Bosanmak ya da bosanmamak !!!!!

Yok ne donmesi ona uzaklatirma karari berildi bir ay boyunca hemde ablam kocan sali gunune kadar zaman veriyor olc tart diyor bir evladin var senin diyor

ablanin sacini basini yolarim şurda olsa...resmen psikolojik siddet uyguluyor...teyzemin kizi kocasini hic sevmez tartisirlar dayak yer...kardesine bosanacam der o da evine tasinacak diye katlan diyor....sizinkide kendini dusunuyor sizi dusunmuyor aldanmayin

Allahiim okurken delirdim ki siz nasil cekiosunuz ole seyi. Uzun bi sure bi erkek bekliyemez ilaki ikinci bi kariisii vardir. Ihanet var sanki bu isin icinde. !! Dikkat edin biseyler mutlaka cikar ortaya. Sevmiyor belli ki. Ablayi bos verin siz yasicaksiniz sizin hayatiniz. !!! Oglunuz varsa var kurtulmaya bakin yeni hayat yapin. Calisin ayaklariniz uzerine durmaya bakin. Hangi devirde yasiyoruz da zor olcak. Binlerce dul insan var cocuklu. Inanin okuyunca sinirlendim bide yasamak lazim

Bir kardes nasil bencil olur anlamiyorum su zaman iyiki ilerliyor cunku aci en derinimde zama n herhalde

Kadin madin yok buna eminim ..kadinlarda hep bir kusur bulur yuzunu eksitir

Gercekten de evlilik demeye bin şahit gerek.
O nasil bir kūfūr ve bununla size sesleniyor siradan bir isimmis gibi.
Siz nasil kabulleniniz bunu size boyle hitap etmesini
Her sesleniste insan cinnet gecirir gururu kirilir. Kim esine bunu reva görūr.

KOCAN YONTULMAMIS ODUN.

ABLANSA KARA CAHIL.

Ne varmis dul olmakta. Memursun belli ki okumus etmis bir insansin. Nasil bunlara takiyorsun anlamadim.

Bosa gitsin!

Ablan neyin kafasini yasiyor.cocuk ne diye tukurcekmis.gururunu onurunu paspas etmedin diyemi degmeyen bi baba icin.asil tersi olursa tukurmeli bence

Tek başına çocuk büyütmek, bu adamı çekmekten zor olmaz. Elle tutulur hiç bi yan göremedim. Ablanıza da kulak asmayın bu saçmalığı çeken o değil. Ne kadar çirkin ya dul kalmak vs.. hayatınızı mahvetmeyin daha fazla.

Kararlıysanız kimsenin sizi boşanmaktan vazgeçirmesine fırsat vermeyin.. zaten böyle adamla ömür geçmez boşuna hizmetçiliğini yapıyorsun.. kıymet bildikleride yok... bende bu hafta yada iki hafta içinde aileme boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... zor bir süreç olsada güçlü olmak zorundayız... sanki evliyizde mutlumuyuz? Hayır! Eee ozaman ne diye bu adamın hizmetçiliğini yapıp daha çok kendimi yıpratayım... seneler biz anlamadan geçiyor...erken yol almak gerekiyor... Allah yardımcımız olsun..

Kizlar ablamla sabbah yazistim ..ablam bennim derdimi o kadar dinledikten sonra bir devonu aramak istemis onun agzindan dinlemek istemis..ben seni tuttum hep diyor mesele tutmak deildi inanmakti dedim sen bana inanmadin dedim....

ailenize önerim böyle iyi böyle mükemmel biri oldugunu düşünüyorlarsa lütfen ortalıga bırakmasınlar olurda biri fark eder adam zanneder vebal almasınlar.
eşine sahip çıkmayan onu arzulamayan adam başka birine dönmüştür o pis yüzünü.
boşanın çocugunuz sizin hayatınıza saygı duymak zorunda siz önceligi kendinize vermezseniz kimse size önem vermez

Haklisin

Bir insan bir sene cinsellik yaşamadan duramaz bu bir erkekse bu mümkün değil üzgünüm ama hayatında başka biri var gibi görünüyor evliliginizde bitmiş mutlu anne mutlu bebek herzamn bunu savunurum çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bilinclendiginde mutsuz bı evlilikte ona daha fazla zarar vereceksiniz size bosanin diyemem zira bu bı vebal fakat tek diyeceğim eksileri artıları düşünün doğru olana siz karar verin hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim

O adamı kocan bile demiyorum, çekmek zorunda değilsin!
Bu senin kendi seçimin..
Huyu en başından beri böyledir,
sen görememişsindir..

Nişanlık evresi niye var , daha yakından tanımak için..

Çocuğunla kendine yeni hayat kurman inşallah kolay olur..

Allah yardımcın olsun. .

Bu evliliğin bir anlamı kalmamış, boşanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…