bosanmak uzereyim ve ölüyorum

Cok tesekkur ederim cnm
Allah razi Olsun haklisiniz
insallah son gulen iyi guler

işte takma sen ne kadar güçlü dursanda içinde kırgınlığın var onu atmaya çalış:) herşey güzel olur inanırsan:)))

Sagol arkadasim

okudugumda gerechten oyle dusunuyosun diye sorasim geldi. Pskolojim nekadar bozulmus. :, (((. Bir umutumuta muhtacim gelecekle alakali onuda Allah tan baska kimse bilemez tabii. Anleger burda olmadigi icin bukadar tipteyim yoksa bu kadar aciz olmazdim. Kendimede kiziyorum zaten bekadar niye zayifim gucsuzum diye. DdUanizda bizide unutmayin oldumu. ALLAH RSZI OLSUN ARKADASIM DESTEGIN V TUM DESTEK VERENLERDEN.

Ailem burda olmadigi icin demek istedim

Allah boylelerinin hepsinin belasini versin ihanet eden tum insanlarin kadin erkek farketmez hepsinin.

çok üzüldüm. ama önce bittiğini kabullenmelisin. hayatına devam etmelisin. kafanda sende bitirmelisin. ilahi adalte gelince emin ol sen unutursun ama Allah unutmaz. onlarda hakkını alır hiç merak etme. o yüzden Allaha havale et ve kendine yeni sayfa aç.

Yuva yıkanın yuvası olurmuymuş hiç çok sinirlendim o kadınada eşinede bide sizin evde birlikte olmuşlarr aayyy
Hiç vakit kaybetmeyin hemen boşanın sizin kıymetinizi değerinizi bilmeyen biri için heba etmeyin hayatınızı..
Mutluluklarında da hayır olmaz onların Rabbim bildiği gibi yapsın ikisinide inşallah..

Sagolun.
Zaten bosanicam hayirlisiyla.
Ben aslinda akli basinda bi insanim yani bu derece adi bir insani Allah a havale ettikten sonra aklima bile getirmezdim ama beynimi dagitmam icin ailem yok yurtdisinda monoton bir hayat sanirim boýle olunca ben mutsuzken onun mutlu olma ihtimali beni bu yuzden etkilixor. Dua edin neolur haxirlisiyla burada donebilelim.
Bende cocugunuz gibi dusunmeye basladim birkac gundur cok sukur daha ixixim. Kaybeden o Allah in iznixle hesabini yaptiklari igrencligin odeyecek o.
Bu dusuncem daha ilk baslardada bana cok güc vermisti ama sanirim onun mutlu oldugunu hissttikce kendime olan deger olarak bakis acim degisti bilinc altimda. Ama cok sukur biliy benim sacimin telini haketmeyen vicdansizin ahlaksizin s.rfsizin teki o.

Ha
k
Haklisin canim biliyorum. Insallah oyle yapicam.

İyi ki af dilemiyor, dilese affedecek gibisiniz çünkü. Durumunuzu çok iyi anlıyorum, kabul etmek de hiç kolay değil ama taviz tavizi doğurur, affetseniz yine aynı şeyi yapar... "hem de müslüman olmayan birisi ile" ve "güzel değil" demişsiniz ama bu tip şeylere bakmıyor zaten ihanet başlı başına kötü bir şey, dini tercihlerin de güzelliğin de ilgisi yok bununla...
Zor olacak ama yolunuzu bir an evvel çizin, önünüzü görün en iyisi bu.

Sagolun insallah oyle yapicam ama sizi dogru anlamak adina. Guzelliginde dininde ihanette yeri olmadigini soylemissiniz. Dogru ama hala niye birlikte diye sasiriy ben

Buyuk konusmayayim ama afetmem. Cunku beni sevmiyormus hic bunt gordum ve nekadar ahlaksiz oldugunu. Sadece kacsenelik esimin pisman bile olmayisi ozguvenimi zedelemisti :/

canım Allah kolaylıklar versin sen onun için uzulurken onun hayatına devam ettiğini görmek nasıl bir acı az çok biliyorum aldatilmak nasıl birsey onu da çok iyi biliyorum. umarım biran önce kendi yolunuzu çizmeye başlarsınız.. emin olun bu süre uzadıkça canınız yanmaya devam edecek

Sizinde basiniza gelmis sanirim . Cok gecmis olsun! Ayrildinizmi? O mutlumu suan yoksa cezasini cekiyormu? Cocuk varmi? Varsa nasil idare ediyorsunuz? Kusura bakmaxin umut olur diye soruy.

Sana tek birşey söyleyeceğim: O SANA KÖPEK GİBİ GERİ DÖNECEK BİRAZ ZAMAN GEÇTİKTEN SONRA MERAK ETME SEN. Bu lafımıda unutma ! Beraberliği sürsün bırak, o kadın onun azına sıçacak yakın zamanda.... Nerden mi biliyorum Rus arkadaşlarımdan çevremden biliyorum. O kadından sonra seni kıymeetini köpek gibi anlayacak. Hiç canını sıkma. Ama geldiğindede affetme , azıcık grurluysan. Benden bu kadar.

Allah sabır versin gülüm ne diyim Allah indan bulsun inşallah. Gelip yalvarip pişman olsaydi bile affet meme gerekir çünkü bir kere yapan affedilirse yine yapar. Bence kızına hayatına bak onu düşünmekle kendine zarar verip kendini helak etmeye değmez canım. Güzelsin de sende hayatına bak zor ama kızın için kendin için ayakta kal canım. Dilerim Allah tan Rabbim onu sana muhtaç eder birgün köpek gibi kapında sürünsün şerefsiz. Sana da Rabbim sabır versin kardeşim

Allah yardımcınız olsun
Malesef erkekler güzelliğe bakmıyor,demişsiniz ya kız güzel değil.
Bazı erkeklerin midesi okadar geniş yani.

Sizinde basiniza gelmis sanirim . Cok gecmis olsun! Ayrildinizmi? O mutlumu suan yoksa cezasini cekiyormu? Cocuk varmi? Varsa nasil idare ediyorsunuz? Kusura bakmaxin umut olur diye soruy.
malesef canım benim durum biraz karışık ama özetle söyle defalarca aldattı önceleri kavga ettim sonra anlayış gösterip görmezden geldim ama adam hiç vazgecmedi. benim sabit bir işim ve gelirim var tayinimi yaptırıp ayrıldım olduğu yerden. çocuk yok. ve ceza falan çektiği yok adamın hayatinda 3 4 kadın var şuanda kendince hayatını yaşıyor.. Olan bize oluyor huylu huyundan vazgeçmiyor canım unutmaya çalış ve kendi düzenini kur biran önce

Sagolun insallah oyle yapicam ama sizi dogru anlamak adina. Guzelliginde dininde ihanette yeri olmadigini soylemissiniz. Dogru ama hala niye birlikte diye sasiriy ben
Yani çirkin biri ile de aldatabilir, hristiyanla da aldatır, yahudi ile de aldatır, adamın içinde aldatmak varsa, ayırt etmez ki... Edecek olsa, hiç olmazsa sizin evinizde sizin özel alanınızda yapmazdı bunu, giderdi otelde mi artık nerede buluşursa buluşurdu, Allah islah etsin ne denir yazık üzüldüğünüze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…