Tüm Hatay'ı annenizde buluyorum madem çok sıkıştı oğlundan para isteseydi ,nişanlı kızın bileziklerini ne diye alıyo ...bide kızın kendisine de kredi çektirip ödemiyo !!boşanmaya bişey diyemem ama eşin kızmakta çok haklı !Herkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Annesi bilezikleri satmış daha sonra konu sahibi kredi çekip yerine bilezik almış ve kredi borcunu da ödeyememişcanım sen krediyi cektıgın para ile ne yaptın?
Okumasına gerek yok,hiçbir şey için de geç değil.siz yüzüne söyleyin.ama çok soğuk kanlı olun,sakın ağlamayın ya da öfke nöbetleri geçirmeyin.alın karşınıza(o da sakinleşince) tek hatanızın paylaşmamak olduğunu ama onun dışında sizde bir hata olmadığını güzelce anlatın.zaten seviyorsa size hak verecek,vermeyip daha da üste çıkmaya çalışırsa iyi olmuş.anneniz güzel bir şeye vesile olmuş 10 aylık evliyken kurtuldunuz.Ya sizin çocuğunuz böyle birine baba deseydi?Keşke şuan bu yazıyı okusaydi diyorum belkide o zaman anlardi beni... Benim kendim için değil para için değil onun için bu kadar hirpalandigimi bilseydi...
Ben tabiki kizmasina bir şey demiyorum cok hakli ancak bosanmaya kadar gitmek istemezdim... ama bilezikleri keyfinden dolayi satmadı tabiki... Abimde eve bile uğramadı parayı bitirene kadar...Tüm Hatay'ı annenizde buluyorum madem çok sıkıştı oğlundan para isteseydi ,nişanlı kızın bileziklerini ne diye alıyo ...bide kızın kendisine de kredi çektirip ödemiyo !!boşanmaya bişey diyemem ama eşin kızmakta çok haklı !
Annen herseyi sana yaptirmiss ama abine giki cikmamisHerkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Annesinin durumu yok işte.ne yapsın kadın?ödeyememiş borcu.benim anlamadığım konusahini çalışıyor ama evhanımında farkı yok...Tüm Hatay'ı annenizde buluyorum madem çok sıkıştı oğlundan para isteseydi ,nişanlı kızın bileziklerini ne diye alıyo ...bide kızın kendisine de kredi çektirip ödemiyo !!boşanmaya bişey diyemem ama eşin kızmakta çok haklı !
Okumasına gerek yok,hiçbir şey için de geç değil.siz yüzüne söyleyin.ama çok soğuk kanlı olun,sakın ağlamayın ya da öfke nöbetleri geçirmeyin.alın karşınıza(o da sakinleşince) tek hatanızın paylaşmamak olduğunu ama onun dışında sizde bir hata olmadığını güzelce anlatın.zaten seviyorsa size hak verecek,vermeyip daha da üste çıkmaya çalışırsa iyi olmuş.anneniz güzel bir şeye vesile olmuş 10 aylık evliyken kurtuldunuz.Ya sizin çocuğunuz böyle birine baba deseydi?
Annesinin durumu yok ama abisi var abisini sıkıştırıp ondan isteseydi abisi evi satıp parayı yemesini biliyorAnnesinin durumu yok işte.ne yapsın kadın?ödeyememiş borcu.benim anlamadığım konusahini çalışıyor ama evhanımında farkı yok...
Artık zaten aynadaki suretimden başkasına guvenmem...Aslında bu durumda yalnız bırakılmışsın annen sana yamuk yapmış sonrada eşin kafanın karışması ve üzgün olmanı anlıyorum, demek ki bundan sonra sadece kendini düşüneceksin ve hiç kimseye acımıyacaksın çektiklerinden bu dersi çıkartman gerekecek şu an bu acı hayat sınavı yaşıyorsun, hep söylerin hayat acımasız
Annesinin durumu yok ama abisi var abisini sıkıştırıp ondan isteseydi abisi evi satıp parayı yemesini biliyor
ya gerçekten şaka olsun lütfen bu mesaj.annen yamuk yapmış ne demek,o annesi.tabii ki yapacak,zor durumda olduğunda yardım edecek. anne ya anne.şu hayatta anneden daha kıymetli bir şey var mıdır? biz de bir gün anne olmayacak mıyız?ne hanımefendide ne de annesinde suç var.herkesin iyi kötü günü olur bizler de yardım etmek zorundayız,çünkü annemiz o bizim.yeri gelir o bize yardım eder,diyelim ki bayanın annesi hastaydı parayı da bunun için istedi.eşi yine sorun çıkartacaktı.böyle olmamalı çok yanlış.Aslında bu durumda yalnız bırakılmışsın annen sana yamuk yapmış sonrada eşin kafanın karışması ve üzgün olmanı anlıyorum, demek ki bundan sonra sadece kendini düşüneceksin ve hiç kimseye acımıyacaksın çektiklerinden bu dersi çıkartman gerekecek şu an bu acı hayat sınavı yaşıyorsun, hep söylerin hayat acımasız
Zaten dün gece abimle konuştum ve bana yapabileceğim birşey yok esin seni atiyosa sen sectin bu yolu dedi... Annem ise benim için çok üzülüyor ancak bu hiç bir şeyi değiştirmiyor bana dua edin aramizda duzelsin...
ya gerçekten şaka olsun lütfen bu mesaj.annen yamuk yapmış ne demek,o annesi.tabii ki yapacak,zor durumda olduğunda yardım edecek. anne ya anne.şu hayatta anneden daha kıymetli bir şey var mıdır? biz de bir gün anne olmayacak mıyız?ne hanımefendide ne de annesinde suç var.herkesin iyi kötü günü olur bizler de yardım etmek zorundayız,çünkü annemiz o bizim.yeri gelir o bize yardım eder,diyelim ki bayanın annesi hastaydı parayı da bunun için istedi.eşi yine sorun çıkartacaktı.böyle olmamalı çok yanlış.
Oğluyla ilgili olan durumu okumamıştım.Öyle olmadığını düşünmek istiyorum,tam olayı bilmiyoruz.Belki de kadın çok çaresiz kaldı,bazen oğullar öyle acımasız oluyor ki.Ben olsam yine de verirdim anneme,zor durumda bırakmazdım.Hala daha anneyi ve bayanı suçlu bulamıyorum.Suçlu birileri varsa koca ile abi,bu kadar.Ev satılıyor anne pasif kızını düşünmüyor , oğlu daha değerli bu durumda kızını mağdur ediyor siz halen anneyi savunuyorsunuz pes doğrusu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?