Boşanmak üzereyim

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar aileme büyü yapılmış banada etkisi olmuş ayrı yetten bana ve o şerefsiz kocama da yapılmış ayrılık büyüsü.. benim kaynatam ve kaynanam bana bugün saymadıgı laf kalmadı bir dövmedikleri kalmıştı onuda yapıcaklardı çocugumun yüzüne dahi bakmadılar vede benim oturdugum evin tapusu onların üzerine ya beni ve annemi kovdular demedikleri kalmadı eşim yoktu yanlarında sizce iş bu raddeye gelmisse işin içinde büyüde varsa ne yapmalıyım benim içimde ne sevgi kaldı ne saygı kızım yanımda oldugu için ailem arkamda durdugu için ama çok mutluyum aranızda varmı boşanıp evlenen yada boşanmak üzere olan nasıl bir süreç bu süreç napmalıyım bana akıl verin lütfen işler bu kadar kötü olmasına rağmen içimde sadece öfke var üzüntü özlem eşime karşı hiç ama hiç yok çocuguma böyle davranmaları dahada koydu bana açıkcası dahada öfkelendirdi başkada hiçbirşey bana akıl verin akıl akıldan üstündür ne olursunuz

Öfken normal üzülmüyosan hiç sorun yok hatta üzülmüyosan bu çok güzel sabret kurtulduğuna şükret ilk boşanan değilsin dünyada bebeğin biraz büyüsün daha sonra yeni bi evlilik yaparsın daha gençsin dünyanın sonu değil hayatından onları sil ve at

Allah yardimciniz olsun. Benim de 6 bucuk aylik kizim var Biz de esimle bosanma karari aldik .. kimse vazgecilmez degildir kiymet bilmeyen icin ne kadar cirpinsak bosuna...

öncelikle geçmiş olsun.hiç büyü konusuna girmeyin, öncelikle;
ülke değiştirmişsiniz,
çevreniz değişmiş,
yeni evlisiniz,
hemen hamile kalmışsınız,
lohusasınız,
eşiniz anlayışsız,
eşinizin ailesi baskıcı,
ve muhtemelen depresyondasınız. tüm bunlar sizin suçunuz değil. bunlardan ikisi bile depresyona neden olabilir. büyüye falan takmayın kafayı. eşiniz çabalayan bir insan olsaydı doktor desteği alın derdim. isterseniz konuşmayı deneyin bir onunla. sizin çaba göstermeniz yetmez bazı şeyleri düzeltmek için eşinizin de çabalaması lazım.

ama sonuç olarak bir hatırlatma yapmak istiyorum, boşanmaya karar verirseniz ve almanya'ya gitmeyi düşünürseniz eşinize çaktırmayın. böyle durumlarda erkekler sırf eşlerine kızgınlıklarından çocuklarını bırakmıyorlar. zaten çok küçük size ihtiyacı var ama yine de dikkatli olun.

Hanımlar o kadar mutluyum ki eşimden boşanacağım için gerçektende benim elimdeymiş dik durmak mutlu olmak kızımla o kadar mutluyum ki ev buldum iş buldum ayrıldığımdan beri herşey çok iyi gidiyor Yüce Rabbime binlerce kez şükürler olsun çooook mutluyum boşanıyo olacağım içinde hiç üzgün değilim :) çünküüü benim dünyalar tatlısı sapa sağlam sağlıklı bir kızım var ve merhametli bir ailem arkadaşlarım var arkamda :)

Büyü falan değil canım senin eşim lohusa depresyonuna girmiş. Erkeklerdede oluyor tıpta adı ne bilmem ama çoğu erkek bu duruma düşüyor. Bende yaşadım resim çekme değilde herkese ev dağınık yemek yok şu bu diye anlatırdı. Ve oğlum hiç durmazdı hiç şöyle yatsında bende bulaşık yıkayım diyemedim mesela. Gece oğlum uyur ben iş yapardım. Ama tabi yine 15 dk da bir uyanırdı eşim bilir ama anlayış göstermezdi. Oğlum 6 aylık bigün ana kucağına koyup çocuk kucağımda evi temizledim yemek yaptım ama belim resmen koptu. Eve geldi aa birimi geldi bugün diye sordu bende Hayır ana kucağında taşıyarak yaptım dedim verdiği cvp "bak isteyince oluyormuş demek." Oğlum yürüteç kullanmaya başlayınca bu sorunları aştık ama bir insanın kanında öküzlük varsa başka bir sebep buluyor illaki kendine.

selam cnm bence sen depresyondasin bu iste birsey yok aklina böyle seyler getirme disari cik gez toz temiz hava al
yokmu oralarda hic arkadasin felan SIKINTIYI at icinden cik biraz..bence

Hanımlar birşey sormak istiyorum çocuğu olup boşanan varmı aranızda?
Boşandıktan sonra dahada mutlu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…