- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
ben 3 yıldır evliyim böyle birşey yaşamak istemez kimse ama olmus madem kendi fikrim terkederim onu ama boşamam o rusla evlendirmem onu .
Belki bizlere dışardan yorumlamak kolay cunku bi cogumuz yasamamış olabilirz,
ama şu kadarını söliyim benim eşim beni aldatsaydı ve cocugumuz olsaydı yapacagım ilk iş ona yüklü bi tazminat davası acmak olurdu , sonrasında elimden ne geliyosa nasıl olcaksa bilmiyorum ama cocugumu asla ve asla yüzünü göstermezdim
bunun için savas bile acabilirdim öyle bir babanın cocugunun olmasını hakettigini düşünmüyorum
o cocugu sen tek basına dunyaya getirmedin.
Sonrasında kendime ayrı bir hayat kurardım benden haber almamasını saglardım uzaklaşırdım kopardım tüm şeylerden
onların yaptıgıysa beni hic ilgilendirmezdi
bunlarıda insan güclü oldugundan veya sevmediginden degil , gururu oldugu için yapmalı
seni istemeyen bi adam için oturup köşede ağlamanın ne faydası var?
çeki düzen ver kendine hayat yaşamak için cocugun için cok güzel sırf bunlar bile seni ayakta tutmak için sebep olmalı
Allah bizi ve cocuklarimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah
sen onu mutlu örünce üzülüyorsun çünkü sen mutsuzsun ve o bunu gördükçe tabiki sana yalvarmaz sen ona bok muamelesi yapmalısın sen ondan daha çok mutlu olmaya çalış o hiçbirşeymiş gibi...İlahi adalet tabiki var sen son gülen olacaksın bırak son gülüşlerinin tadını çıkarsın... Sana geri döndüğünde inanki onun için üzüldüğün bu günlere bile acıyacaksın zaman geçiyor ve giden zaman geri gelmiyor. Benimde çok sevdiğim bir erkek arkadaşım başkası için beni bırakmıştı ben günlerce ağladım çirkinmiyim kimse beni sevmicek ondan başkası olamaz diye düşündüm 2 yıl sonra kapıma geldi ve beni terk ettiği kız onu aldatmıştı...İnanki o an onu öyle görünce acıdım sevinemedim bile.. ama ben aşıktım başkasına ve çok mutluydum gülen ben olmuştumSende kendine gel...
Bu mesaji dikkate al Havva'cim ! Bu karakterdeki bir kadin senin kocani aldatir zaten bi sure sonra. Yada mutlu olamazlar. Sonra adam bikac kadinla avunmaya calisir. Sonrada gelir sana yalvarir. Bunlar olurken sen cik zor bi donem gecireceksin ama ilacin cocugun olacak. Onunla iyileseceksin. Tam icin biraz sogumusken o serefsiz adam gelecek. Belki yalvarip ayagina kapanmaz ama gelecek. Bunlar belki 1 yil belki 1 ay ama sen sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?