• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

padisah kizi olup olmagin onu ilgilendirmez ustune duseni yapsin gerisine karismasin biz bunlarin bu yuzunu evlenmeden once nasil goremiyoruz ya deliriyorum
Ben daha çok deliriyum hayatımı mahvetti en başından beri şimdi padişah kızı olduk, ben dedim ver nafakamı taMinatımı hemen bosanalım yok mahkemeye bile gelmcwkmiş

Çok geçmiş olsun. Sakin geri dönmeyin sizi bu kadar degersizlestiren bir adama. Hatta dışarıda bile konuşmayın. O sizin yanınıza gelsin dışarıda yalnız kalmayın. O sinirle ne yapacağı belli olmaz. Vücudunuzdaki kırıklar bir an önce geçer eski halinize dönersiniz de bu adamın hayatınızda kırıklarının tamiri olmaz. Dik durun ailenizin yanında kalın.

Çok geçmiş olsun. Sakin geri dönmeyin sizi bu kadar degersizlestiren bir adama. Hatta dışarıda bile konuşmayın. O sizin yanınıza gelsin dışarıda yalnız kalmayın. O sinirle ne yapacağı belli olmaz. Vücudunuzdaki kırıklar bir an önce geçer eski halinize dönersiniz de bu adamın hayatınızda kırıklarının tamiri olmaz. Dik durun ailenizin yanında kalın.
cok tesekkur ederim cok doğru soyluyorsunuz su anda oyle yapıyorum ailemin yanindayim sureci sessizce karsidan izliyorum bakalim

Uzaklaştırma kararı alınmasını da sağlayın lütfen. Bu adamın ne yapacağı belli olmaz boşanma davasını açarken size savurduğu tehditleri söyleyin.

bende oyle dusunuyorum bereket cocuk yok ailem arkamda
Cok şanslısın. Kötü bi durumdasin ne şansı diye dusunebilirsin ama ailen arkanda o pislik adamdan çocuğun yok. Yuzunu 2.5 yilda göstermiş. Gencligini omurunu yeyememis. Buna şükür. Ama tazminat ve mal paylasimi borc konuları icin iyi bir aile avukatiyla görüş vakit kaybetmeden derim. En dogrusunu onlar bilir. Parani bu pislige kaptirma

Bence bosan parayi oyle al.parayi alip kendi adina bi hesaba gecirirsen evlilik icinde ele gecen para oldugu icin bosanirken o parada hakki olabilir. Baskasinin uzerine yapmaya calismasinin nedeni de bu zaten. Bosanirken senin hak iddia edememen icin. Tabi bunlari mutlaka bi avukata da sor. O daha iyi yonlendirir. Henuz sakatken calismadigin icin dislamis seni. Boyle bir adamla saglikli bir iliski nasil gelistirebilirsin? Cocuk yok, her sey oyle kolay olur ki... lutfen duygusallik yapma. Bir de seni tehdit ederkenki konusmalarinizi caktirmadan kayda al, delil olarak kullanirsin mahkemede.

Canım Allah esıne akıl fikir versin.

Surekli bosanmayı agzına alan biri inan bu sene olmasa seneye seneye olmasa ondan sonraki sene bu işi yapar.

Şimdi maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama boyle miktarda bir para size sıfırdan baslamak için cok guzel yeter bu parayı annenizin ustune yapın, tabii ki evliliginiz insallah duzelir bitmez ama bitmesi durumunda da garantiniz olur kenarda.

Bir de evi bile size sormadan mutlulugunuzu dusunmeden tasımaya karar veren biri karsınızdaki siz kabullenmek Orunda kalmıssınız cok uUcu

benim ailemin ustune yapmami asla kabul etmez alacagim para 150 -200 bin e yakin borcta hatali oldugu icin buna gidecek bende diyorum artik yetti ben parayi alip onun ailesine yapsaydim zaten yine ayrilcakti hic o parayi kaptirmadan ayrilayim
Bence en iyisi bu.Bende zor zamanlar geciriyorum tecrubeme dayanarak sakin devam etme bak sakin diyorum.Belki vebal aliyorum Allah affetsin beni ama boyle bir adam bu para icin herseyi yapar.Bosver verme duzenini kur yasa sanslisin dusunmem gereken cocugun yok.Allah sana guzel bir firsat vermis kacirma

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
ama bir konuya değinmeden geçemeyeceğim.
"sakat" kelimesi hem cümle içinde hem de kullanıldığı kişi üzerinde hiç hoş durmuyor.
bunun yerine keşke "engel, fiziksel engelli, zihinsel engelli" kelimelerini kullanabilsek. toplumca yaptığımız bir yanlış aslında karşımızdakini ve kendimizi yaralayan kelimeler "sakat ve özürlü" ama maalesef vazgeçemiyoruz işte.. neyse, konuyla ilgili olarak da;
o alacağın tazminatı sakın ama sakın boşanmadan önce alma. daha önce bir kaç arkadaş yazmış ama üzerinden geçmek istedim ben de. boşanırken o paranın üzerinde hak iddia edebilir eşin.
boşandıktan sonra alman mümkünse o şekilde yap ve nakit olarak elinde tutma. hemen taşınmaz bir mülk edin kendine. ama bunu mutlaka boşandıktan sonra yap.
bir arkadaş yazmış ki eşinle konuşurken, konuşmaları kayıt altına al diye; bunu sakın yapma. çünkü karşındakinin izni ve haberi dışında kayıt almak suç teşkil eder. sonra haklıyken haksız duruma düşürme kendini.
umarım hakkında en hayırlısı neyse öyle olur. Rabbim gönlüne ferahlıklar versin, çok çok geçmiş olsun tekrar.

Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun. 2.5 yıldır size bunu yapan şahıs parayı da alsa değişmez. Gider başkaları ile yer. Ailenizin yanından ayrılmayın. Babanız olsun hep yanınızda. Dışarda da değil, ailenizin yanına gelsin konuşmak için. Hoş bundan sonra buna gerek bile yok. Siz bir avukata gidip başınıza gelenleri anlatırsanız doğru yolu gösterir zaten. Evlilikte elde edilen her türlü gelir ortak olduğu için, boşandıktan sonra alın paranızı. Eşinizin avukatı değinirse bu meseleye, tedavi gideri dersiniz. 2.5 yıldır sizi hangi hastaneye götürmüş nasıl bir tedavi yaptırmış! dökersiniz belgeleriyle. Bence sizi kovaladığı anın kamera kayıtlarını da alın, dosyaya koyun. Tüm bunlara ulaşabişmeniz için bir avukata gitmeniz gerek. Kamera kaydı silinmeden ulaşılmalı. Size attığı tehdit içerikli mesajlarda aynı şekilde, dosyada olsun. Eşyalarınızı da almak isterseniz, sabahtan ailenizle eve gidin toparlayın, iş bitincede kapıya çağırdığınız bir araca yükletin eşyalarınızı. Eve geldiğinde görsün o pislik adam. Eşya nasıl toplanıyormuş! Size davranışları ile ilgili şahit bile bulabilirsiniz. Dediğim gibi geç kalmadan avukata gidin.

bu para size bir fırsat.. kesinlikle boşa paran sende kalsın.. çünkü evliliğin garanti değil zaten parandan da olma boş yere..
o parayla yeni bir düzen kurarsın.

Back
X