bosanmak uzereyim ve ölüyorum

Erkekler eğer bu kadar karaktersizse güzel çirkin diye bakmıyorlar zaten..
İşyerinde sevilmemesine de şaşırmadım.
İnsan olan insan evli bir adamla birlikte olmaz.
Karısıyla yaşadığı eve gidebilmek için gerçekten adi olmak gerekiyor.
Ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ama kazanan siz olacaksınız.

Canimm cok uzuldum...bir yuvanim dagilmasi hic kolay degil.esin cok adi biriymis .ne bicom insan bunlar.evli mi cocugu mu var hic dinlemiyorlar.vicdansizlar..esin yaptigi hatayi er gec anlayacaktir bence..o kadinla evlense bile mutlu olamaz..

Tum ahlarimla Rabbime havale ettim cnm sagolasin

Sagol cnm aynen oyle. Insallah Insallah kizim ve ben cok mutlu oluruz

Benzer iki durum var okuduğum.

Üst düzey bir asker yabancı bir kadına takılıp evini terkediyor.Eşi ve çocukları masumlar ve madur oluyorlar.Bu adam önce ordudan atılıyor ama kadından vazgeçmiyor.Sonra o kadın ile evleniyor ve yurtdışından Türkiye"ye dönerken ikiside arabanın içinde kamyonun altına girerek feci şekilde can veriyorlar.

Ve bir jet pilotu bayan başka bir bayan pilot arkadaşının eşini ayartıyor ve birlikte oluyor ama adam sonra bunu istemiyor kadında uçaktan atlayarak intihar ediyor diye okumuştum hatırladığım kadarıyla.

Allah masumların yanında ve sen bu durumdan sakin ve akıllı bir şekilde çıkmayı başardıktan sonra bak seni ne mutluluklar bekliyor ama ya onlar bu günahlarını ,hatalarını nasıl temizleyipte güzel bir hayata devam edebilecekler.Acınacak halde olan onlar.

bence türkiyeye dönün, ailenizin dostlarınızın desteğini alın, zor zamanlardan geçiceksiniz, yalnız kalmayın. bir an önce atlatırsınız umarım, of iyi ki kurtuldum dediğiniz günler gelsin inşallah.

Haklı olmanız için o kadının çirkin olmasına ve iş yerinde sevilmemesine gerek yok Havva hanım. Siz zaten haklısınız, bunlara ihtiyacınız yok onu demek istiyorum.

Biliy ben sadece kadini iyi degerlendirebilsinler diye yazdim

In

Insallah!!! Dua edin lutfen. Donmeyi coook istiy ama buradan bi erken emeklilik gibi bisey olursa ancak cunku yillardir biriken sorunlardan artik calisamiy pskolojik tedavi fayda vermiyor. Hapta kullaniy. Hayirlisi insallah. Ama agresiv bi insan degilim sadece pskolojikmen gucum yok artik biktim Rabbim beterlerinden korusun dertlerin

Kimsenin olumunu istemem gerci zaman zaman bunalimdan olsede onun mutlulugunu gormesem diye saniyelik hissetsemde tovbe Ettim ama yasarken mutsuzlugunla olsun iaterim tabii. .Rabbime havale Ettim onu. Allah im bizide mutlu etsin insallah

canım onların yaptıkları yanlarına kalmayacak eminim buna er yada geç birgün çektikleri acıları göreceğiz kimsenin Ahi kimsede kalmıyor

Insallah
gercekten oylemi inaniyosunuz?

Kirilmayin lutfen sadece umudum kirik

canım onların yaptıkları yanlarına kalmayacak eminim buna er yada geç birgün çektikleri acıları göreceğiz kimsenin Ahi kimsede kalmıyor
Biliy o ceksede benim cektiklerim silinmicek ama yine biliy ben mutsuz oldugum icin onun mutsuz veya mutlu olmasini cok onemsiy. Insallah birgun ben mutlu oldugumda duyarsam kotuymus berbatmis gulumseyip gecicem. Ama umarim yinede mutsuz oldugunu ogrenmem okadar surmez :)

sen bu kadar acı çekerken onun mutlu olması illa ki canını yakacaktir hatta nefes alamadığını hissedeceksin zaman zaman. onun mutsuzlugunu görmek istediğin için kendini suçlama gönül istiyor ki ben acı cekiyorsam oda acı çeksin buda en doğal hakkın

Tatlım benim yaşım daha 21 evli de değilim erkeklerle de çok bir geçmişim yok çok bir şey bilemem ama şunu söyleyebilirim ki karşına ne çıkarsa çıksın o şey bizim hayrımızadır. Çok yıkıcı bir şey, o kalbindeki sızıyı hissedebiliyorum, bir dönem ben de yaşadım. Ama sonrasında olayları kabul edip geleceğe güvenle bakmam gerektiğini farkettim. Allah sabır versin tatlım benim. İnşallah bir şekilde atlatacaksın ve o gün geldiğinde böyle bir şey olmuştu ama ben güçlü davrandım ve bunu atlattım yoluma devam ettim diyeceksin. Kimsenin kimseye yaptığı haksızlık yanına kalmaz.

Sagol canim benim
oylede iste insallah hersey guzel olur
senin adinada sevindim
dualarinda bizide unutma canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…