Haklisiniz belki bu işin tersi benim için daha hayırlıdır dünden beri canimi hirpaladigima deymedi...Bunun icin bosanma karari alan adam zaten seni sevmiyordur. Ayrica bu ne disiplin ya 1 ay boyunca calis cabala icinden 100 tl aldigin paranin 40 saat hesabini ver bosver kurtulmus olursun salla gitsin.
Bende elimden geleni yaptım özür diledim yapmamam gerekirdi belki daha öncede çok yiprattim kendisini ancak dediginiz gibi bu kadar kolay olmamalı allah a şükür namusuma asla laf getirmedim ...Millet birbirini aldatıyor neler yapıyor neler ama yinede çözüm için uğraşıyorlar tabiki tasvip etmiyorum ama evlilik bu bu kadar kolay çöpe atılmamalı bence .. Bende neler yaşadım neler benim çektiğim çileyi taş çekse çatlardı ama cefa çekilmeden Sefa sürülmüyor maalesef ...!
Kesinlikle , kadın olarak uyanık ol eşinle böyle saçma şeyler için boşanma kararı da ne demek güçlü olup her sorunla başa çıkmak lazım biz kadınlar olarak güçlü başarılı Mutlu olursak her sorunun üstesinden geliriz evelallah !
İnsallah... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun...Allah gönlüne göre versin güzel kardeşim sıkma Can'ını derdi veren Allah çaresi de orda bi yerde inşallah !
Zaten o söylediği laf bana en çok dokunan oldu bu zamana kadar sevgiliyken bile asla senin paran benim param olmadı bana gore onda olmadığında ben verdim bende olmadığında o verdi evet saklamama kizsin bagirsin cagirsin ama benim ona kazık attigimi düşünmesin...Aslında ilkten eşini tutuyordum ama maaşını eline vermek kendi kazandığın paranın içinden harcayamamak evet eşiniz çok hesap kitapçı çok paraya değer veriyor bu sebepten boşanabilir.
Sizi sevmesi etmesi bunlarda paranın yanında küçük kaldı heralde çok saçma bir durum esin trip atar tamam neden paylasmadin diye kızar kaziklandigini düşünüp boşanmak istemesi çok farklı bir durum
Ben sadece manevi destek bekledim onun dışında kimseden beklentim olmadı olmazsa umarım söylediği şeyler anlık sinirdir ve pişman olur umarım...Esin senin maaşını yemiş ona saysin bi zahmet.
5000 tl için boşanilir mi ?
Zaten bu adamla evli kalma yani seni borcun için yarı yolda bırakıyor
Destek olacagina köstek olmuş
5000 lira annenme verdim diye beni boşayacak adam bi zahmet defolup gitsin zaten...
Söyleyememiş utanmış olabilirsin...bizi kazıkladılar ne demek? Evlendiniz siz,ortak danaya girmediniz...
Daha önce zaten cüzi miktarlarda da olsa ailesine yardımı oldu ancak ben ona benim annemede aynı davranışı sergilemesini istediğim için ihtiyaçları vardır geri isteme dedim ancak yanilmisim sanırım..
Kafanı çok bozarsa çalışıp sana verdiğim paradan dus de
O bu ayibi yapıp seni anlamiyorsa isi bosanmaya goturecekse sende böyle bisey soyleyebilirsin
Hatta mutlaka soyle ezemesin seni aptal olmadığında bilsin
Allah allah oldu gözlerim doldu neden dünya hep bu karşı cinss e güzel hayırdır
Ayrietten senin takin senin paran ona hesapmi vercekmissin haddini bilsin biraz
Siz seviyorsunuz çok belli ama adam besbelli sevmiyor.Bu kadar çıkar da düşünülmez ki kardeşim.Gerçekten anlık öfke ile yapıp size kendisini affettirmeye çalışmadığı sürece o adamla konuşmayın lütfen.özsaygınız olsun kendinize,bir de ben hatalıyım çok pişmanım demeyin lütfen! sizin tek hatanız paylaşmamak olmuş ama orada da sizde suç bulamıyorum çünkü eşinizin size o desteği sağlamayacağını biliyormuşsunuz.Adam öyle bir intiba bırakmış ki söyleyememişsiniz.Ben sadece manevi destek bekledim onun dışında kimseden beklentim olmadı olmazsa umarım söylediği şeyler anlık sinirdir ve pişman olur umarım...
"Bir de kazik attilar" ben bu cümleden sonra imkanı yok o insana aynı gözle bakamazdım.Bu nasıl bir şey ya? 5bin değil 50 bin de olsa "kazık attı" ne demek? eşiniz o sizin,hayat arkadaşınız.onun başına gelse siz öyle yapar mıydınız bence bunu düşünün.Yüzüne bir de kazık attın der miydiniz?Konuşmadan,hemen boşanmak istediğinizi söyler miydiniz?Gerçekten inanamıyorum bu erkeklere,biz mi çok yüz veriyoruz?Genellemek de istemiyorum ama kadının ve erkeğin bir duruşu olmalı.siz maaşı aldığınız gibi adama veriyormuşsunuz bir de,hala eziklik yaşıyorsunuz.Öncelikle dik durun,siz annenize yardım ettiniz yeri gelir kayınvalidenize de yardım edersiniz.5bin ne ki ya 5 bin nedir yani?
Siz seviyorsunuz çok belli ama adam besbelli sevmiyor.Bu kadar çıkar da düşünülmez ki kardeşim.Gerçekten anlık öfke ile yapıp size kendisini affettirmeye çalışmadığı sürece o adamla konuşmayın lütfen.özsaygınız olsun kendinize,bir de ben hatalıyım çok pişmanım demeyin lütfen! sizin tek hatanız paylaşmamak olmuş ama orada da sizde suç bulamıyorum çünkü eşinizin size o desteği sağlamayacağını biliyormuşsunuz.Adam öyle bir intiba bırakmış ki söyleyememişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?