bosanmak uzereyim ve ölüyorum

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Merhaba KK-üyeleri,

Ilk defa kayit oldum ve dertlesmek akil almak istiyorum ozellikle ayni tecrubeyi yapmak zorunda kalanlardan

Esimin beni aldattigini bir sene once ogrendim ve tabii yikildim evden.kovdum bosanacagim dedim. Buarada kizim ozaman bes yasimda
Yurtdisinda yasiyoruz burda rus bir kadinla iliski kurmus hemde kizkardesimin is arkadasi. Ben kizimla turkiyedeyken o kadinla evimizde kalmis. Kadin benden iki yas kucuk ve guzelde degil. Duyduguma gore isyerindede pek sevilmeyen bir kisiymis. Benim kocam dedigim adamnasil bukadar adilesti hala tam olarak atlatamadim. Inkar etti ama hicte bosanmayalim demedi. Ve aradan birsene gecti bir kac pismanmis gibi hareketi olsada ne yalvardi ne af diledi. Ben artik ayrilmislardir diye dusunurken hala birlikte olduklarini ogrendim ve kahr oldum.sanirim axni evde yasiyolarmis.
dusunun ben kararliydim bastan beri ayrilmaya hic umutta vermedim ama zaten versemde istemicek gibiydi. Yakisikli espirili disaridan melek gibi adam derler ama bana cook cektirdi ons rahmen seviyorfum ustelik kizimiz vardi ama o bana oyle bir kazik attiki Ben mafoldum toparlanamiy calisamiyorum. Biran once cezasini ceksin istiy ama bakiy o mutluki hala musluman bile olmayan ustelik beni aldattigi kadinla birlikte.
Ve ben ölüyorum. Bosanmaya hepkararliydim ama onunda takmaz hayatindan memnun olusunu kaldiramiy cunku ben travma gecirdim ve geciriyorum. Nekafar arkadaslarim cok guzelsin seni kac insan es olarak ister desede bana kar etmiyor pek cunku sonucta esim beni birakti sayilir cunku hic yalvarmadi.Gelecekleri olurmu ya cocuklari diye dusunuxotum. Buranin yasalarina Göre 1 yil ayri yasadiktan sonra bosaniliyor. Birsene doldu mahkemeye vericem.
Sizce sonlari neolur?
Siz nasil basettiniz? Ben burda yapayalnizim.
Ailem turkiyede genelde burdan emekli.
takdiri ilahi gordugunuz buna benzeyen durumlar oldumu?
Dua edin lutfen. Simdidentesekkurler.

O mutlu mesut yasiyorsa dende mutlu mesut hayatina devam etmelisin.

Dunyanin sonu degil .
Evet aldatilmissin , bu cok kötu bir durum insan kabullenmez ama kendini bukadar doldurursan ..
Asla atlatamazsin ..

Cocugunla mutlu ol ..

Birak ne hali varsa gorsun Esinin ..

Allah ikisinin de belasini wersin derim oyle bi serefsizle urasmam bile bian once bosan gitsin ve onune bak kendini uzmeye bile degmez musmutlu ol bence

Sagolasin canim insallah <3
Allah ikisinin de belasini wersin derim oyle bi serefsizle urasmam bile bian once bosan gitsin ve onune bak kendini uzmeye bile degmez musmutlu ol bence​

aynısı benim başıma geldi.yaşamayan bilemez.duygularını çok iyi anlıyorum.eşim beni sekreteriyle aldattı.ona deliler gibi aşık olduğunu söyledi ve evi terk etti.5 sene oldu.hala ihanetin acısını unutamadım.içimdeki kini hiç birşey söndüremez.zaman herşeyin ilacı deniyor ama geçen 5 sene bana ilaç olmadı.ah edenin ahı yerde kalmazmış.ama ömür ve sabır lazım.bir de unutmak gerekiyormuş.ben bana yapılan adiliği unuttum zaman allah onlara yaptıklarını hatırlatırmış.ama ölsemde unutmayacağım.

aynısı benim başıma geldi.yaşamayan bilemez.duygularını çok iyi anlıyorum.eşim beni sekreteriyle aldattı.ona deliler gibi aşık olduğunu söyledi ve evi terk etti.5 sene oldu.hala ihanetin acısını unutamadım.içimdeki kini hiç birşey söndüremez.zaman herşeyin ilacı deniyor ama geçen 5 sene bana ilaç olmadı.ah edenin ahı yerde kalmazmış.ama ömür ve sabır lazım.bir de unutmak gerekiyormuş.ben bana yapılan adiliği unuttum zaman allah onlara yaptıklarını hatırlatırmış.ama ölsemde unutmayacağım.​

Bende yaşadım yaşadıklarını gerçekten katlanmak çok güç o arada kalma duygusu yaşadıkların, hak etmediğin şeyler vs vs Kimse başına gelmeden anlamıyor Bırak git çek git demek herkese çok daha kolay geliyor, affetmekte gerçekten çok güç ama ben eşimi gerçekten çok sevdiğim için ve o da çok pişman olduğu için affettim yeniden başladık bir hayat kurduk şu an için herşey güzel gidiyor ve ikiz bebek bekliyoruz. Seninkinin pişman olmaması ve hala birlikte olması gerçekten kötü O tamamiyle vazgeçmiş artık seninde yapabileceğin birşey kalmamış. Çocuğunla yeni bir hayat kur kendine kolay değil tabiki burda yazmak kadar ama başka bir seçeneğin kalmamış. Allah Kimsenin başına vermesin. Ama şunu da bil Kimsenin ettiği yanına kar kalmıyor her iki taraf ta sana yaşattıklarını kat be kat yaşayacaklardır.

