- 16 Aralık 2017
- 99
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi fallomi007
-
Oglum 2..5 yaşındaOğlun kaç yaşında
Haklisin demek istedigim hem kardes gibiyiz hemde hakaret diz boyuO.cocugu diyen bir adam...
Cinsellik sorgulayan bir kadın..
Kaç !!!!!
Ardına bile bakma...
Sinirlendimmm ya bildiginn
Canım ben de memurum ve 2 çocuğum var ben aldatıldığım ve bi sürü nedenlerde çok uzun süre sonra boşanma kararı aldım henüz boşanmadık tabi ama şöyle bi düşün o olmayınca hayatın daha iyi olacak Allah ın izniyle anlattıklarına bakınca o yüzden en güzeli kurtulmakIyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Haklisin demek istedigim hem kardes gibiyiz hemde hakaret diz boyu
Demek istedigim hem kardes gibiyiz hem de paso hakaret duyuyorum benKOcandan çok ablan tuhafmış ne demek yüzüne tükürürse? Niye tükürecekmiş yüzüne?
Bu insan o.çocuğunun evladı diye sesleniyor diyorsun cinselliği de kafana takmışsın pes diyorum. Böyle biriyle bırak aynı yatağa girmeyi yanından bile geçemem. Nasıl kendinize bu kadar kötü bir hayatı reva görüyorsunuz? Kendinizi de geçtim çocuğun hayatı? Psikolojisi?
Kuru ekmek yerim,gider kadın sığınma evlerine sığınırım ama böyle birine katlanmam!!!!!
Duyma! Duymamak için al eşyalarını git o evden. Şiddet de var mı?Demek istedigim hem kardes gibiyiz hem de paso hakaret duyuyorum ben
Siddete meyillidir gozlerini kocaman acarak bagirir agzindaki tukmukler suratimi yalar o derece...Duyma! Duymamak için al eşyalarını git o evden. Şiddet de var mı?
Haklisin bacim ablamin benim tarafimda olmamasi beni cok kirdiBenimde demek istedigim daha fazla sorgulama bence....
Bunca şeyin üzerine...
Inan barıştıgın zaman kendini sorgulayacaksın
Kendine saygını yitireceksin
Huylu huyundan vazgecmez.........
Haklisin bacim ablamin benim tarafimda olmamasi beni cok kirdi
Benim annemde babamdan şiddet gordu boşandı sanirim sirf o yuzden hem anasi dul hem kizi demekerinden cekindigi icin....Böyle durumlarda herkes yaşanacakların kendi üzerinde ki etkisini düşünür malesef ....
Ablanında durumu da öyle.......
Ablama göre bu uzaklaklastirma karari onu degistirdi ablam senin ciddi oldugunu anladı son bir sans ver diyor guya degismis hem de bir gecede
Dur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belkiGit pazartesi günü davanı ac .
Rezil et onu herkesin önünde iktidarsiz de , senede 1 kere birlikte oluyoruz de .
Onu rezil etmeden boşanma sakın .
Birde tehdit ediyor ailesine anlatırsa geri dönüşü olmazmış...
Allahım sinirden telefonu kemirecegim birazdan !!!
Hem o hem benDur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belki
Benim annemde babamdan şiddet gordu boşandı sanirim sirf o yuzden hem anasi dul hem kizi demekerinden cekindigi icin....
Dur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belki
Düşsün zaten amaç o .Dur bacim sinirlenme ..iktidarsiz dersem hemzor duruma duser hem ben evladimda uzulur belki
Siddete meyillidir gozlerini kocaman acarak bagirir agzindaki tukmukler suratimi yalar o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?