Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Valla o zaman kv lere de soyleyin bunu. Onlarda anne oluyor. Onlarda yamuk yapacaklar tabii ki :))

Pardon da sizi çalışıp eline maaş verin diye mi aldı eşiniz. Bu korkunuz nedir? Resmen sönürüyor maaşınızı adam. Olabılır çekinip söylememiş olabilirsiniz bilezik ve kredi olayını. Lütfen sizi bukdr sindirmesine izin verrmeyin dicem de siz dizginleri baştan vermişsiniz onun eline.

Bence eşin bildiğin paragöz 50.000 liradan bahsetmiyoruz 5000 lira altıüstü bence suçu ailenin üstüne atmayada kalkma
Borç onun borcu olsa ödenir biterdi yani boşanılacak ana babayla görüşülmeyecek bir durum yok ortada bence dik dur asla geri adım atma
Anneannenin durumuna gelince büyükler öyle yapıyor ben onun kızına oğluna takmıştım oda o altını bana getirdi diyor ve alıyor annem düğünden sonra gelen altınları da bana verdi ama Kv hiçbirşey vermedi bende kocama senin annen hırsız demedim
Kocan bir çeyreği bile senin yüzüne vuracak kadar maalesef para düşkünü
Allah yardım etsin

hata her şekilde sizde neden maaşınızı eşinize veriyorsunuz ki olmadı eksik söyleseydiniz aldıgınız maaşı her ay kapasaydınız. birde babanızdan kalan evde sizinde miras hakkınız vardı neden hepsini abiniz aldı ev onun üstünemiydi ki

Ugrasmak istesen abini mahkemeye verip o evin parasindaki hakkinizi annen ve sen alirsiniz. Cunku miras. Istedigi kadar tapu uzerine olsun. Iki sahit yeterli. Bunun bir suru ornekleri var.
Ikincisi kocana asla guvenme cunku acik ariyor bosanmak icin.
Derdim para degil diyor ama muhtemelen isten bu yuzden ciktigina ve isten ciktigin icin de parasinin gittigine yandi o.
Esin 10 ay sonra bile icindekileri kusabiliyor. Icinde biriktirip biriktirp zamani gelince patliyor. Cok tehlikeli. Senin aciklarini da bir yere not ediyordur ve zamani gelince yine patlayip icindekileri kusacaktir.
Yuvam da yuvam dedigin icin bosanamazsin boyle bir adamdan biliyorum. Ama sana bir abla tavsiyesi asla sadece hesap veren taraf sen olma. Bir kez herseyin hesabini verirsen bir sure sonra onun gozunde degerin kuculur, saygini yitirirsin ve kole gibi kullanir seni. Hesap verilecekse karsilikli olmali. Hersey karsilikli olmali.
Evlilik denilen sey paylasmadir. Iyi gunde kotu gunde. Hayat zaten zor. Hayatin bu zorluklarina beraber gogus germektir. Bu da iki tarafli olur. Eger sen calismiyorsan esin maddi olarak katkida bulunurken sen de evde ona yardimci olursun. Eger calisacaksan da o zaman eve maddi katkida sen de bulunacagin icin, evin diger islerinde de esinin sorumluluk almasi gerekir. Artik kanunlarda evin reisi erkektir kelimesini kaldirdilar. Simdi evin reisi hem kadin hem de erkek. Cunku hayat kosullari degisti. Hayat musterek yani.
Kendini ezdirme. Eger ezik ve kurban rolune girersen tepene cikan cok olur. Bu adamdan da mumkun mertebe evliligi oturtana kadar cocuk yapma. Ben olsam hic yapmazdim. Cunku en ufak seyde guvenim sarsildi bahanesini gosterip bosanalim lafini ediyor. Cunku bosanmak icin bahane ariyor. Cocuk yaptiginda da artik bana mecbur diye daha cok tepene binecektir. Sana da tavsiyem esine acima, tum parani ona verme, yoksa degerin olmaz. O sana acimiyor cunku. Birikim yapalim diye kazancininin hepsini ona yedirme. Kendi ihtiyaclarina da kullan. Unutma erkekler uzerine yatirim yaptiklari kadina deger verirler. ve kulagina kupe olsun erkekler cok para kazaninca once arabalarini sonra da eslerini degistirirler....

Son düzenleme:
Eşi ve çocukla ilgili bütün söylediklerinizin altına imzamı atarım...

Ha bu arada bosanmayi kafasina koyan adam once evi terk eder. Eve gelmez. Bu adam blof yapiyor. Bosanmaz. Bosansa hakime ne diyecek??? Akrabasi cebine altin atti bize takmadi oyuzden mi diyecek ya da karim benim aldigim iki bilezigi annesine vermis ama annesi bunun karsiliginda fazla takti ama karimin 5000 tl borcu var mi diyecek ya da karim isten cikti eve para getirmiyor o yuzden bosanmak istiyorum mu diyecek????

ayyy inşallah barışırsınız temennisini eden hanımlar, yazık size...

çalışan bir kadının ekonomik özgürlüğü olması gerektiğinin, bunun insani temel bir hak olduğunu hiç anlayamamışsınız. hepiniz kendinizi önemsiz mi görüyorsunuz cidden? cidden eşleriniz sırf erkek oldukları için sizin maaşınıza el koyup kuruş hesabı yapabilir yani, öyle mi? nasıl bu hale gelebildiniz?

bu özgüven eksikliğidir. sırf bekar kalmamak için, eşiniz sizi terk etmesin diye tüm paranıza el koyabilir yani? madem bu kadar eski kafalardasınız çalışmayın, kocanız baksın size. allah bilir çalıştığınız halde tüm ev işlerini de siz yapıyorsunuzdur. kocanız akşamları gelip yan gelip yatıyor, yiyor içiyor, su içtiği bardağı makineye bile yerleştirmiyordur. siz de bu adamlara paranızı yediriyorsunuz. sonra da allah bilir muhabbeti denk gelince "jigolalara zengin kadınlar para yediriyor hahaha" geyiği çeviriyorsunuzdur. züğürt tesellisi. köle olmuşsunuz haberiniz yok. çalışıyorsanız o para sizindir. bu kadar. net. evin giderlerine ortak çıkılır gerisi sizindir. ortaçağda mı yaşıyoruz. maaşı kocanın eline vermek nedir ya?

Çok saçma değilmi maaşına gelen haciz eve gelmiycekmi .o daha fena değilmi maaştan bişekilde ödenirdi en azından
Orası öyle ama nasıl düşünmedi konu sahibi bilemiyorum artk.
Bende önceki yorumlarda okumuştum kendi söylemi bu.

Çok saçma.işten çıkınca da gelecek haciz.al maaşını kendin yönet,senin aklın var farkında mısın???
Konu sahibi ben değilim kız :)
Ben önceki yorumlarda okumuştum konu sahibi bu yüzden işten çıktım diye yazmıştı saçma ama artk nasıl bir korkuyla yaptıysa bilemiyorum...

Niye öyle dedin?
Çalıştığı halde kocasına bu kadar minnet eden, borcu varken üstelik eşinden saklarken işten çıkan, eşi sömürmesine rağmen boşanmamak için direnen, mirastan borcuna karşılık bile bir tutar talep edemeyen biri olsa olsa troll olur da ondan

Troll ne demek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…