- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi fallomi007
-
Tez zamanda bosanirim insllhBosanmayi siz mi icat ettiniz bosanan bi sürü kadin hepsi de kendilerine yetiniyor bence bu adamla ömür geçilmez
Para kazanan bi kadini hic bi erkek aglatamaz ceker gidersin bu hakaretleri yapmaya kimsenin hakki yokIyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Bana cok eziyet etti ..bu boyle gitmez dedigimde beni sallamisti ne kadar ciddi oldugumu yeni anladi ama gec kaldi hersey icin..yakinimi arayip hickira hickira agladi yalvardi ama bossss iste ..oglumla guzel seyler yasar mutlu oluruz insllhh.Para kazanan bi kadini hic bi erkek aglatamaz ceker gidersin bu hakaretleri yapmaya kimsenin hakki yok
Benimki degismez degismesi icin icinde merhamet olmasi gerekir kaldi ki onda merhametin zerresi yokkkEğer maddi gücünüz, aileniz ve çocuğunuz varsa kötünün iyisi durumundasınız. En azından benden iyi :) boşanın demek zor ama bu şekilde özgüveniniz bitecek. İlerde çocuğunuz güçlü bir anne mi görmek ister, ezik bir anne mi onu düşünün... belki akıllanır kocanız. Bazılarının tavrı balondur. İğneyi yiyince patlar. En azından sağlamdasınız bunu kullanın
Benimki degismez degismesi icin icinde merhamet olmasi gerekir kaldi ki onda merhametin zerresi yokkk
Hayırlısı olsun ama hakaretler küfürler sanki yürümez.Gelirin de varsa boşanman mantıklı sanırım.Adama da bak diyeceklerimi yazamadım,adam bile değil benceBenimki degismez degismesi icin icinde merhamet olmasi gerekir kaldi ki onda merhametin zerresi yokkk
Esim oğluma kufur etmiyordu bana diyordu o.cocugu evladi diye...Eşin çocuğunu o kufurle çağırıyor ve sen ablan dul olmak zor dedi diye çekiniyo musun boşanmaktan? Ne kadar iğrenç ya valla şu ana kadar bosanmaman hata.
Bunu ablam anlasaydi keske ablama bundan sonra ne beni ara ne de sor dedimm..ablama yatagima kadar anlattim o ne yaptı birde esimi arayip meseleyi ogrenmek istemis hain insan iste ne diyimHayırlısı olsun ama hakaretler küfürler sanki yürümez.Gelirin de varsa boşanman mantıklı sanırım.Adama da bak diyeceklerimi yazamadım,adam bile değil bence
.Ablan da der der unutur.Hayat senin o adamın çilesini sen çekiyorsun,en iyiyi de sen bilirsin
Esim oğluma kufur etmiyordu bana diyordu o.cocugu evladi diye...
kaç kurtar kendini.Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Ablanda olsa böyle insanları çıkart hayatından.böyle bi insanla hayat geçermi.mutlu anne mutlu çocuk bana göre.işinde varmış.bence çekme bu adamı.bir daha dünya ya gelmiycez ki.Bunu ablam anlasaydi keske ablama bundan sonra ne beni ara ne de sor dedimm..ablama yatagima kadar anlattim o ne yaptı birde esimi arayip meseleyi ogrenmek istemis hain insan iste ne diyim
Bunu ablam anlasaydi keske ablama bundan sonra ne beni ara ne de sor dedimm..ablama yatagima kadar anlattim o ne yaptı birde esimi arayip meseleyi ogrenmek istemis hain insan iste ne diyim
Bosanma davasi acildiktan sonra ablamin haberi oldu benden meseleyi öğrendi bir de esimi aramis be oldu ne bitti diyee..Gene de ablana hain deme.Herkes gidiyor da insana bi ailesi kalıyor.İstisnalar ayrı tabi.Üzülme hayatta herşey yoluna giriyor.
Sen net olup boşanma kararını verdikten sonra ablan hala eşini arayacaksa bi garip olur.
Allah senin de yardimcin olssunBende 4 yillik evliyim bebegim var ve esimle cinsellik hayatimizda problem yok 3 gun yeni asiklar gibi yasariz 3 gun hakaret eder..ben memur degilim annemin evine geldim kpss calismaya basladim 6 gun once ve yuzde yuz bosanmayi dusunuyorum cunku hakaretleri isitmek istemiyorum bir daha ...ve cok huzurluyum Rabbime sigindim ..ve 1 gun hur yasamak 1 yil evli ama sikintili gecen omurden bin kat daha iyi bence ..su anda ucretsiz avukatlik icin belge topluyorum ben maddi gucum olsa bugun dava acarim .. İkametgahimi degistirmek icin basvurdum ama 1 veya 2 aya sonuclanir dediler o islemleri hizlandirmak icin ugrasiyorum ..Ne deyim kendi karariniz oturun dusunun
bu arada ablanizin niyetini iyi gormedim hic bie derdinizi anlatmayin mesafe koyun ama silmeyin tabi cok iyiyim deyin gecinAllah senin de yardimcin olssun
Haklisin ..gercek bir abla olsaydi yaralarimi sarsaydi ne bilim ablam beni hic sevmedi .bu arada ablanizin niyetini iyi gormedim hic bie derdinizi anlatmayin mesafe koyun ama silmeyin tabi cok iyiyim deyin gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?