Boşanmak veya boşanmamak yardım eder misiniz?

SEnin canina yazik be kardes bune boyle.seni kaybetmek istemeyen birini sen ne diye seviyosun.bosan hayatini heba etme.bu gunlerin geri gelmeyecek unutma.esin hint kumasina benzemiyor pek.

Evet beyninin abisi ele geçirmiş kollarını annesi bacaklarını dedesi teyzesi bilmem nesi. Başkalarının sözleri vs. :) ben çözdümde acaba abartıyor muyum diye buraya yazayim dedim
Yok kesinlikle abartmıyorsun neden böyle bir adamı seviyorsun?
Bence bunu kendine sormalısın

Katlan diyen yok seven ınsan katlanır sözü başka seylerde geçerli senin durumun da deıl ailece piskolojileri bozuk arkana bakmadan kaç o evden ne sevgisi bu ya hangi mantıktasın sende bı değişiksin kusura bakma da boşan bu kpcayla bu hayat sürmez geçmez senın sevgıne de lanet olsun deyip sevse bıle ayrılmazn lazım adamın korkusu yok sensız kalcan dıe sevmıyor senı kac yasında ınsansın aklın calısmıyor mu calıısyor bıseylerı sorgulafına gore normal deıl durumun yasadıgın sey ordan pay biç akıllı ol ayrıl arkadaş bu kadarrrr...

Okurken kendimi senin yerine koydum da gercekten yorucu bir hayat zor iyiki cocuk yapmamissiniz hakkinda hayirlisi olsun

Zor bir durum.Eşinizde hem şuursuzluk hem anneye aileye teslim olma hali var.
Eşiniz "adam olana" kadar evinize dönmeyin.Ciddi bir terapistle mutlaka görüşmeyi kabul ettirin.
Olmazsa zaten boşanmak isteyen adama yalvaracak haliniz yok!
Hakkınızda hayırlısı.

Çekilmez. Çırpındıkça daha da suçlanacaksınız. Yokluğunuzla terbiye edin. Aile ilişkileri bozulduğunda size gelip ağlayacaktır. O zaman belki çok seviyorsanız bir kez denenebilir. Ama şu an affedilecek hiçbir sebep yok ki af dileyen de yok anladığım kadarıyla. Bırakın bir süre annesinin dibinde kalsın. Nasılsa annesinin ona veremediği şeyler de olacaktır. Eş şevkati gibi. Onu özleyip döndüğünde bir karar vermeye çalışırsınız.

Aile terapistine bile gerek yok. Değişmez. Yeni bir hayat kur kendine. 1-2 ay ağla zırla unut ama tüm hayatını bunlara heba etme. Üstelik adam umursamıyor bile. Hasbam. Ailesine köle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…