- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Annenize bisey demiyorum kadin zor durumda kalmis istemis odeyememis. Abinize gelince kendisi sizin hakkinizi yem8s bu kul hakki bunun hesabini nasil verecek acaba. Size gelince hic bi sucunuz gunahiniz yok. Esinize gelince kendisi cok haksiz ne demek bize kazik attilar ne demek bu ya benim esim olsaydi askim onceden soyleseydinya olabilir annen sıkısmistir ne varki bunda o senin annen derdi ve birdaha asla sozunu etmezdi. Yeri gelincede ben soylemeden aileme yardim eder borc verir babamin odeyemedigide olur ve bunlardan benim haberim olmaz baban odemedi falan demez babam kendi der bana odeyemedim cocuga mahcup oluyorum diye. Ne kadar acimasiz bi esiniz var bu kadar sıkı para hesabi yapan adamdan korkmali zaten bide bunun icin bosanicam diyo ne o annene para vermissin ona soylememissin aman ne buyuk hata ne var bunda bunun icin bosanacak bosanirsa bosansin insan karisina para icin bunu yaparmi ne kadar maddiyatci bir adam.Herkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Bide hataliyim insallah affeder diyo deli oldum ya insan zorda olan annesine para verince hayalimi oluyo. Neymis soylememis habersiz yapti diye bosanabiliyo adam ya insan karisindan namusundan biyle bir meseke icin bosanirmi yani adam bunu gozden cikarmis bosanmak bu demek sonucta bosanmak artik ben yokum baskalariyka sevgili olup evlenebilursin serbestsin demek ben olsam uca uca bosanirdim bu paragoz adamdan l.Esinizin bekarlik borclarini kapattiniz oyle mi?
Oh, ne ala valla.
Hala da gozu parada degil, diyebiliyorsunuz.
Artık birşey soyleyemiyorum zaten ancak şunu atladim annem sıkıştığı için biz evlendikten sonra iki bin lira borç aldı bizden tabiki odemek için şuan çalışıyor ancak bu da buyuk bir etken oldu...
Çok oasif ve aciz gördüm sizi .kocanızdan bu kadar çekinmenizide anlayamadım .100 liranın hesabını yapıyor diyip bankaya eşinize söylemediğiniz 5000 tl borcunuz varken işten çıkmanızıdaAnlayamadım .en azından borcu ödeyip öyle çıksaydınız işten şimdi kocadan minnet beklemezdiniz
Annemde aynısını söylüyor bunun lafı edilmez ancak evlenirken mehir bileziklerime kadar satıldı düğünden beş bin borç döndü bekarlık borçları kapatıldı neden yaptın demedim çünkü biriz dedim aradaki fark benim soylememem ancak eşimin soylemesiymis.. Ancak gözü parada deil biliyorum bugün telefonda eşyaları satıp borcunu kapatıriz herkes yoluna dedi...
Annem de sadece üzülme dayanamıyorum ben sana yardım edicem olacaksa olsun elinden bir şey gelmez diyor....
Tabiki hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez benim annemde öyle iki bileziği sattiysa bana o iki bileziği yapıp üzerine uç bilezikte kendisi taktı.. Çok dusundum bugün bosanmayalim dersem eğer gurursuz hissedicem tamam dersem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok seviyorum.. Annemde blöf yapıyor ama öyle bir şey olursa ben senin yanındayım diyor..
Ya o lafı bir anlık sinirle söylediğini dusundum ben güven ortadan kaybolmuş büyük bir hayal kırıklığı yaşamış on ay boyunca kendisini kaldırılmış hissetmiş empati yaptığım zaman biraz olsun anlıyorum kendisini
Herkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim
Zaten bana fırsat verse kendim odeyecegim ancak güven diyor başka bir şey demiyor... Empati kuran bir insan belki de bikti artık ne bileyim...