Arkadaşa katılıyorum.Canım sen oturup hatalıyım fln diyorsun da konunun kendi gidişatı halinde maaşınla ilgili ayrıntıyı bile doğal birşeymiş gibi bizlere anlatıyorsun şu 100 tl meselesini.Sen kendini suçlu çıkartmak için elinden geleni yapıyorken kocan seni neden saysın,dinlesin.Çok enteresan bir hikaye bu.Yapma lütfen.Kusura bakmayin da anneniz kadar esiniz de suclu.
Ne demek maasimdan yuz lira bile harcayamazdim, demek.
Anneniz en azindan 5 milyara mal olmus ama 10 ay 1 milyardan hesaplansa esiniz 10 milyarinizi almis.
Bir de kazik attilar, demis.
Bu kabaligi goremiyorsaniz ve hatta bosanmak istemiyorum, diyebiliyorsaniz siz de digerleri kadar suclusunuz.
güzel özetlemiş arkadaş olayı.Konu sahibi bize dua et kocamla aramız düzelsin diyeceğine bi otur düşün.Bu nasıl koca diyeBen mi yanlış anladım bugüne kadar bütün maaşınızı teslim etmişsiniz birkaç kuruş için bizi kazıkladılar diyebiliyor. Sizi çok baskıya almış bir de boşanmak istiyorum diyebiliyor. Neden hep kendinizi suçluyorsunuz? Sizinki Stockholm sendromu gibi geldi bana. Korkuyu sevgi olarak algılıyorsunuz. Sizin kendine karşı zaafınızı bildiği için boşanmakla korkutuyor. hemen ilk hatada gerçekten boşayacaksa ben olsam hiç minnet etmem istediğini yap derdim. O da kolay kolay yapamaz yaparsa da ondan hayır gelmez kurtulmuş olursunuz.
Çalıştığı halde kocasına bu kadar minnet eden, borcu varken üstelik eşinden saklarken işten çıkan, eşi sömürmesine rağmen boşanmamak için direnen, mirastan borcuna karşılık bile bir tutar talep edemeyen biri olsa olsa troll olur da ondan
Bir anne kızını nasıl bu duruma dusurur esin bu konuda biraz abartmis siz yinede alttan alın siz de calismissiniz paranız hakkında söz sahibi olmaliydiniz eşinize annenizin bu paraya ihtiyacı olduğunu sakin bi dille anlatın vicdanım annemi darda bırakmaya elvermedi gibi duygusal laflar la eşinizi yumusatabilirsinizHerkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Bende öyle düşünüyorum bi ev hanımı olarak çalışmadığım halde çalışan bayanlardan daha çok alışveriş yapıyorum daha çok geziyorum hemde evimde çocuklarım la ilgileniyorum ama çalışan kadınların işi çok zor hem dışarda çalışıyor lar hem evde ve bir çoğu parası hakkında soz sahibi degilBirde bazı kadınların çalışıyorum hava atmalarına hiç inanmamak lazım çoğu kazandığı parayı erkeğe veriyor , birde ev işi ,yemek,alışveriş ozaman ev hanımlarım durumu daha iyi hiç değilse patronun veya çalışanların kaprislerini iş yerinde gruplaşmaları ,çatışmalarını çekmiyor ,sabahın köründe sıcak evinde uykusunu alıyor kazandığım parayla istediğimi alamadıktan sonra para kazansan ne yazar , böyle kadın erkeğin kölesi durumda o kadar basit işte
Dedesi evini kızın Abisinin üstüne yapmış. Dedesi ölünce de abisi evi satmış. Miras değil aslında. Onların dışında aç gözünü canım Türkiye de kadınların büyük kısmı calismiyor çalışanların da çoook büyük kısmı parayi ya kocaya ya da babaya veriyor.
Korkma çok üzüldüm çok zor durumdasın Rabbim yardımcı olsun inş zamana bırak ve ailenin kurbanı olduğunu açıkça söyle dualarım seninle inş güzel bir şekilde yollunu bulur bu sorununHerkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
senın bu konuda hatan yok tek suc senın aılende ne nısanlında nede sende hata var yalnız ,iyi kazık attılar lafıda cok yanlıssHerkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?