Boşanmak??????

Istenmeyen gelinim sanki onlar aramizi bozdu esimin kafasina sonra cok fena dank edecek ama..bizim bi sıkıntımız yoktu onun ailesi benm aile meseleme dahil oldu fazlasiyla ileri gittiler.cok mutsuzum

Onun ailesi soyle bir gelin istiyor sanirim bize hizmet etsin coxuk dogursun oglumuza baksin surekli ayrica soyledigimiz laflari da yesin...ne bileyim biz nisnali kaldk o zmanada sıkıntı yasamadk ufak tefek seyler esim boyle degildi..sanki ogullarini ellerinden aldm oyle davranıyorlar
Cok fazla yuzgoz olunmus bu saatten sonra bosamazsan omur boyu boyle gider

Zihniyete bak ya . Ne biçim insan bunlar ne demek uç karısı olan napiyo. KV kendisi kabul etcek mı bakalım aldatilmayi. Kapı ordaysa çık sende o kapıdan görsün eşinde gününü

Valla eşinle konuş. Bir öyle bir böyle olmaz yani. O kadın da sana güvenip gelmiş sonuçta evinize. Siz de dişinizi gösterin biz eşimle aldık bu kararı size ne oluyor demen lazımdı.

Oha kapı orda gitmek isteyen gider diyen eşin mi? Canım bencede uzatma bosanmak istiyorsan boşan.. annenler baş tacı... Allah'ım ailemizi başımızdan eksik etmesin..

Yaşlar kaç acaba bu kadar çabuk evlenmek bir o kadarda boşanmak günümüzde normalleşti artık.İnsanlarda sabır anlayış sadakat sevgi saygı kalmamış artık zaten bir evlilikte bunlar yoksa zaten onun adı evlilik değildir....

Oha kapı orda gitmek isteyen gider diyen eşin mi? Canım bencede uzatma bosanmak istiyorsan boşan.. annenler baş tacı... Allah'ım ailemizi başımızdan eksik etmesin..
Evet esim ben kapimi actim annene sahip ciktim annem babam bi laf soyledi ne oldu sanki onlar oyleler diyor ama beni de kotuluyor haksiz görüyo..aynen ben bosanmak istemezdm sonucta 2 yillik evliyiz ama yasadigimiz cok fena sanki annem bize geldi bizim huzurumuzu bozmus gibi konusuyorlar...halbuki esimin ailesi sacmaladi..

Valla eşinle konuş. Bir öyle bir böyle olmaz yani. O kadın da sana güvenip gelmiş sonuçta evinize. Siz de dişinizi gösterin biz eşimle aldık bu kararı size ne oluyor demen lazımdı.
Esimle konustum kesinlikle ailesi ile muhabbeti kesecek biri degil ben kimseye aramizdaki seyleri anlatmıyorm ama o herkese anlatmış ki bana mesaj atip ablasi esini mutusz ediyorsan sana diyecek biseyim yk diyebiliyor...esim ben size sahip ciktm bunu gormuyorsun benim icin aileme katlanacaksn diyor...mantik bu sacma ben demiyorm ki sil at ama o ailesi icin beni silip atiyor

Canım ne desem bilemedim ki çok üzüldüm... ama anneni ezdirme asla... madem kapıyı gösterdi madem kendi işin gücün var son çare boşanmak... çocuğun var mı?

Ki oyle olsa gorumcem bana o kadar hakaret ederken. Kalkip dugunune gitmemi beklemezdi ayrica abisi icin gitmeliymisim abisi onemliymis ozur dileyecgi yerde akil veriyor bana.anlamiyrm annem bize geldi kadin kafasini toparlamak istedi kendini kotu hissetti bana geldi bi sıkıntı yk ondan snr ailesi dahil oldu onlarin cirkin laflari sacma sapan zihniyetleri...ben anneme bakamiyorm. Madem size niye bakayim dedim gorumceme onun zoruna gitmis mis ama hala bu sacma zihniyeti elestiren yok

