Amin sağolun. Tabi ki istemem allah korusun. Ben evinde çocuğunda, azla yetinmeyi bilen eşine sevgi saygı gösteren biriyim ama demek olmayınca olmuyorYapmayın lütfen kendinize bunu.
Adamın bu yaptıklarına mı layıksınız ?
Sizin de kızınız varmış. Allah bağışlasın. Böyle şeyler yaşanmasını ister miydiniz ? Kızınız sizi örnek alıp böyle bir evlilik yaparsa canınız yanar .
Evet severek evlendik hatta o acele etti. Daha önce çok konuştuk, boşanmadan döndüğümüz de oldu. yok yani düzelmicek belli.aranizda hic duygusal bir bag oldumu veya varmiydi?
anlattiginiza göre adam sanki sizinle mecburi evlenmis, cocuk yapmis, cocugunu seviyor sizi düsünüyor maddi acidan ama sevgi, duygusallik 0.
Tuhaflik var yani.
Bence avukatinizla görüsün, esiniz yurtdisindan döndügünde de konuyu konusun. sevilmedigimi bildigim biriyle neden yasayayim, ne icin fedakarlik yapayim. sizi üzmek istemiyorum kullanacagim tabirle ama evin hitmetcisisiniz sanki.
MEsleginiz de varmis, aileniz de arkanizda ve durumdan haberdar, siz de kendinizi düsünün artik.
Esinize söyleyin, sevgi saygiyla devam edecekse sans verin.
Yoksa sizi düsünmesin, en ykain zamanda evlerinizi ayirin.
Amin inşallah. Kıymet bilmeyenler kiymet görmesinler .şu rahat batan evlilik düzeni batan erkeklerin bu burun kıvırdıkları düzeni mumla arayıp bulamamalarını diliyorum.
sebep gösteriyor mu peki? neden yani. basta seviyor ise illaki bir sey olmasi lazim ki sevmekten vazgecsin.Evet severek evlendik hatta o acele etti. Daha önce çok konuştuk, boşanmadan döndüğümüz de oldu. yok yani düzelmicek belli.
İşte üzücü olan da o, ortada hiç birşey yok. Önceki sayfada yazdım, onu aldattığımı ima etti daha önce. Ne senaryolar kurmuş kafasında..sebep gösteriyor mu peki? neden yani. basta seviyor ise illaki bir sey olmasi lazim ki sevmekten vazgecsin.
ya da adama rahat batiyor. hic nazini cekmeye degmez öyleyse, yiprattirma kendini
O kadar pedagoji gordunuz. Bu davranislarinizin sonucunu biliyorsunuzdur kiziniz icin degil mi?Zaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.
1+1 ev kiralayip ya da alip hayatınizdan cikmasini isteyin.Anlasmali bosanip maddi anlamda yardımcı olmasi sevmediği bir kadinla ayni çatı altında olmamasi açısından ona bir kurtuluş olur hem...Tabi sizi böyle caresiz ne dersem yutuyor nasilsa sepette egomu zirve yapayim demiyorsaaaa.eşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Açıklamasını yaptım. Bir daha ağzımdan çıkmaz öyle bir sözO kadar pedagoji gordunuz. Bu davranislarinizin sonucunu biliyorsunuzdur kiziniz icin degil mi?
cidden cok zor bir durum. okudukca üzülüyorum..İşte üzücü olan da o, ortada hiç birşey yok. Önceki sayfada yazdım, onu aldattığımı ima etti daha önce. Ne senaryolar kurmuş kafasında..
Belki diyordur. ama eğer ayrılırsak dileğim mumla arasın evini1+1 ev kiralayip ya da alip hayatınizdan cikmasini isteyin.Anlasmali bosanip maddi anlamda yardımcı olmasi sevmediği bir kadinla ayni çatı altında olmamasi açısından ona bir kurtuluş olur hem...Tabi sizi böyle caresiz ne dersem yutuyor nasilsa sepette egomu zirve yapayim demiyorsaaaa.
Teşekkür ederim duygularımı paylaştığımız için.cidden cok zor bir durum. okudukca üzülüyorum..
yapilacak belli, seneleriniz daha fazla heba olmasin.
Kendiniz ve cocugunuz icin kurtulun o adamdanAçıklamasını yaptım. Bir daha ağzımdan çıkmaz öyle bir söz
Teşekkür ederim elimden geleni yapacağımKendiniz ve cocugunuz icin kurtulun o adamdan
tabi ki seve isteye evlendik. bakacam artık ne yapmam gerekiyorsa cesaretimi toplamam gerek.
söyleyeceğini söylemiş zaten açık kapı bırakmış aileniz destek oluyorsa elinizde de mesleğiniz varsa kendinizi bu eziyeti neden yapıyorsunuzBoşanmak istiyorum demesini..
Onun yaptığını yapmayın siz pislik herif diyorum tekrardanZaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.
insan gibi davransa, böyle muamele etmeyip niyeti neyse güzelce söylese.. empati sıfır.Çok üzüldüm. Hepimiz bizi seven, bizle yaşlanmak için can atan adamlarla yaşamayı hak ediyoruz. Şimdi uzaktayken karar vermek daha kolay olur bence. Bu adımı şimdi atmazsanız 10 sene sonra özgüveni tamamen yok olmuş tamamen sinmiş bir kadın olarak hiç atamayabilirsiniz. Kendinize güvenin. Sizi seven insanlarla yaşayın. Ailenizin yanına gidin sonra illa ki bir iş bulursunuz. Kızınızı da size verirler eşiniz de belirli günlerde görür. Diğer konunuza da baktım. Sürekli küsüp konuşmuyormuş. Bu psikolojik şiddettir. Kesinlikle hak etmiyorsunuz. Kaldı ki namusunuza kadar dil uzatmış aldatmakla itham etmiş. Karakter yoksunluğu var ya da kendinden biliyor. Demek ki kendisi sadakatsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?