- 17 Ağustos 2014
- 12
- 2
- 3
- 32
- Konu Sahibi Elisadilek
-
vallah hangi birini anlatayım şiddet küfür fedakarlıklarım ama karşılığında hiç birşey görmememYine aile yüzünden yıkılan yuva mı ya? Ne isterler bu kadar bilmem. Sebep ne peki boşanmanıza? Bu raddeye gelene kadar çok şey yaşamış olmalısınız
var hemde 3 aylıkİşin içinde küfür ve şiddet varsa kolay tamir olmuyor malesef. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun
ben almanyada doğdum büyüdüm almanyada müdürlük yapıyordum ailemi almanyada bırakıp eşim için istanbula yerleştim ailesiyle beraber yaşamıyoruz ama sürekli beraber olmak istiyolar hemde sürekli ailemden binlerce kez Allah razı olsun ayrılsam gidecek bir kapım var çok şükürSanirim bosanmak istemiyorsunuz e tabi hakli olarak sonucta 3 aylik bebek var. Konuyu biraz daha acar misiniz? Bu insanlarla beraber mi yasiyorsunuz, aileniz size destek mi, calisiyor musunuz?
Siz ne yapardınız ben eşime geri döndüm bebeğim için derken bana iyi davranırken meğersem evin dağınık halleri olduğunda resim çekiyormuş mahkemede kullanıp çocugu alabilmek için bende en sonunda dilekceni ver dedim içimde artık ona karşı hiç birşey kalmadı çocugum için dayanmak isterdim ama en mantıklısı ayrılmak galiba kendimi çok kötü hissediyorum sonuçta ev hali ve 4 aylık bebek var ortada kimi zaman oluyor yetiştiremiyorum evin içini ama çektiği resimde mesela bir misal vereyim musluktaki bardak bu tarz şeyler yaptığı çok ayıptı ben almanyadaydım birsüreliğine ona kızgın olduğum için o şiddet uygulayıp küfürler etmesine rağmen kızını özlemiştir diyerekten geri geldim kızını görsün diye bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum Yüce Rabbim herkesi bu tarz şeylerden korusun Dua edin kızımla bana Allah rızası için Kızımı çok seviyorum onu bu şekil büyütmek istemezdim ama elimdeki imkanlar olaylar boşanmaya sürüklüyor artık dayanıvak gücüm kalmadı
Siz Anneler Bayanlar sizlerden yardım istiyorum bana akıl verin lütfen eşimle görümcem kaynanam yüzünden aramız çok kötü boşanmak üzereyiz sizce ne yapmalıyım varmı aranızda bana dert arkadaşı olabilen ne olursunuz çıkmazdayım yardıma akıla çok ihtiyacım var
ben almanyada doğdum büyüdüm almanyada müdürlük yapıyordum ailemi almanyada bırakıp eşim için istanbula yerleştim ailesiyle beraber yaşamıyoruz ama sürekli beraber olmak istiyolar hemde sürekli ailemden binlerce kez Allah razı olsun ayrılsam gidecek bir kapım var çok şükür
Frankfurt a.M peki sen?Bende almanyada dogdum büyüdüüm almanyanin neresindensin?
Cnm buyu falan inanma bunlara. Sen duani ettigin surece Allahin izniyle biseycikler olmaz. Bu halsizliklerin yasadiklarin yuzunden metabolizmanin bozulmasindan kaynaklaniyordur ki zaten yeni bir annesin. Anne olmak muhakkakki cok zordur. Bunun da etkisi olabilir. Bir dr a gidip sikayetlerine care bulabilirsn. Allah yardimcin olsn. Benmde sikintilarm var esimle. Umarim herseyin hayirlisi olur.Birşey sormak istiyorum bende büyü olup olmadığını nasıl anlarım..
evliliğim çok kötü gidiyor kendimi halsiz hissediyorum eşimi öldüresim geliyor aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor hiç elim kolum kalkmıyor birşey yapasım gelmiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bildiğiniz güvenilir Hocalar varmı acaba ? Bana yardımcı olabilen büyü varmı yokmu sorabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?