boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

ve surekli eve gec gelir hep kendi ailesi bemim aileme saygisi yok her kavgada s....git bi ton laf yiyip susuyordum aile evinde cok daha rahattim orda her seye katlandim bu sureci cok yipranmadan nasil atlatirim
Kurtulduğunuz için sevinin şükredin.

Alacağınız pata çok yüksek bir meblağ mı ki bu kadar pislik yapıyor bu adam?
Bu arada geçmiş olsun.

Aklın varsa direk ayrıl.fırsat bu fırsat o parayla kendine yeni bi hayat kurarsın.bir kuruşunu bile kaptırma sakın.üzülecegine sevin hatta.

böyle bir manyaktan kurtulduğunuz için kurban kesmeyi düşünmez misiniz?

Kaç kurtar kendini sakın eşyalarını almayua fln gitme altı üstü kıyafet ve diğer şeyler alacağın tazminatla hepsini yeniden alırsın. Sen boşanmana bak bir an önce.

Ya zaten bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor diyorsun. Kocan olacak o saplama da döv sov hakaret etmenin dışında sana bir katkısı kocaligi yok
Ailen kapı gibi arkanda ve 150 200 milyar az bir para değil . Kendine güzel bir ev alabilirsin. Ailenle oturursan aldığın evi kiraya verirsin ailene katkın olur . Bir iş yeri açabilirsin . Valla bu pislikten kurtulda naparsanyap . Bu sana dönse dahi para için dönecek bence. Sakın ama sakın kanmayın

Yaşında gencmis daha.
Önce hayatını sağlama al.
Sonra seni seven değer veren biriyle yuvani kurarsin

Bu adam 150 200 milyar parayi duydugu an senden bosanmak istemez hepsi blof olur canim.

Ben senin yerinde olsam ailemle g,der eşyalarımı alır evi boşalttım diye msj atardım ardından doğru avukata mahkemeye ver hem kocandan tazminat al boşa hem de kazanızdan olan tazminatı alın kendinize yeni bir düzen kurun bu ne yahu millet işkence edecek köle arıyor kendine

kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim evligimi goren bilen herkeste ayni seyi soyluyo bende bu saatten sonra duygularima yenik dusmucem ne olursa olsun kurtarcam kendimi onume bakicam geriye değil

Neyin kafasını yaşıyor eşiniz ben anlamış değilim.
Siz olsanız ne yaparsınız yerine, iyi bir avukat tanıyanınız var mı diye sorardım herhalde...

Neyin kafasını yaşıyor eşiniz ben anlamış değilim.
Siz olsanız ne yaparsınız yerine, iyi bir avukat tanıyanınız var mı diye sorardım herhalde...
ben kendimmi kotu niyetli dusundum qcaba diye burda kendimide sorgulamak istedim ama herkesle hem fikiriz onda art niyet var ben parayi alirsam o borclanacak bu saatten sonra o dusunsun

sağol canim cok teşekkür ederim haklisin zaten bosandiktan basvuru yapicam bu gunr kadar cok saf davrandim hep iyi niyetli oldum ama bu olaydan sonra asla iyi niyetli olmayi dusunmuyorum hep eve para getirmiyorum diye asagilandim ailesi bile her firsatta laf soktu bu saatten sonra ben uzulecegime onlar uzulsun

yakin bir aile avukatimiz vat daha oncr bunlardan haric bi kac seyini anlattigimda direk bosa bu adami demisti ben yine direndim ama olmadi bosanmadan bu para icin basvuru yapamam cunku el koyma harici sirket kusurlu olan es oldugu icin odeme yapmiyomus bosanip basvuru yaparsam cok rahat alabiliyomusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…