Bosanmak ya da bosanmamak !!!!!

Canım ben de memurum ve 2 çocuğum var ben aldatıldığım ve bi sürü nedenlerde çok uzun süre sonra boşanma kararı aldım henüz boşanmadık tabi ama şöyle bi düşün o olmayınca hayatın daha iyi olacak Allah ın izniyle anlattıklarına bakınca o yüzden en güzeli kurtulmak

Demek istedigim hem kardes gibiyiz hem de paso hakaret duyuyorum ben

Ablama göre bu uzaklaklastirma karari onu degistirdi ablam senin ciddi oldugunu anladı son bir sans ver diyor guya degismis hem de bir gecede

Git pazartesi günü davanı ac .
Rezil et onu herkesin önünde iktidarsiz de , senede 1 kere birlikte oluyoruz de .
Onu rezil etmeden boşanma sakın .
Birde tehdit ediyor ailesine anlatırsa geri dönüşü olmazmış...
Allahım sinirden telefonu kemirecegim birazdan !!!

cidden ablam gelse bana bunlari dese bunlari soyleyemem... laf olur diye tirsiyordur ... kan bagin var diye dinlemek zorunda degilsin he he de gec ...paran var onun yaninda da kalmayacksin batan ne

Saygı yok sevgi yok. Mutsuzsun. Neyi idare edeceksin. Ilk defa boşanan sen değilsin. Son da olmayacaksın. Hayatın değişecek. Kaygıların normal. Ama çok şanslısın. Çalışıyorsun. Kimseye minnet etmek zorunda kalmayacaksın. Çocuğun ailesi ayrılan tek çocuk değil ki. Ablanla da konuş ailenle de. Çoğu aile boşanma konusunda olumsuz düşünür zaten ama anlatırsan anlayacaksın.

Dur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belki

Dur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belki
Düşsün zaten amaç o .
Çocuğun daha çok küçük nerden bilsin ..
O kadar hakarete , pisliğe rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Zor duruma düşsün hiç acımam ben olsam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…