ya gerçekten şaka olsun lütfen bu mesaj.annen yamuk yapmış ne demek,o annesi.tabii ki yapacak,zor durumda olduğunda yardım edecek. anne ya anne.şu hayatta anneden daha kıymetli bir şey var mıdır? biz de bir gün anne olmayacak mıyız?ne hanımefendide ne de annesinde suç var.herkesin iyi kötü günü olur bizler de yardım etmek zorundayız,çünkü annemiz o bizim.yeri gelir o bize yardım eder,diyelim ki bayanın annesi hastaydı parayı da bunun için istedi.eşi yine sorun çıkartacaktı.böyle olmamalı çok yanlış.
Maaşına haciz gelirse eşi anlar diye çekinmiş o yüzden işten çıkmış, önceki yorumlarda söylemişti..İşten niye çıktı konu sahibi acaba. Evlilik tazminatı almak için mi? Onu da mı kocaya verdin konu sahibi?
Çok saçma değilmi maaşına gelen haciz eve gelmiycekmi .o daha fena değilmi maaştan bişekilde ödenirdi en azındanMaaşına haciz gelirse eşi anlar diye çekinmiş o yüzden işten çıkmış, önceki yorumlarda söylemişti..
Çok saçma.işten çıkınca da gelecek haciz.al maaşını kendin yönet,senin aklın var farkında mısın???Maaşına haciz gelirse eşi anlar diye çekinmiş o yüzden işten çıkmış, önceki yorumlarda söylemişti..
Eşi ve çocukla ilgili bütün söylediklerinizin altına imzamı atarım...Ugrasmak istesen abini mahkemeye verip o evin parasindaki hakkinizi annen ve sen alirsiniz. Cunku miras. Istedigi kadar tapu uzerine olsun. Iki sahit yeterli. Bunun bir suru ornekleri var.
Ikincisi kocana asla guvenme cunku acik ariyor bosanmak icin.
Derdim para degil diyor ama muhtemelen isten bu yuzden ciktigina ve isten ciktigin icin de parasinin gittigine yandi o.
Esin 10 ay sonra bile icindekileri kusabiliyor. Icinde biriktirip biriktirp zamani gelince patliyor. Cok tehlikeli. Senin aciklarini da bir yere not ediyordur ve zamani gelince yine patlayip icindekileri kusacaktir.
Yuvam da yuvam dedigin icin bosanamazsin boyle bir adamdan biliyorum. Ama sana bir abla tavsiyesi asla sadece hesap veren taraf sen olma. Bir kez herseyin hesabini verirsen bir sure sonra onun gozunde degerin kuculur, saygini yitirirsin ve kole gibi kullanir seni. Hesap verilecekse karsilikli olmali. Hersey karsilikli olmali.
Evlilik denilen sey paylasmadir. Iyi gunde kotu gunde. Hayat zaten zor. Hayatin bu zorluklarina beraber gogus germektir. Bu da iki tarafli olur. Eger sen calismiyorsan esin maddi olarak katkida bulunurken sen de evde ona yardimci olursun. Eger calisacaksan da o zaman eve maddi katkida sen de bulunacagin icin, evin diger islerinde de esinin sorumluluk almasi gerekir. Artik kanunlarda evin reisi erkektir kelimesini kaldirdilar. Simdi evin reisi hem kadin hem de erkek. Cunku hayat kosullari degisti. Hayat musterek yani.
Kendini ezdirme. Eger ezik ve kurban rolune girersen tepene cikan cok olur. Bu adamdan da mumkun mertebe evliligi oturtana kadar cocuk yapma. Ben olsam hic yapmazdim. Cunku en ufak seyde guvenim sarsildi bahanedini gosterip bosanalim lafini ediyor. Cunku bosanmak icin bahane ariyor. Cocuk yaptiginda da artik bana mecbur diye daha cok tepene binecektir. Sana da tavsiyem esine acima, tum parani ona verme, yoksa degerin olmaz. O sana acimiyor cunku. Birikim yapalim diye kazancininin hepsini ona yedirme. Kendi ihtiyaclarina da kullan. Unutma erkekler uzerine yatirim yaptiklati kadina deger verirler. ve kulagina kupe olsun erkekler cok para kazaninca once arabalarini sonra da eslerini degistirirler....
Orası öyle ama nasıl düşünmedi konu sahibi bilemiyorum artk.Çok saçma değilmi maaşına gelen haciz eve gelmiycekmi .o daha fena değilmi maaştan bişekilde ödenirdi en azından
Konu sahibi ben değilim kız :)Çok saçma.işten çıkınca da gelecek haciz.al maaşını kendin yönet,senin aklın var farkında mısın???
Çalıştığı halde kocasına bu kadar minnet eden, borcu varken üstelik eşinden saklarken işten çıkan, eşi sömürmesine rağmen boşanmamak için direnen, mirastan borcuna karşılık bile bir tutar talep edemeyen biri olsa olsa troll olur da ondanNiye öyle dedin?
Troll ne demek?Çalıştığı halde kocasına bu kadar minnet eden, borcu varken üstelik eşinden saklarken işten çıkan, eşi sömürmesine rağmen boşanmamak için direnen, mirastan borcuna karşılık bile bir tutar talep edemeyen biri olsa olsa troll olur da ondan
Biliyorum kızzz.sadece lafım konusahibine...sevgiler...Konu sahibi ben değilim kız :)
Ben önceki yorumlarda okumuştum konu sahibi bu yüzden işten çıktım diye yazmıştı saçma ama artk nasıl bir korkuyla yaptıysa bilemiyorum...
Sahte hesap açıp milleti kandıran ve daha sonra başka yerde milleti nasıl kekledim ama diye yayınlayanlara deniyorTroll ne demek? Yani köle felan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?