- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi fallomi007
-
ankattiklarinla seni kalbinden vurur zor zamaninda..keske cinsel hayatini vs anlatmasaydin neyse yuzunu gormus oldun benimde 3 ablam var 2 sine hic bir sey anlatmamaya calisirim seninkine benzerler kismenHaklisin ..gercek bir abla olsaydi yaralarimi sarsaydi ne bilim ablam beni hic sevmedi .
Anlatmamakla iyi yapmissin ..cinselliğin olmadigini tum sulaleme anlatmistir allaha havale ediyorum onuankattiklarinla seni kalbinden vurur zor zamaninda..keske cinsel hayatini vs anlatmasaydin neyse yuzunu gormus oldun benimde 3 ablam var 2 sine hic bir sey anlatmamaya calisirim seninkine benzerler kismen
MalesefÖz ablanız olduğuna eminmisiniz ?
Mantıklı değil, gay olabilirKuzlar size birsey sorucam esiniz bir erkek arkadasiyla kebab yapmayya gider mi ( arkasinin da karisi var )????? Birde esiniz hic size soylemeden bir otele erkek arkadasiyla masaja gidermi ???? Belindeki fitiga masaj iyi gelir gibisinden diyip gizlice gitmesi mantikli mi????
Bunca yorumdan sonra ve kalbimin sesine kulak vererekten BOSANIYORUM ARKADASSSBosaninca cocuk yuzune tukurmuyor.o abka da nasil abla oyle. Dul olunca da kimse birsey yapmiyor. Artik cogu kisi dul. Ben de bosandim ama dul degil bekarim. Dul diye kocasi olmuslere derler.
Oglum var ve cok mutlu. Cocuk da babasini goruyor hem. Biz bosandik diye babadan kopmuyor. Ablan cok cahil kusura bakma. Esin cekilir dert degil.
Sonanda bugun esimin avukati benim avukatima demişki cocuk icin nafaka 600 tl verelim anlasmali bosanma olsun demisler ..benkm abikatimda kabul etmedi bu rakami benim esimin arabasi var 70 bin tl degerinde.benim avukatimda 20000 tl ve 700 tl nafaka dedi bakalim ne diyecekler senin fikrin nee ???Bosaninca cocuk yuzune tukurmuyor.o abka da nasil abla oyle. Dul olunca da kimse birsey yapmiyor. Artik cogu kisi dul. Ben de bosandim ama dul degil bekarim. Dul diye kocasi olmuslere derler.
Oglum var ve cok mutlu. Cocuk da babasini goruyor hem. Biz bosandik diye babadan kopmuyor. Ablan cok cahil kusura bakma. Esin cekilir dert degil.
Mutlaka mal varlığına tedbir koydurun . Yakınlarda araba aldık adam alelacele satıyor sonradan anladık ki karısından boşanıyormuş mahkeme tedbir koymadan satma derdine düşmüş ki sattı da...Kizlar nafaka ile ilgili ne dusunuyorsunuz ????
O araba evlilik birlikteliği sırasında alındı ise eşinin değil, sizin arabanız.Sonanda bugun esimin avukati benim avukatima demişki cocuk icin nafaka 600 tl verelim anlasmali bosanma olsun demisler ..benkm abikatimda kabul etmedi bu rakami benim esimin arabasi var 70 bin tl degerinde.benim avukatimda 20000 tl ve 700 tl nafaka dedi bakalim ne diyecekler senin fikrin nee ???
Oncelikle taki kadinin diye biliyorum ..20 bin tazminat ve cocuguma her ay odeyecegi 700 tl yeterli diye düşünüyorum bakalim kabul edecek mi cok cimridir bilemiyorum..O araba evlilik birlikteliği sırasında alındı ise eşinin değil, sizin arabanız.
Nafaka bedeli eşinin aldığı maaşın 1/4 ünü geçemiyor. Zaten mahkemeler de genelde 500-600 nafaka bedeli biçiyor. Ben avukatımı dinlerdim. Onlar tecrübeli. Bu arada anlaşmanın altına her yıl nafaka artırım bedel yüzde şu kadar diye belirtin yoksa her nafaka artırımı için dava açmak zorunda kalırsın.
Tazminatlar da 20 000 -30 000 TL arası genelde.
Arabadada hakkın var sanırım. En azından tazminattan vazgeçsen de diğer haklarını iste. Takı gibi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?