boşanmak yada boşanmamak

Amin sağolun. Tabi ki istemem allah korusun. Ben evinde çocuğunda, azla yetinmeyi bilen eşine sevgi saygı gösteren biriyim ama demek olmayınca olmuyor

Evet severek evlendik hatta o acele etti. Daha önce çok konuştuk, boşanmadan döndüğümüz de oldu. yok yani düzelmicek belli.

Evet severek evlendik hatta o acele etti. Daha önce çok konuştuk, boşanmadan döndüğümüz de oldu. yok yani düzelmicek belli.
sebep gösteriyor mu peki? neden yani. basta seviyor ise illaki bir sey olmasi lazim ki sevmekten vazgecsin.

ya da adama rahat batiyor. hic nazini cekmeye degmez öyleyse, yiprattirma kendini

sebep gösteriyor mu peki? neden yani. basta seviyor ise illaki bir sey olmasi lazim ki sevmekten vazgecsin.

ya da adama rahat batiyor. hic nazini cekmeye degmez öyleyse, yiprattirma kendini
İşte üzücü olan da o, ortada hiç birşey yok. Önceki sayfada yazdım, onu aldattığımı ima etti daha önce. Ne senaryolar kurmuş kafasında..

1+1 ev kiralayip ya da alip hayatınizdan cikmasini isteyin.Anlasmali bosanip maddi anlamda yardımcı olmasi sevmediği bir kadinla ayni çatı altında olmamasi açısından ona bir kurtuluş olur hem...Tabi sizi böyle caresiz ne dersem yutuyor nasilsa sepette egomu zirve yapayim demiyorsaaaa.

İşte üzücü olan da o, ortada hiç birşey yok. Önceki sayfada yazdım, onu aldattığımı ima etti daha önce. Ne senaryolar kurmuş kafasında..
cidden cok zor bir durum. okudukca üzülüyorum..
yapilacak belli, seneleriniz daha fazla heba olmasin.

Belki diyordur. ama eğer ayrılırsak dileğim mumla arasın evini

Çok üzüldüm. Hepimiz bizi seven, bizle yaşlanmak için can atan adamlarla yaşamayı hak ediyoruz. Şimdi uzaktayken karar vermek daha kolay olur bence. Bu adımı şimdi atmazsanız 10 sene sonra özgüveni tamamen yok olmuş tamamen sinmiş bir kadın olarak hiç atamayabilirsiniz. Kendinize güvenin. Sizi seven insanlarla yaşayın. Ailenizin yanına gidin sonra illa ki bir iş bulursunuz. Kızınızı da size verirler eşiniz de belirli günlerde görür. Diğer konunuza da baktım. Sürekli küsüp konuşmuyormuş. Bu psikolojik şiddettir. Kesinlikle hak etmiyorsunuz. Kaldı ki namusunuza kadar dil uzatmış aldatmakla itham etmiş. Karakter yoksunluğu var ya da kendinden biliyor. Demek ki kendisi sadakatsiz.

Bence bu durumda öncelikle elinizi kuvvetlendirin bu işin sonu belli ki bir gün boşanmaya gidecek.siz de o durumda sağlam durmanız için ekonomik açıdan kendinizi kuvvetlendirin.
Ya özele girin ya atanmaya bakin
Ama boş boş durmayin
Sizin için artık hergun daha onemli
Enazindan kizinizla güzel hayat yaşarsınız

tabi ki seve isteye evlendik. bakacam artık ne yapmam gerekiyorsa cesaretimi toplamam gerek.

Neymis o zaman beyefendinin derdi? Bir sorun varsa kacmasın anlatsın beraber cozun. Artik sevmiyorum diyip soguk davranmak en kolayı. Hic yuzune dediniz mi beni neden sevmiyorsun evlenirken boyle değildin simdi derdin ne diye?

İnsanın bir hayatı var, sizi sevmediğini açıkça söyleyen bir adamla bir ömür geçer mi ? belki çok güzel bir evlilik yapacaksınız sonrasında, belki sizi çok seven birileri çıkacak, neden ömrünüzü tüketiyorsunuz ? sizi sevmemesi zaten yeterince incitici, bir de saygısızca dile getiriyor. Bir an önce çalışmaya başlayın, ayaklarınız üzerinde durmaya başlayınca daha doğru kararlar verirsiniz.

insan gibi davransa, böyle muamele etmeyip niyeti neyse güzelce söylese.. empati sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…