sana söylediği hiç hoş değil . Bize iyi kazık attılar biraz ağır olmuş . Sen çalışıyormuşsun ödersin borcunu . Eşine söylemen gerekirdi ama on ayda boşanılmaz bu konu için . İnşallah anlaşıp barışırsınız .

son durumu merak ediyorum hala boşanalım mı diyor

Arkadaşlar az evvel geldi konuşalım dedi bende sakinsen eğer evet konuşalım dedim ben sana sucsuzum demiyorum mecbur birakildim diyorum zamanında seninde borçların ödendi tamam soylememem yanlış ama ilk sinavimizda sen terk edip gittin dedim oda bana para pul benim için önemli değil artık bizim evliligimiz böyle yurumez annenle ben gorusmem annen benle gorusmez ben artık kendimden başka kimseye güvenmiyorum guvenimi kirdin kalmadı artık dedi bende sen bilirsin kaybeden ben olmam hayatımı kurar devam ederim küçük hesaplar peşinde koşan sensin ben değilim dedim. Ve bana dediki para mevzularini actin ya anneannende düğünde arkadaşının getirdiği altını cebine attı ben bunu söylemedim dedi ne diyosun sen videoyu izlicez ve söylediğine pişman edicem dedim neyse açtım videoyu hizlandirdim sarı altinmiydi kurltumuydu dedim oda bildiğin altindi dedi bende tamam gorucez dedim o ara bi tartıştık senin tek derdin para deyince kumanda elimdeydi kumandayla vurdu kes artık diye bende bağırdım bana bu şekilde davranamazsin sen kimsin diye kapıyı carptim geldi kapıyı yumrukları AC şunu diye açtım bir daha kapıyı çarpma bundan hoşlanmadığını biliyorsun dedi geçti iceriye

Ben tabiki kizmasina bir şey demiyorum cok hakli ancak bosanmaya kadar gitmek istemezdim... ama bilezikleri keyfinden dolayi satmadı tabiki... Abimde eve bile uğramadı parayı bitirene kadar...

Cnm esinle bir gelisme varmı
Barismadinizmi yumusama varmı biraz
Allah yardımcınız olsun

yahu bunda güveni bu kadar zedeleyecek ne var sanki aldatmışsın ha. Tamam gizli iş olması doğru değil de sen de zevk için yapmış değilsin ki, bu kadarı abartı geldi bana.

yahu bunda güveni bu kadar zedeleyecek ne var sanki aldatmışsın ha. Tamam gizli iş olması doğru değil de sen de zevk için yapmış değilsin ki, bu kadarı abartı geldi bana.
Bundan sonra nasıl hareket edeceğimi kestiremiyorum bittim cunku

Esin bayaa bildigin paraci bi insan, dügündeki altinlari bile takip etmis durmus. Saten maasini kurusu kurusuna elinden almasindan belliymis.

Bunun için mi bosaniyo yani hani kötü gün icin verdiği söz. Bi hata etmissin annenin acigini gizlemek için yalan soylemek durumunda kalmissin aldatmamissin yaa

Anneniz ve abiniz cok buyuk haksizlik etmisler, abinizi esi dusuncesizlik etmis sizde esizniden gizli bunlari yaparak cok buyuk hata etmissiniz..
esiniz kirilmakta cok cok cok hakli ama insallah sinirinden cikmistir agzindan bosanma lafi..
tamam guven temelinden sarsilmis ama biraz zaman verin birbirinize tekrardan konusun esinizle ve birdaha da kimseyi ve hicbirseyi araniza iliskinize evliliginize sokmayin.
insallah duzelir

yanliz su tum maasimi esime veriyorum icinde kendime 100 lira almiyorum herseyin hesabini tutuyor kismina hic katilmiyorum..siz cocukmusunuz da kendi kazandiginiz maasin idaresini kocaniza birakiyorsunuz esinizde de bir para gozluluk var yani
ahh para ahhh para devrimizin herseyi artik

Çok iyi yapmışsın kusura bakma da eşin tam bir pislik!
Yinede sessiz kal yuvan için elinden geleni yapmış olursun

Bu devirde kimseye guvenmeyeceksin. Esinde sacmalamis tamam sen hata yaptın esin kızar ama yinede desteklemesi lazım. Boşanmak bu kadar kolay mi

ne bu ya!
kocaya bakin hele.... cok simartmis adam yerine koymussun.ya adam olsun ya da kapiya koy gitsin.para icin boyle laflar eden kisiden bir b.. olmaz kardesim.burnu surtsun.sende maasini kimsenin eline sayma.senin aklin hesabin yokmu.bekarken abin evlenince kocan somurmus.tovbe ya

Esiniz cok anlayışsizmis olabilir durum kotuymus olan olmus arti siz calisan insansiniz ödersiniz cok abartilmis böyle bi konudan bosaniyorsa sen bilirsin de gec.

Konuyu nerelere getirmiş altını çalmışlar falan demiş. Eşiniz fazlasıyla paragöz hiç yumuşak davranmayın karşısındaki düşmanı gibi davranıyor. Ufak bir şeyde boşanmakta neymiş bence bahane ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…