Valla esinde iş yok. O ona bunu demis su buna bunu yapmış. Adam sus kedisi gibi izliyomu olaylari disardan ? Alin karsiniza konusun ceki duzen versin kendisine ezdirmesin sizi. Yok olmuyosa sende calisiyosan bosanmak dogru sanirim degilsede calismaya baslayin oyle bosayin
Kavga ettim surekli ama kapi orda gitmek isteyen gider bu surecte yaninizda oldum annene evimi açtım dedi..gorumcemle konusup babasini anlatmayacak misim..ben bize gelip ogullarini dusunmediler bunlari bunlari soylediler dedim cok üzüldüm dedim ama demeyecek misim...ben neden babasini anlatir misim..onlar esimin ailesi sonucta.boyle kavgalar ailesini hakli görur hep...gorumcem alinmis babasini kotulemisim oyle bisey yk ben olan konusmalari soyledim ne sacmaDişini göster sende benm aile meselem size ne diye kocaya da çek resti yeter be ya anana bacına dur de ya da biter be deve bu yükü taşımaz diye eşek gibi yola gelir
Yani bosanmak com zor geliyor bilmiyorum o kadar cok yiprandim ki..Esim cizgisini cizse sıkıntı yk ama..benm aile meselem oldu onun ailesi dahil oldu annem babam baristi ama bizim evde huzur ykBoşanmak diye başlık atmışsınız ama konuda hiç bahsetmemişsiniz,boşanacaksanız hiç uzatmayın,değmez.Aileler de değişmez.Boşa vakit kaybı.
Kaybedince anlar bi gün boş eve gelse akıllanırKavga ettim surekli ama kapi orda gitmek isteyen gider bu surecte yaninizda oldum annene evimi açtım dedi..gorumcemle konusup babasini anlatmayacak misim..ben bize gelip ogullarini dusunmediler bunlari bunlari soylediler dedim cok üzüldüm dedim ama demeyecek misim...ben neden babasini anlatir misim..onlar esimin ailesi sonucta.boyle kavgalar ailesini hakli görur hep...gorumcem alinmis babasini kotulemisim oyle bisey yk ben olan konusmalari soyledim ne sacma
Valla nu olay oldugundan beridir esimle surekli kavga ediyoruz ysni annem bize geldiginden beridir..Bir gun olsun hixmette kusur etmedim yeni evlendik 20 gun snr bize kalmaya geldiler o kadar dusuncesizler ki..annesi surekli laf sokar..maddi durumlari da iyi ama bir katki yapmadilar bana..sanki istenmeyen gelinim..esimle konusuruz bi sıkıntı yk ertesi gün beni haksiz görür bi bakarim gorumcemin laflari kaynanamin laflari..Ay valla kaç kurtul.
2 aylık bebeği biz daha iyisini yaparız diyen kocaya inanıp aldıran oldu bdv de bu adamı iadesi olsa şaşrmmAnne babasına geri iade edin bu adamı daha olmamış.
Bi de ben cok soylenmisim surekli ayni sey konusulmazmis esim bize sahip cikmis ben neden gormeiyorm da surekli ailesini anlatiyor musum..onlar ailesi imis..gorumcem bana serefsiz bile dedi o abisi imis herzaman abisinin yaninda imis bi de.kardesim bizde idi ben de agladim kardesim de gorumceme mesaj atmis haberim yk boyle yapmayin aralari bozuluyor su an hepimiz aile sorunu yasiyoruz rica ediyorm bisey yazma demis..gorumcem abisine mesaj atiyorm babasi biter kardesleri baslar sen ne çekiyorsn. Ben senin hatrin icin cvp vermedim annemin yuzu gulmuyr sen eve gelmiyorsun diye..ne sacma en kotu gunde söylenecek laf miEvet sesini hic cikarmadi kayinpederim kaynanam saydirdilar..cocuklarinin basina kalacak diye korkttular annemi..Orda beni savunmaliydi.cok zoruma gitti ben de soylendim onlar gittimten snr annemle şok olduk..Annem keske evine gelmeseydin dedi..esim ama kendi ailesini hakli görür..ben sesimi yukseltmisim ondan babasi sinirli imis ondan bagirmis..ne alaka ulan anneme bu evde kalma git dedi..senin ne haddine
Hayir susmadim kavga ettim esim orda bisey demedi babasi ile annesi ile kavga ettim sonra kalkip gittiler kendileri susmadimannene o laflar edilirken sustun mu cidden? ben olsam o dk kovmuştum evden onları.
Ay hatırladım o konuyu efsaneydi2 aylık bebeği biz daha iyisini yaparız diyen kocaya inanıp aldıran oldu bdv de bu adamı iadesi olsa şaşrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?