Bence o kadında bir süre sonra kocanın sana yaşattıklarını kocana yaşstır. Sen bu arada hiç kendini birakma,daha bakımlı ol,daha güçlü daha dinç ol. Onun yaklugunda ezilmiş görüntüsü asla yaratma.gün gelirde yolları sana dönerse intikamınıda al derim ben...ben onların uzun zamanlar mutlu olacagını hiç sanmıyorum,rabbim çıkarır acısını.bir mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz, allahın izniyle cezasız kalmazlar canım.sen rabine güven

böyle yapanların sonu genelde berbat bitti çevremde ilahi adalet elbet tecelli ediyor. Kullar acele eder ama Allah acele etmez ve adaleti sonsuz.
alıntı sözler ama belki olaya bakış açını değiştirir
" korkma hayatım altüst olacak diye ne biliyorsun belki altı üstünden daha güzeldir"
" korkma duvarlarını yıkmaktan cesur ol belki duvarların arkasında çok güzel bir hayat seni bekliyordur"

hata yapmış olmasından çok pervasız ve yüzsüz davranması yıkmış sizi. ama bazı modellerin mideleri böyle oluyor.
seni kenara bırakta kızının olduğu eve bide getirmiş o kızı, e bu adam senin nasıl gönlünü alsınki.
nefret edebilmek için hep kötü yönlerini düşün, kızın var haklısın ama maneviyatı hislerini düşünmemeye çalış ve hep şu duayı et "Allah ım hayırlısıysa barışalım, değilse bana ve kızıma güç kuvvet ver"
Allah yardımcınız olsun.

havva hanım elbet kolay bir durum değil.Allahım yardımcınız olsun.bir adam için asla değmez önemli olan siz ve çocuğunuz.

Bir an kendimi sizin yerinize koydum...
Ben olsam çocuğumun saçının telini dahi göstermezdim böyle bir adama (!)
Adam demem de sözde...
Gerçi çocuğunu düşündüğü de muamma ama.
Yeni bir hayat kurun .Unutursunuz zor olsa da.Bir yavrunuz var ve o eşinizden önce gelmeli şu aşamada.

merhaba
aranıza yeni katıldım. Yeni evli biri olarak cok üzüldüm ve açıkcası yarın birgün benimde başıma gelirmi diye korktum.
Allah düşürmesin böyle bir duruma ben düşününce bile kahroldum yaşamak eminimki daha yıkıcıdır.
yaralarının çabuk iyileşmesini diliyorum güzellikler seninle olsun

Allah kimsenin yaptığını yanına kar bırakmaz hiç merak etme için rahat olsun
Onlar şimdi mutlu olabilirler ama geleceğin ne getireceğini bilemezsin, bir de bunun öbür tarafı da var..onlara bakıp bakıp nasıl mutlu olurlar deme hiç
kendi hayatını yeniden düzene sokmaya çalış olur mu
yeniden mutlu olmak üzere tedaviye başla travmanı bir atlat silkelen kendine gel..

21
Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz , cok aci cok can yakici zamanda ilac olmuyor hirslandikca hirslaniyor insan ama yapacak bisiy yok yasamayan bilemez , giden coktan gitmis bizede acisi kalmis

Havva hn yasadiklariniz cok aci hepimizin basina gelebilir belki basimizdada haberimiz yok , size tek diyecegim bir kiziniz var onun ve kendiniz icin dik durun utanmasi gereken o , siz degilsiniz yeni bir hayatkurun kendinize o adami tamamen hayatinizdan cikarin onunuze yeni insanlae cikacaktir herkes bukadar kotu degil dunyada , sizinde gonlunuze gore verecektir Allah , siz mutlu olurken belki o aglayacaktir kim bilir hayat bu...

Affettin dielim, evini degistirdin mobilyalari attin herseye 0 dan basladin tamam guzel her sey yolunda gibi.... peki ya sonra ?? Bak kadin ihaneti asla unutmazz asla !! Gunlerin supheyle acaba ile gecicek bi bakicaksin surekli onu takip eder hale gelmissin, hep bir sorgu sual.saniyormusun ki su halindan daha ii bir psikolojin olacak.. yuzsuzce devam eden bir ihaneti hafife alma uzatma kes at bir kenara... kolay degil evet ama sabret verecektir cevabini ahiir hayatta

nekadar vicdansız bunlar yaaa...barışalım bile derse sakın barışma eşinle.nasıl sen yokken eve başka bir kadın alabiliyor ne cesaret yaa..ailenin yanına dön al çocuğunuda..yada kardeşin bekarsa onun yanına git..çünkü evliyse nereye kadar kalırsın..kızın için ona inat için kendini toparla..o takmıyorsa sen hiç takma.çünkü kaybeden o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…