Boşanmak üzereyim fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum

bence ikinizde ayrı ayrı psikoloğa başlayın ve sakince olayları konuşabilecek düzeye gelin.

Konunuzu söyle bir kaba taslak okudum. Bir yuva kolay kurulmuyor. Evliliginiz için son olarak çift terapisti gitmeyi teklif edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendini haklı çıkarıp seni bastırmak için aileleri kattı.

Muhafazakar yalan biri orda burda sabahlayacağını düşünmüyorum. Evlilik konusunda bir şey diyemeyeceğim. Hayırlısı olsun

Ben mahkemede istemiyorum desem sadece bu süreci uzatmış olurum onada gücüm yok

Ezilmiş. Seni eş değil rakip görmüş. Aile yarıştırmaya kalkmış.

Mahkemede terapiste gitmek istiyorum desem hakim dikkate alır mı peki bilginiz var mı
Hiç bilgim yok canım,tabi sen yine söylersin ama hakim yönlendirir mi bilmem. Bilgisi olan yazar mutlaka. Kendisini direkt ikna edemez misin?

Söyledim kabul etmiyor, geç kaldın artık onca lafı yutamam vs vs bu şekilde konuşuyor
Kendisine milyonlarca kez söyledim
Eğer ikna olmuyor ve çok netse kararında başka yapabileceğiniz bir şey kalmamış maalesef. Zorla da olmaz bu işler.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Muhafazakar yalan biri orda burda sabahlayacağını düşünmüyorum. Evlilik konusunda bir şey diyemeyeceğim. Hayırlısı olsun
"Şu an eski bekar hayatına döndü..belki o da tatlı gelmiştir" demişsiniz konunuzun içinde.." muhafazakar yaşıyor ..orda burda sabahlamaz " da dediniz .Öyleyse eski bekar hayatı ile neyi kastediyorsunuz?

"Şu an eski bekar hayatına döndü..belki o da tatlı gelmiştir" demişsiniz konunuzun içinde.." muhafazakar yaşıyor ..orda burda sabahlamaz " da dediniz .Öyleyse eski bekar hayatı ile neyi kastediyorsunuz?
Yalnız yaşıyordu , eve istediği zaman gidiyordu hesap soran biri yoktu hayatında. Ev geçindirme derdi yoktu mesela. Ben evliyken zor olan hiç bir şey yok şuan hayatında.

Yalnız yaşıyordu , eve istediği zaman gidiyordu hesap soran biri yoktu hayatında. Ev geçindirme derdi yoktu mesela. Ben evliyken zor olan hiç bir şey yok şuan hayatında.
peki bu noktada nasıl sevgiden bahsedebilirsiniz?
Eşinize pişman olduğunuzu söylemişsiniz barışsanız o anası sizi hiç rahat bırakmayacak tamamen onların kurallarına göre yaşayacaksanız o zaman sinirlerinize hakim olabilecek misini çünkü kaybetmekten korkan tek taraf belli ki sizsiniz eş diye bahsettiğiniz kişinin böyle bir derdi yok

Doğru söylüyorsunuz bunların hepsini düşündüm bende. Ama tek suçlu kendimi gördüğüm için yaparım ederim kafasında oldum. Şuan bu sürecin yaşattığı üzüntüyle sanırım böyle düşünüyorum. Zaman geçtikçe belki daha mutlu olacağım bilmiyorum şuan ki ruh halim çok değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…