Boşanmak veya boşanmamak yardım eder misiniz?

Bayıldım size :) Tebrik ederim aynı düşünüyoruz.

Değiştiremediğinz için boşandınız değilmi?
yok boşanmadım. Evi terkettim eşim değişeceğine dair söz verdi yalvardı yakardı öyle döndüm. Şu an kv görümce kimse evime karışmıyor ben aramadıkça aramıyorlar eşim de düzeldi. Artık annem annem demiyor içinde ne fırtınalar kopuyor bilemem tabi

içi içini yer böyle erkeklerin . Ama benim eşim terk ettiğim için memnun kaldı üstelik boşanalım dedi Yürümüyormuş

içi içini yer böyle erkeklerin . Ama benim eşim terk ettiğim için memnun kaldı üstelik boşanalım dedi Yürümüyormuş
valla benimki de muhtemelen miniğim için yalvardı. Oğluna dayanamadı. Bence. Sordum oğlum içinse hiç yalvarma dedim Yok öyle değil seviyorum ölüyorum sesi. Tabi yine içinde neler koptu o an bilemem

Ohaa yani. Hangisine oha desem bilemedim afedersin. Bırak bacım boşver.
Yarın bir gün atanırsın görgülü nezih Allah korkusu olan bir insan bulursun yaşın daha çok genç.
Ömrünü yer bunlar.

O nee öyle. Eşinin ailesi iran islam cumhuriyeti vatandaşı gibiler

Seni yok sayıyor zaten. Bilmem ki daha fazla devan etmeye gerek var mı? Ailen ne diyor bu konuda

Sabrınıza hayran kaldım ya gerçek aşk bu heralde :)) nasıl böyle sabredebiliyorsunu aklım ermedi. Ve yaptıklarına rağmen nasıl ona aşık kalabiliyorsunuz? Hani adama sorsalar ailenizi sıralayın diye, annem abim eşim der. Platonik yani aşkınız benim anladığım.
Neye karar verirsiniz bilmem ama, hiçbişey değişmeyecek buna emin olabilirsiniz. Çünkü siz bu sıkıntıları yaşarken o ailesiyle gayet mutlu.
Bi insan nasıl on gün eşini aramadan eşini evde bırakır gider? Akıl almaz birşey bence. Çok bencilce.

Elbette boşanma sebebidir sana eşin kukla diyecektim sen yazmışsin zaten her şeyin farkındasin 'bir yastikta kocayalim' diye bir program var belki görmüşsundur, orada seninkine benzer bir konu işlenmişti, annesinin kuklası olmuş bir eş vardı.seninki sadece annesinin değil bütün ailenin kuklası:)
Elinde esinle bu konuları tartıştığın ya da ailesinin sana karşı yazdığı herhangi bir yazılı metin var mı

İlk sevgili İlk eş duygusal tarafıma kalırsak ohoo ben bırakamam bide gider özür dilerim duygusallığı bir kenara atıp mantıkla yürümem gerek. Zaten eşim ailem diye onları kapsıyor beni kapsadığını görmedim hiç

Evet beyninin abisi ele geçirmiş kollarını annesi bacaklarını dedesi teyzesi bilmem nesi. Başkalarının sözleri vs. :) ben çözdümde acaba abartıyor muyum diye buraya yazayim dedim

Yazdiklarinizi okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi. Bende yaşadım aynı durumu. Malesef ailesine bağımlı bir eşle evlilik mücadelesi verdim ama bu duruma 14 ay katlanabildim. 3 ay önce bosandik. Hiç pişman olmadım. Çünkü onunla mutsuzdum. Kendisinde ailesine karşı aşırı sorumluluk hissi vardı babası da yaşamasına rağmen. Hergün mutlaka ailesinin yanına gidiyordu saatlerce gelmiyordu hatta bazi akşamlar ailesiyle ev oturmalarına gidip gece 12lerde eve geliyordu. Evimizde kaldığımız zamanlarda da ailesini özlediğini odasını özlediğini söyleyip duruyordu. Bende siddet aldatma vs yaşamadım. Ama bu davranışlarına da katlanamadim. Ben hep 2. Plandaydim once anne baba abla idi. Eve gelecek misafiri bile ailesine danisiyordu. Beni de hergun ailesine gitmem için zorluyordu. Eger gitmezsem bosanacagini söylüyordu. Devamlı babami arayıp gel kızını al diyordu. Neyseki daha fazla yipranmadan kendimi kurtardım. Şimdi çalışıyorum hayatıma devam ediyorum şükür ki ailemde arkamdaydi. Allah sizinde yardımcınız olsun

Aynı sorunlar bendede var işte. Benimkide anayın evine bırakırım diyerek tehdit ediyordu ama ondan önce ben davranıp evimi terk ettim. Ben sonuncu planım her zaman. Herşeyi ailesine sorar. eve gelmez vıcık vıcıklar. bende kendimi bunalmış hissettim artık :) sanki dar bir kıyafetin içindeydim annemgile gelince pijamalarımı giymiş gibi hissediyorm. Siz kaç yasında boşandınız peki?

Hesap ortada.

Ailesine bu kadar duskun icice bir erkegi istemiyorsaniz ki istenecek gibi degil bosanin.
Zatem esiniz de itiraz etmiyormus bosanma niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…