bosanmak uzereyim ve ölüyorum

Sagolun hepinizde iyiki varsiniz. Biliy haklisiniz toparlamam lazim.
Ben en cok Allah a sukur karekterimi severim bunu dusunup ozguvenimi tekrar olusturdum ama kaybedecegim yine diye cok korkuy. Bu dipsiz kuyuda cok yiprandim. Yasamak degil yasamaya katlanmak benimki. Cok sukur cocuguma elimden geldigince iyi bir anne olmaxa calisiy ona sevgimi hep hissettiriy.
Suda tabii iyi geliyor kizimla birliktexken ikimize sevecen gulumseyen gozlerle bakiyorlar ozaman mutlu oluy demekki..yada bana baktiklarini hissettigimde karsi cinsin yikilan ozguvenime iyi geliyor. Yanlisanlamaxin geri bile bakmam ama tesaduf farkediy yada zaten bazilari cok dikkatceken bir sekilde bakiyorlar. Buda sanirim aldatilan bayanlara iyi gelen bi sey :/
 
Ben bunun acisini iyi bilirim. Bosandim. Baska bir sehre tasindim. Yeni bir hayat kurdum oglumla. Acini cok iyi anliyorum. Senin yasadiklarini yasadim. Oglumun babasi da hic pisman degil cok cok mutlu. ama ben pisman olmasini beklemiyorum artik. Hatta mumkunse bir daha karsima cikmasin. Tam kendimize guzel bir hayat kurmusken. Sen de oyle olacaksin. Merak etme. Zaman herseyin ilaci. Bir sure sonra onun mutlu olup olmadigini takip etmeyi birakacaksin. inan bana. Gececek. su an icin yasadiklari mutluluk gecici. Hatta ben aldatildigim kisiyle keske evlense de gecim derdine dusseler de sorumluluklar uzerletine yikilsa da gercekleri gorseler diye dusunuyorum. Onlar simdi balayi donemindeler. Biter merak etme. Bir sure sonra amaaa isterse bitmesin bana ne diyorsun. Ben oglumla cok huzurluyum. Cok da mutluyum. Sen de kendi yasamina vak. Hayat devam ediyor. O guzelim yillarini onun pisman olacagi gunu beklemekle gecirme.
Allah yardimcin olsun.
 

Biliy zaten aldatmak ona bakmaz. .
benide zaten evimize getirmesi alt ust etti. Ilk uc hafta bisey yiyemedim nasil evimizde ustelik yapabildi diye diye mafoldum. hatta getirdihine gore degermi verixor bu kadina asikmi vs Cok soru isareti vardi kafamda hoş halada var ama hala birlikte olduguna Göre asiktir yada alismistir artik diyorum. Karekter mide ahlak meselesi buyuk konusmaxayimda. Kadinda intikam duygusu oluyor iste malesef omur boyu yuvasi olmasin mutsuz olsun ve hatta okadinla beni bu denli igrenc birsekilde aldattigi kadinla ustelik mutlu olmasin istiyor ama beddua etmiy Rabbime havale ettim cunku biliy en dogrusu bu. Rabbim inaniy cezasini en guzel sekilde verecektir.
Cok sagolun uzuntum kendime ve cocuguma ama artik insallah degisiy olumlu anlamda gibi .insallah hersey bizim icin guzel olur. Cumlemiz icin. Amin.
 
Emin olun öyle... intikam almak isterseniz siz yıpranırsınız ama Allah'a havale ederseniz muhakkak o en güzel şekilde soracaktır hesabını hiç şüpheniz olmasın...
 
Gecms
Gecmisolsun cnm cok uzuldum
Iyiki kurtulmussunuz.
3-4kadin olsada birkadinin verdigi huzuru veremezler heleki yas gectikce yalanci mutluluk aglatir bile o "beyefendiyi" Allah buyuk sanmiy ahin yerini bulmasin
Allah bilir ama kadinlar eslerine emanet olarak verliyor onlari uzmeninde cezasini cekerler diye inaniy. Uzulme cnm gun gelir devran Döner. Sen dort Öl mutluluk seni bulur insallah
 


Amin.Sizin adinza sevindim atlatmissiniz. Tabii yasananlarin izi kaliyor instand. Insallah izi ni silen sizi gercekten hakeden bir esiniz olur ve inaniyorumki siz onlardan das mutlu olursunuz. Cunku yuva yikanin yuvasi olmaz demisler. Cocuguzda sizde Allah a emanet olun!
 
Guze
guzel dileklerin icin cok sagol. senin de acilarin gececek merak etme. Hsngi aci gecmiyor ki gecer demislerdi bana da. Bense bu aci gececek gibi degil diyordum. Ama bitiyor. Elbet zaman zaman yine yaralarim kaniyor ama olsun bu yasananlar bizi olgunlastiriyor. Her serde hayir vardir derler. Belki sizin icin de hayirlisi budur. Rabbim evladinizi size bagislasin. Siz ve kiziniz bir omur mutku olursunuz insallah. Merak etmeyin yas donemi bittijten sonra yavas yavas kabullenme donemi basliyor. Sonra da hayata kaldigin yerden devam etme donemi geliyor. Artik onun ne yaptigini umursamaz oluyorsunuz. Bir sure sonra da sokaktaki herhangi biri gibi oluyormus. Ben daha o doneme gelemedim. Benim iki yil surdu kendime gelmem. Herkeste farkli tabi. Sabir ve dua en guzel sey. Bol bol dua edin. Kendinizle ilgilenin. Geleceginizle ilgili kararlar alin planlar yapin. Inanin geciyor. Bana da hic gecmeyecek bu aci diye geliyordu.
 
