- 16 Aralık 2017
- 99
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi fallomi007
-
Yok ne donmesi ona uzaklatirma karari berildi bir ay boyunca hemde ablam kocan sali gunune kadar zaman veriyor olc tart diyor bir evladin var senin diyorŞiddet ne demek ablanıza nasip olmamış galiba
Zor duruma düşer mi??????
Siz bence bu adama döneceksiniz...
Yok ne donmesi ona uzaklatirma karari berildi bir ay boyunca hemde ablam kocan sali gunune kadar zaman veriyor olc tart diyor bir evladin var senin diyor
Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Yok ne donmesi ona uzaklatirma karari berildi bir ay boyunca hemde ablam kocan sali gunune kadar zaman veriyor olc tart diyor bir evladin var senin diyor
Bir kardes nasil bencil olur anlamiyorum su zaman iyiki ilerliyor cunku aci en derinimde zama n herhaldeablanin sacini basini yolarim şurda olsa...resmen psikolojik siddet goruyor ...teyzemin kizi kocasini hic sevmez tartisirlar dayak yer...kardesine bosanacam der o da evine tasinacak diye katlan diyor....sizinkide kendini dusunuyor sizi dusunmuyor aldanmayin
Kadin madin yok buna eminim ..kadinlarda hep bir kusur bulur yuzunu eksitirAllahiim okurken delirdim ki siz nasil cekiosunuz ole seyi. Uzun bi sure bi erkek bekliyemez ilaki ikinci bi kariisii vardir. Ihanet var sanki bu isin icinde. !! Dikkat edin biseyler mutlaka cikar ortaya. Sevmiyor belli ki. Ablayi bos verin siz yasicaksiniz sizin hayatiniz. !!! Oglunuz varsa var kurtulmaya bakin yeni hayat yapin. Calisin ayaklariniz uzerine durmaya bakin. Hangi devirde yasiyoruz da zor olcak. Binlerce dul insan var cocuklu. Inanin okuyunca sinirlendim bide yasamak lazim
Bir kardes nasil bencil olur anlamiyorum su zaman iyiki ilerliyor cunku aci en derinimde zama n herhalde
Tek başına çocuk büyütmek, bu adamı çekmekten zor olmaz. Elle tutulur hiç bi yan göremedim. Ablanıza da kulak asmayın bu saçmalığı çeken o değil. Ne kadar çirkin ya dul kalmak vs.. hayatınızı mahvetmeyin daha fazla.Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Haklisinailenize önerim böyle iyi böyle mükemmel biri oldugunu düşünüyorlarsa lütfen ortalıga bırakmasınlar olurda biri fark eder adam zanneder vebal almasınlar.
eşine sahip çıkmayan onu arzulamayan adam başka birine dönmüştür o pis yüzünü.
boşanın çocugunuz sizin hayatınıza saygı duymak zorunda siz önceligi kendinize vermezseniz kimse size önem vermez
Bir insan bir sene cinsellik yaşamadan duramaz bu bir erkekse bu mümkün değil üzgünüm ama hayatında başka biri var gibi görünüyor evliliginizde bitmiş mutlu anne mutlu bebek herzamn bunu savunurum çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bilinclendiginde mutsuz bı evlilikte ona daha fazla zarar vereceksiniz size bosanin diyemem zira bu bı vebal fakat tek diyeceğim eksileri artıları düşünün doğru olana siz karar verin hakkınızda hayırlısı olsun ne diyimIyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Bu evliliğin bir anlamı kalmamış, boşanmalısın.Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?