Boşanmak üzereyim

Elisadilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
12
2
3
32
Siz Anneler Bayanlar sizlerden yardım istiyorum bana akıl verin lütfen eşimle görümcem kaynanam yüzünden aramız çok kötü boşanmak üzereyiz sizce ne yapmalıyım varmı aranızda bana dert arkadaşı olabilen ne olursunuz çıkmazdayım yardıma akıla çok ihtiyacım var

Yine aile yüzünden yıkılan yuva mı ya? Ne isterler bu kadar bilmem. Sebep ne peki boşanmanıza? Bu raddeye gelene kadar çok şey yaşamış olmalısınız

Yine aile yüzünden yıkılan yuva mı ya? Ne isterler bu kadar bilmem. Sebep ne peki boşanmanıza? Bu raddeye gelene kadar çok şey yaşamış olmalısınız
vallah hangi birini anlatayım şiddet küfür fedakarlıklarım ama karşılığında hiç birşey görmemem

İşin içinde küfür ve şiddet varsa kolay tamir olmuyor malesef. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun. Eğer srkanızda aileniz falan varsa küfüre ve şiddete katlanmayın derim. O yavrumda kötü bir ortamda büyümesin. Kararı verecek olan sizsiniz sonuçta biz ne desek boş

Sanirim bosanmak istemiyorsunuz e tabi hakli olarak sonucta 3 aylik bebek var. Konuyu biraz daha acar misiniz? Bu insanlarla beraber mi yasiyorsunuz, aileniz size destek mi, calisiyor musunuz?

Şiddet ve küfür varmış ayrılmassanız bu yıllarca sürecek
evli kalmanız da iyi olmayacak gibi sadec o yavruyu babadan uzak tutmamak gerek , aşk evliliğlmiydi sizinkisi

Bence de..
İşin içinde şiddet varsa daha fazla düşünmeye gerek yok.
Bebeğiniz çok küçükmüş Allah bağışlasın.
Ama böylesi emin olun daha iyi..
Şiddeti yaşayan bir çocuk olmasındansa, annesi babası ayrılmış mutlu, huzurlu ortamda yaşayan çocuk olması daha iyi.
Bahsederim hep ben boşandığımda çocuklarımdan biri 1 diğeri 3 yaşındaydı.
Aradan üç yıl geçti.
Musmutlu, huzurlu sevgi dolu bir aileyiz biz..

Sanirim bosanmak istemiyorsunuz e tabi hakli olarak sonucta 3 aylik bebek var. Konuyu biraz daha acar misiniz? Bu insanlarla beraber mi yasiyorsunuz, aileniz size destek mi, calisiyor musunuz?
ben almanyada doğdum büyüdüm almanyada müdürlük yapıyordum ailemi almanyada bırakıp eşim için istanbula yerleştim ailesiyle beraber yaşamıyoruz ama sürekli beraber olmak istiyolar hemde sürekli ailemden binlerce kez Allah razı olsun ayrılsam gidecek bir kapım var çok şükür

Siz ne yapardınız ben eşime geri döndüm bebeğim için derken bana iyi davranırken meğersem evin dağınık halleri olduğunda resim çekiyormuş mahkemede kullanıp çocugu alabilmek için bende en sonunda dilekceni ver dedim içimde artık ona karşı hiç birşey kalmadı çocugum için dayanmak isterdim ama en mantıklısı ayrılmak galiba kendimi çok kötü hissediyorum sonuçta ev hali ve 4 aylık bebek var ortada kimi zaman oluyor yetiştiremiyorum evin içini ama çektiği resimde mesela bir misal vereyim musluktaki bardak bu tarz şeyler yaptığı çok ayıptı ben almanyadaydım birsüreliğine ona kızgın olduğum için o şiddet uygulayıp küfürler etmesine rağmen kızını özlemiştir diyerekten geri geldim kızını görsün diye bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum Yüce Rabbim herkesi bu tarz şeylerden korusun Dua edin kızımla bana Allah rızası için Kızımı çok seviyorum onu bu şekil büyütmek istemezdim ama elimdeki imkanlar olaylar boşanmaya sürüklüyor artık dayanıvak gücüm kalmadı

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Zor dönemler, sıkıntılı günler sizi bekliyor. Ama sakın pes etmeyin ve mutlaka iyi bir avukata danışın. O sizi konu hakkında bilgilendirecektir. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kızınızla ve sizi sevenlerle güzel bir ömür geçirirsiniz.

selam bence bir degil 10 defa düsünmek lazim ayrilirken bir yuva kurmak öyle basit degil ayrilmakta 1 seniyelik
istir eger cocugun varsa hayir derim olan cocuklara oluyor cunkü ortada kalan hep o masum bebekler.
pek anlamadim yer var neden ayrilmak noktasina geldiniz görümce kaynana yuzunden ne yaptilar??

Bende almanyada dogdum büyüdüüm almanyanin neresindensin?

eşiniz olacak şahıs o resimleri çekerek zaten evliliği bitirme kararı almış ki sizin yapacağınız bundan sonrası için iyi bir avukat tutmak hakkınızı sonuna kadar savunmak olacaktır..
bu arada size bir tavsiyem var asla ama asla erkeklere acıyıp üzülmeyin... eşiniz kızını özlemiş olsaydı inan ki elinden ne geliyorsa yapardı..

Birşey sormak istiyorum bende büyü olup olmadığını nasıl anlarım..
evliliğim çok kötü gidiyor kendimi halsiz hissediyorum eşimi öldüresim geliyor aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor hiç elim kolum kalkmıyor birşey yapasım gelmiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bildiğiniz güvenilir Hocalar varmı acaba ? Bana yardımcı olabilen büyü varmı yokmu sorabileceğim

Ah ah içim parçalandı hoca bulursan sende büyü olmasa bile sen büyü yaptır bacım bu kaynana görümce nedir ya şeytanlar neden böyleler neden kardeşim allah yardımcın olsun aman boşanırsan kendine hakim ol bebeğin var süte ihtiyacı sana ihtiyacı var ağzından çıkacaklara da dikkat t bebeğin için onu vermemek için

Cnm buyu falan inanma bunlara. Sen duani ettigin surece Allahin izniyle biseycikler olmaz. Bu halsizliklerin yasadiklarin yuzunden metabolizmanin bozulmasindan kaynaklaniyordur ki zaten yeni bir annesin. Anne olmak muhakkakki cok zordur. Bunun da etkisi olabilir. Bir dr a gidip sikayetlerine care bulabilirsn. Allah yardimcin olsn. Benmde sikintilarm var esimle. Umarim herseyin hayirlisi olur.

Yok valla gayet büyü varsa ondandır sen izlemedin heralde bacım ne filmler var hepside gerçek olaylar sana yapılsa büyü sende anlardın kızcağız gitmeli bi hocaya büyü varsa bozdurmalı yoksa ömür billah kurtulamaz allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…