Korunurken hamile kalmiş.Bende boşanacağını düşünmüyorum, o karnındakini de aldırmasın zaten olan olmuş
baştan korunmalıydı
Evet şimdi başta olanları da son olayı da öğrendi eşimin ailesi.. Tek tek anlattım farklı şehirlerde olduğumuz için telefonda goruşebildik. Beni haklı buldular ama bi anlık sinir olabilir dediler, cahil insanlar zaten, biz neler yaşamadık yuva yıkılır mı diyip duruyolar.. Şuan hamile olduğumu oğrenseler bilmiyorum ne tepki verceklerini..2 cocukla planlayin hayatinizi. Eşinizin ailesi başta bilmiyormus, şu an biliyor mu durumu? Düzgün insanlardır inşallah ve torunlarına sahip çıkar yanınızda olurlar. Bosanmaniz simarikliktan degil zorunluluktan kaldi ki zaten yeterince sans verilmis.
Mahkeme sürecinde nafaka talep edersiniz küçük meblaglar oluyor genelde ama hiç yoktan iyidir. Şiddet uygulamış ama bosansanizda cocuklari ortada bırakmayacak biridir belki. En iyi siz biliyorsunuz
Aynen inandırıcı gelmiyor ondan dolayıKorunurken hamile kalmiş.
Artik bize inandirici gelmiyor çünkü kk kadinlarinin geneli korunurken hamile kaliyor.
55 günlük oğlum var o kadar tirstim ki bu konulardan yapasım gelmiyor
Önce eşinle konuşmalısın hamile olduğunu boşanmak istediğini söyle tepkisini ölç.Evet şimdi başta olanları da son olayı da öğrendi eşimin ailesi.. Tek tek anlattım farklı şehirlerde olduğumuz için telefonda goruşebildik. Beni haklı buldular ama bi anlık sinir olabilir dediler, cahil insanlar zaten, biz neler yaşamadık yuva yıkılır mı diyip duruyolar.. Şuan hamile olduğumu oğrenseler bilmiyorum ne tepki verceklerini..
Korunurken hamile kalmiş.
Artik bize inandirici gelmiyor çünkü kk kadinlarinin geneli korunurken hamile kaliyor.
Kesinlikle 2. Çocuk düşünülmüyorsa en iyisi 2 yöntemle korunmak sanirim. Bir de süt koruyor olayina ben inanmiyorum çünkü bu yanilgiyla hamile kalan çok insan var.anladığım spiralle hamile kalınmış,
yani çok düşük ihtimalli bir durum oluşmuş.
bir de diğer kız 6 aylık olunca, süt korur durumu da var.
hani aslında 2 önlemle hamile kalınmış görünüyor.
Kesinlikle 2. Çocuk düşünülmüyorsa en iyisi 2 yöntemle korunmak sanirim. Bir de süt koruyor olayina ben inanmiyorum çünkü bu yanilgiyla hamile kalan çok insan var.
Neyse olan olmuş benim başima gelse aldiramazdim sanirim Allah yardimcisi olsun konu sahibinin.
boşanmak istemedikleri için olabilir mi acaba. Altı aylık kızım var diyor son ana kadar boşanmayı düşünmemiş. En son şiddet olana kadar olmuş olabilir. Ne var ki bunda kadının sevgisi bitmemiş demekkiBoşanmaya yakın bu kadar yeni bir gebelik nasil noluyor pardon ?
Son sevişmelerinizi mi yapıyordunuz ?
Bu nasıl birsey anlamıyorum ben bosanacak duruma geliniyor ama sevismekten geride kalmıyorsunuz maşallah.Super devam son güne kadar.
Korunurken hamile kalmiş.
Bence de normalde bile hamile kalsam kaldıramazdım şuan. Size ispatlamak zorunda tabi ki değilim ama doğumdan hemen sonra spiral taktırdım.. 100 de 1 ihtimal beni buldu hem de bu durumda üstelik taktırdığımdan beri iki kez de kontrole gittim ki yerinde duruyor mu diye baksınlar diye, doktorlar kafam rahat olsun keyfini çıkar diye espri bile yaptı.. O yüzden beni suçlamayın. Eğer korunmasam veya dikkatsiz olsam sizin soylediklerinizin bin katını kendime soyluyor olurdum.Aynen inandırıcı gelmiyor ondan dolayı
ben acaba mı bile demedim ihtimal vermedim
dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum kk de bir değil iki değil
yarısı korunurken hamile ne hikmetse
kocası bu durumda değil normal biri olsaydı da, küçücük bebeği varken hamile kalması yine büyük sorundu
Olan olmuş artık niye hamile kaldın tartışması yersizBence de normalde bile hamile kalsam kaldıramazdım şuan. Size ispatlamak zorunda tabi ki değilim ama doğumdan hemen sonra spiral taktırdım.. 100 de 1 ihtimal beni buldu hem de bu durumda üstelik taktırdığımdan beri iki kez de kontrole gittim ki yerinde duruyor mu diye baksınlar diye, doktorlar kafam rahat olsun keyfini çıkar diye espri bile yaptı.. O yüzden beni suçlamayın. Eğer korunmasam veya dikkatsiz olsam sizin soylediklerinizin bin katını kendime soyluyor olurdum.
Bence de normalde bile hamile kalsam kaldıramazdım şuan. Size ispatlamak zorunda tabi ki değilim ama doğumdan hemen sonra spiral taktırdım.. 100 de 1 ihtimal beni buldu hem de bu durumda üstelik taktırdığımdan beri iki kez de kontrole gittim ki yerinde duruyor mu diye baksınlar diye, doktorlar kafam rahat olsun keyfini çıkar diye espri bile yaptı.. O yüzden beni suçlamayın. Eğer korunmasam veya dikkatsiz olsam sizin soylediklerinizin bin katını kendime soyluyor olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?