Ben 29.esim 31 yasinda ama anlamiyrm ya bizim aramizda sıkıntı yoktu ufak tefek seyler bi sekilde hallediyorduk ama onun ailesi evimize gelip oyle konustular snr da kayis koptu esimle surekli kavgalar basladi..ona gore benm sineye çekip hoc yasanmamis gibi onun hatrina katlanmam lazim...ya kardesi bana kufurler yardirirken gidip ona dugun salonu tuttu bi de babasi icin kacga etmis gorumcem yuzunden bana bi laf etseler ben haksizim oyle bi olay

Sen ve eşin kaç yaşındasınız?

Canım ne desem bilemedim ki çok üzüldüm... ama anneni ezdirme asla... madem kapıyı gösterdi madem kendi işin gücün var son çare boşanmak... çocuğun var mı?
Yok cocugum allahtan...kaynana görümceler cok fena ya hadi annen baban geldi bir sürü cirkin laf ettiler sen gelip de bana hakaret neden ediyorsun abinle aramizi duzeltsene daha da batirdi..annem o benm kimsenin laf etmeye hakki yk karismaya da hakki yk kizinin evi tabiki de gelecek simdi annem cok üzgün keske sana gelmeseydim diyor..ama nasil zihniyet bunlar ayril kurtar kendini diyor..keske gelip huzurunuzu bozmasaydm diyor ne bileyim...cok sacma sapan olaylar

Sıkıntı kimsede değil eşinde eşin seni neden ezdiriyor yada seninle tartışıyor anlamsız...Bir insan sevdiğini eşini savunmaz mı ? Seninle düzgünce konuşsa kendi ailesini biraz frenlese senin yanında olsa sıkıntılar bitecek anladığım kadarıyla baştada da dediğim gibi hoşgörü ve anlayış ile her sorun çözülür...

Esimle.konusuyorm sıkıntı yok sonra ailesi ile konusuyor gelip bana sacma sapan konusuyor mesela ablasi aradi acmadm konusmak istemedim snr bana neden acmadim diye laf soyledi evlendigimizden beridir ailesi ile arasina mesafe koymusum eskisi gibi samimi degilmis..yok oyle bisey zaten 2 saatlik uzaklikta altlarinda araba var istedikleri zaman geliyorlar..

Annemin olayina mi üzüleyim..bana geldiginde yedigimiz laflara mi uzuleyim.hergun esimle yasadigimiz sikintilara mi uzuleyim beni haksiz gormesi ya ben bisey beklemiyorm ki kimseden onlar gelip dahil oldular cok sacma sen anneni kiskirtiyorsun ona bakamazsn dediler ve esim onalra bisey demedi babasina tek laf etmedi oyle bizi dinledi...ya onlar kim benim aile meseleme neden karisirlar...snr gorumcemin laflarina mi uzuleyim...gorumcem esime mesaj yazmis gizliden okudum..yok abi sen eve gelmiyorsn artk eskisi gibi annemin yuzu gulmuyor gelin birakmiyor diye dusunuyor gel yuzunu güldür diye mesaj yazmis ben orda aile meselem için üzülürken bunlari yazmis abisiinr bana da abim cok fedakar kiymetini bil diye mesaj yaziyor bu ne sacmalik...Demesi gereken sey yenge ben senin yanindayom herzaman merak etme abisine de tamm abi biz burdaki seyelri hallederiz sen arani duzelt...ama daha cok arayi bozdu anlamiyrm yani istemediler sanirim beni...esime aileni cok düşünüyorsun bak biz bir aileyiz boylr olmaz sınırını cizeceksn dedim...ailemi dusunseydim seninle evlenmezdim dedi dün aksam...bu ne demek beni istemediler mi dedim cevap vermedi...demek ki beni hic istememis sevmemisler

1 yil nisanli kaldik ufak tefek sikintilar oldu ama esim yanimda durdu o zmaan ona inandim yola devam ettik ama sonuc ortada simdi ailesi herseyden once gelirmis oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…