- 21 Eylül 2017
- 19
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Angel27black
Gecmiş olsun ins tez zamanda eski hayatına dönersin hicte uzulme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabikiayni evdemi yasiyosunuz
Ben daha çok deliriyum hayatımı mahvetti en başından beri şimdi padişah kızı olduk, ben dedim ver nafakamı taMinatımı hemen bosanalım yok mahkemeye bile gelmcwkmişpadisah kizi olup olmagin onu ilgilendirmez ustune duseni yapsin gerisine karismasin biz bunlarin bu yuzunu evlenmeden once nasil goremiyoruz ya deliriyorum
cok tesekkur ederim aminnnnnnnnn insallahhhhhGecmiş olsun ins tez zamanda eski hayatına dönersin hicte uzulme
cok tesekkur ederim cok doğru soyluyorsunuz su anda oyle yapıyorum ailemin yanindayim sureci sessizce karsidan izliyorum bakalimÇok geçmiş olsun. Sakin geri dönmeyin sizi bu kadar degersizlestiren bir adama. Hatta dışarıda bile konuşmayın. O sizin yanınıza gelsin dışarıda yalnız kalmayın. O sinirle ne yapacağı belli olmaz. Vücudunuzdaki kırıklar bir an önce geçer eski halinize dönersiniz de bu adamın hayatınızda kırıklarının tamiri olmaz. Dik durun ailenizin yanında kalın.
hem cektiririm hem senden vazgecmem diyor galiba sen ac davani kazanana kadarda ugrasBen daha çok deliriyum hayatımı mahvetti en başından beri şimdi padişah kızı olduk, ben dedim ver nafakamı taMinatımı hemen bosanalım yok mahkemeye bile gelmcwkmiş
Aynen öylehem cektiririm hem senden vazgecmem diyor galiba sen ac davani kazanana kadarda ugras
Cok şanslısın. Kötü bi durumdasin ne şansı diye dusunebilirsin ama ailen arkanda o pislik adamdan çocuğun yok. Yuzunu 2.5 yilda göstermiş. Gencligini omurunu yeyememis. Buna şükür. Ama tazminat ve mal paylasimi borc konuları icin iyi bir aile avukatiyla görüş vakit kaybetmeden derim. En dogrusunu onlar bilir. Parani bu pislige kaptirmabende oyle dusunuyorum bereket cocuk yok ailem arkamda
Bence en iyisi bu.Bende zor zamanlar geciriyorum tecrubeme dayanarak sakin devam etme bak sakin diyorum.Belki vebal aliyorum Allah affetsin beni ama boyle bir adam bu para icin herseyi yapar.Bosver verme duzenini kur yasa sanslisin dusunmem gereken cocugun yok.Allah sana guzel bir firsat vermis kacirmabenim ailemin ustune yapmami asla kabul etmez alacagim para 150 -200 bin e yakin borcta hatali oldugu icin buna gidecek bende diyorum artik yetti ben parayi alip onun ailesine yapsaydim zaten yine ayrilcakti hic o parayi kaptirmadan ayrilayim