Öyle yada boyle bir şekilde eden bulur merak etmeyin.
Yuva yikanin yuvası olmaz.
Bugün esini aldatan yarin öteki kadinida aldatır.
Kısır döngü..
Siz onu kafanizdan kalbinizden atin. Kiziniz ile yeni bir hayata başlayın.
Güçlü olun. Kendinize guvenin.
Boyle bir adamdan kurtulduğunuz icin asil siz mutlu olun..
 
saol canım sana da çok gecmisler olsun ben hala tam olarak atlatmis değilim aynı senin gibi ama kararını verip bir yola çıkınca Rabbim kolayliginı eminim verecektir. sende kendi yoluna bak biran önce kimsenin Ahi kimsede kalmaz ben buna inanıyorum sende buna inan ne halleri varsa görsünler deyip kendi yolunu çizmeye bak. Geriye bakarak ileriye yürün müyormuş artık bize düşen hep ileri bakmak
 
Kıyamam yaaa. Güçlü olmaya çalış canım. Bende bir ara yurtdışında yaşamıştım. O sırada sevgilim Türkiyedeydi ve 2. kez aldatıldığımı öğrendim. 5 senelik bir ilişkiydi bizimkisi. Çok üzüldüm. Mahvolmuştum ve yurtdışında olmakta çok zordu. Yapayalnızdım iş için gitmiştim ne bir arkadaşım ne ailemden birileri vardı. Günlerce gecelerce ağladım. Dua ediyordum ki rüyalarıma girmesin diye. Psikolojim altüst olmuştu. Bak hatırlayınca bile hüzünledim kendi halime. Hayatımda çok sorunlar yaşadım ailevi-çevre vs. Hiçbirsey beni böyle yıkmamıştı. Hala da hakkım helal değil. Ama ne mi oldu. Ben toparlandım, kendime geldim. Şimdi evlilik düşündüğümüz bir ilişkim var. Çok şükür çok mutluyum. O ne halt ediyor bilmiyorum umrumda da değil vallahi. Bulmuşum ben sevdiceğimi.
 
Kadin benden iki yas kucuk ve guzelde degil. Duyduguma gore isyerindede pek sevilmeyen bir kisiymis.

Düşmanınız ya hemen kötüleyin. :) Konunun kadının güzel olmamasıyla ya da işyerinde sevilmemesiyle bir alakası yok ama böyle gereksiz detaylar insanı daha iyi hissettiriyor değil mi?
 
Canimm cok uzuldum...bir yuvanim dagilmasi hic kolay degil.esin cok adi biriymis .ne bicom insan bunlar.evli mi cocugu mu var hic dinlemiyorlar.vicdansizlar..esin yaptigi hatayi er gec anlayacaktir bence..o kadinla evlense bile mutlu olamaz..
 
Düşmanınız ya hemen kötüleyin. :) Konunun kadının güzel olmamasıyla ya da işyerinde sevilmemesiyle bir alakası yok ama böyle gereksiz detaylar insanı daha iyi hissettiriyor değil mi?
Ne yapicakti kadin...yuvasini yikmis tabi kotuleyecek...bende olsam bende kotulerim sende olsan sende...cok insani birsey bu..
 
Düşmanınız ya hemen kötüleyin. :) Konunun kadının güzel olmamasıyla ya da işyerinde sevilmemesiyle bir alakası yok ama böyle gereksiz detaylar insanı daha iyi hissettiriyor değil mi?
Ne yapacaktı methiyeler mi dizecekti kadın için. Bu duygularla tabi ki ağzına ne gelirse söyleyecek yeri gelirse. Evli adamla yaşayan kadın saygıyı mı hak edermiş?
 
Düşmanınız ya hemen kötüleyin. :) Konunun kadının güzel olmamasıyla ya da işyerinde sevilmemesiyle bir alakası yok ama böyle gereksiz detaylar insanı daha iyi hissettiriyor değil mi?


Hayir ben insanlar daha degerlendirebilsinler diye yazdim onemlidir diye
 
Ne yapacaktı methiyeler mi dizecekti kadın için. Bu duygularla tabi ki ağzına ne gelirse söyleyecek yeri gelirse. Evli adamla yaşayan kadın saygıyı mı hak edermiş?
Allah bizleri oyle hatalara vdusurmesin ama aynen oyle iki karektersiz birbirini bulmus iste. Kaldiki kadin esimden cdaha sucsuz cunku onlarin degerleri belli. Evli adamin yaptigi dahada buyuk ahlaksizlik.
Ne diye arkadasta sirf ona takildiysa tuhaf ama Diktat cekici. Sagol maviselen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…