Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Tüm Hatay'ı annenizde buluyorum madem çok sıkıştı oğlundan para isteseydi ,nişanlı kızın bileziklerini ne diye alıyo ...bide kızın kendisine de kredi çektirip ödemiyo !!boşanmaya bişey diyemem ama eşin kızmakta çok haklı !

Bekarken dershaneye yazildim 2 gün gittim. Üni için. Eşim gitme etme çok yalvardi 4 sene çok uzun seviyorum ölüyorum falan filan.. gitmedim evlendik. 2 ay sonra haciz geldi 2 milyar para istiyorlar. Ilk taksiti yatirmistim sadece. Neyse bnm kocam da parayi çok seviyor ama o bile ödedi herkes oder herhalde

Keşke şuan bu yazıyı okusaydi diyorum belkide o zaman anlardi beni... Benim kendim için değil para için değil onun için bu kadar hirpalandigimi bilseydi...
Okumasına gerek yok,hiçbir şey için de geç değil.siz yüzüne söyleyin.ama çok soğuk kanlı olun,sakın ağlamayın ya da öfke nöbetleri geçirmeyin.alın karşınıza(o da sakinleşince) tek hatanızın paylaşmamak olduğunu ama onun dışında sizde bir hata olmadığını güzelce anlatın.zaten seviyorsa size hak verecek,vermeyip daha da üste çıkmaya çalışırsa iyi olmuş.anneniz güzel bir şeye vesile olmuş 10 aylık evliyken kurtuldunuz.Ya sizin çocuğunuz böyle birine baba deseydi?

Ben tabiki kizmasina bir şey demiyorum cok hakli ancak bosanmaya kadar gitmek istemezdim... ama bilezikleri keyfinden dolayi satmadı tabiki... Abimde eve bile uğramadı parayı bitirene kadar...

Annen herseyi sana yaptirmiss ama abine giki cikmamis

Eşinin verdiği tepki çok fazla ne demek hemen boşanmak. tabi bi o kadarda annende haksiz çok zor bi durumdasin Allah yardimcin olsun

Annesinin durumu yok işte.ne yapsın kadın?ödeyememiş borcu.benim anlamadığım konusahini çalışıyor ama evhanımında farkı yok...

Tabiki hatam var yok demiyorum söylemem daha doğru olurdu ancak dediginiz gibi olay biraz daha soğuyunca daha ılımlı bir yaklaşım sergilemeyi düşünüyorum ve bu zamana kadar benim onu kirmamak için sesimi çıkarmadığı her şeyi....

Aslında bu durumda yalnız bırakılmışsın annen sana yamuk yapmış sonrada eşin kafanın karışması ve üzgün olmanı anlıyorum, demek ki bundan sonra sadece kendini düşüneceksin ve hiç kimseye acımıyacaksın çektiklerinden bu dersi çıkartman gerekecek şu an bu acı hayat sınavı yaşıyorsun, hep söylerin hayat acımasız

Annesinin durumu yok işte.ne yapsın kadın?ödeyememiş borcu.benim anlamadığım konusahini çalışıyor ama evhanımında farkı yok...
Annesinin durumu yok ama abisi var abisini sıkıştırıp ondan isteseydi abisi evi satıp parayı yemesini biliyor

Artık zaten aynadaki suretimden başkasına guvenmem...

Annesi pasif kalmış yine oğluşum durumlar olmuş erkeğe hak ettiğinden çok yüceltme durumlardan ailenin oğlu 2 kadınada değer vermemiş kendi egosu tavan yapmış yetiştiren anne ,anne suçlu o kadar
Annesinin durumu yok ama abisi var abisini sıkıştırıp ondan isteseydi abisi evi satıp parayı yemesini biliyor

ya gerçekten şaka olsun lütfen bu mesaj.annen yamuk yapmış ne demek,o annesi.tabii ki yapacak,zor durumda olduğunda yardım edecek. anne ya anne.şu hayatta anneden daha kıymetli bir şey var mıdır? biz de bir gün anne olmayacak mıyız?ne hanımefendide ne de annesinde suç var.herkesin iyi kötü günü olur bizler de yardım etmek zorundayız,çünkü annemiz o bizim.yeri gelir o bize yardım eder,diyelim ki bayanın annesi hastaydı parayı da bunun için istedi.eşi yine sorun çıkartacaktı.böyle olmamalı çok yanlış.

abinizin ettiği bu laf ne demek böyle,kendin seçtin ,annenizin ihtiyacı için satılan size ait olan bilezikleri yerine koymak için kredi çekmek miymiş seçtiğiniz yol.anne onun anneside değil miydi,annenizin ihtiyacı olduğunda abiniz nerede peki.inşallah günün birinde size muhtaç olur da sizde beni ilgilendirmezkendin seçtin bu yolu dersiniz.

abinize de inanamıyorum şu an...erkeklere inanamıyorum.umarım abiniz de bir gün size muhtaç olur.size bence bu büyük bir ders olsun,asla çalışmayı bırakmayın.mutlaka ekonomik özgürlüğünüz olsun mutlaka.

Ev satılıyor anne pasif kızını düşünmüyor , oğlu daha değerli bu durumda kızını mağdur ediyor siz halen anneyi savunuyorsunuz pes doğrusu!

Ev satılıyor anne pasif kızını düşünmüyor , oğlu daha değerli bu durumda kızını mağdur ediyor siz halen anneyi savunuyorsunuz pes doğrusu!
Oğluyla ilgili olan durumu okumamıştım.Öyle olmadığını düşünmek istiyorum,tam olayı bilmiyoruz.Belki de kadın çok çaresiz kaldı,bazen oğullar öyle acımasız oluyor ki.Ben olsam yine de verirdim anneme,zor durumda bırakmazdım.Hala daha anneyi ve bayanı suçlu bulamıyorum.Suçlu birileri varsa koca ile abi,bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…