• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak??????

Ah tamara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
78
11
3
37
Merhabalar ben yenini uyeyim.benim de bi derdim var ah be ah.2 yillik evliyiz 1 yilda nisanli kaldik esime cok inandim cok guvendim ama yanilmisim..onu sevdim birakamadm her defasinda..hep beni kirdi mesela yapması gereken seyleri yapmiyor sen bana sunu yapmistn bunu yapmistin diyor hep aramizda kavga sonra da sen niye boylesinler..Neyse konuya geleyim.Kaynanam hep aramizda evlendigmiiz gunden beridir.ilk gecemizi bile ablasinda gecirdik ertesi gun annesi istemis sabahin korunde ara 8 de kahvalatiya gelim diye...snnr esim anne ben sana ara demedim mi geleecktik diyor benim haberim yk.esime ben evime gelinlikle girmek istyrm dedigim halde halbuki evimiz 2 saatlik uzakliktaydi.hep boyle basladi surekli ailesi bizim aramizda esimi doldururlar surekli...esim bana ailem ile arama senin yuzunden mesafe koydum diyor ne sacma her ay bizdeler gorumcem habersiz cikar gelir.En son annemi babam aldattı neyse annem bize geldi esim senin evin burasi dedi anneme neyse biz de ne kadar iyi falan diyoruz.Snr esimin annee babasi geldi anneme bir suru laf ettiler evine git çocukların sana bakmaz var git evine el alem ne der falan filan bi de biz akrabayiz esimle..en kotusu de o..bir sürü tartisma çıktı ve esim ailesini hakli görd..gorumcem bana bir suru hakaret icerikli mesaj cekti..ne sacma esim ailesini hakli görüyor anneme kayinpederm 3 karisi olan nasil yapio evine git diyro benm evimde..burunlarini aile meseleme soktular. Sonra annem ve ben haksiz olduk huzuru bozmus olduk...esime göre ne varmis bunda ailesi bir laf etmis ne varmis ki..ben ayrilmak istiyorm o kadar pismanim ki anlatamam esime güvendiğim ici. Cok pismanim ne yapmaliyim sizce?bi de gorumcem abim fedakar artik bixe cok gelmiyor diyor.kaynanam beni suclamis oglunu eve gondermiyorum diyr bu kotu gund.annem bixe gelmeden 1 ay once esimin dogum günü vardi ben çağırdım hepsini biz de kutladik.nasil bencil insanlar nasil kanmisim

Valla esinde iş yok. O ona bunu demis su buna bunu yapmış. Adam sus kedisi gibi izliyomu olaylari disardan ? Alin karsiniza konusun ceki duzen versin kendisine ezdirmesin sizi. Yok olmuyosa sende calisiyosan bosanmak dogru sanirim degilsede calismaya baslayin oyle bosayin

Ben çalışıyorum cok şükür esime bagli degilim ama ben ona çok inandim guvendim..hep kaynanamin lafini dinler..bu kotu günde kavga cikardi ailemle arama mesafe koyfun diye ya annen sana gelecek ve esinin ailesi sacma sapan cahilce konusacak ve gene sen haksiz olacaksin...esim sureklu beni suçluyor.ben ona dedim ki biz bir aileyiz artik cizgini cizmen lazim..hep aileni düşünüyorsun dedim.ben ailemi düşünmüş olsaydim seninle evlenmezdim dedi...biz evlenirken ailem sen mutlu ol bisey istemeyiz dediler..ve hicbirsey yapmadilar bana 5 bilezik taktilar onlari da borca yatırdık.ev esyalari herseyi esimle biz aldik dugunden gelenleri de kendilerine aldilar..borc icindeyiz..hala esim onlari savunuyor anlamiyorum ya...ben cok bunaldim o kadar kotuyum ki...hem annen evine gelsin hem bu igrenc laflari isit hem de haksiz ol..

Evet sesini hic cikarmadi kayinpederim kaynanam saydirdilar..cocuklarinin basina kalacak diye korkttular annemi..Orda beni savunmaliydi.cok zoruma gitti ben de soylendim onlar gittimten snr annemle şok olduk..Annem keske evine gelmeseydin dedi..esim ama kendi ailesini hakli görür..ben sesimi yukseltmisim ondan babasi sinirli imis ondan bagirmis..ne alaka ulan anneme bu evde kalma git dedi..senin ne haddine

Valla esinde iş yok. O ona bunu demis su buna bunu yapmış. Adam sus kedisi gibi izliyomu olaylari disardan ? Alin karsiniza konusun ceki duzen versin kendisine ezdirmesin sizi. Yok olmuyosa sende calisiyosan bosanmak dogru sanirim degilsede calismaya baslayin oyle bosayin

Dişini göster sende benm aile meselem size ne diye kocaya da çek resti yeter be ya anana bacına dur de ya da biter be deve bu yükü taşımaz diye eşek gibi yola gelir
Kavga ettim surekli ama kapi orda gitmek isteyen gider bu surecte yaninizda oldum annene evimi açtım dedi..gorumcemle konusup babasini anlatmayacak misim..ben bize gelip ogullarini dusunmediler bunlari bunlari soylediler dedim cok üzüldüm dedim ama demeyecek misim...ben neden babasini anlatir misim..onlar esimin ailesi sonucta.boyle kavgalar ailesini hakli görur hep...gorumcem alinmis babasini kotulemisim oyle bisey yk ben olan konusmalari soyledim ne sacma

Boşanmak diye başlık atmışsınız ama konuda hiç bahsetmemişsiniz,boşanacaksanız hiç uzatmayın,değmez.Aileler de değişmez.Boşa vakit kaybı.
Yani bosanmak com zor geliyor bilmiyorum o kadar cok yiprandim ki..Esim cizgisini cizse sıkıntı yk ama..benm aile meselem oldu onun ailesi dahil oldu annem babam baristi ama bizim evde huzur yk

La
Kavga ettim surekli ama kapi orda gitmek isteyen gider bu surecte yaninizda oldum annene evimi açtım dedi..gorumcemle konusup babasini anlatmayacak misim..ben bize gelip ogullarini dusunmediler bunlari bunlari soylediler dedim cok üzüldüm dedim ama demeyecek misim...ben neden babasini anlatir misim..onlar esimin ailesi sonucta.boyle kavgalar ailesini hakli görur hep...gorumcem alinmis babasini kotulemisim oyle bisey yk ben olan konusmalari soyledim ne sacma
Kaybedince anlar bi gün boş eve gelse akıllanır

Ay valla kaç kurtul.
Valla nu olay oldugundan beridir esimle surekli kavga ediyoruz ysni annem bize geldiginden beridir..Bir gun olsun hixmette kusur etmedim yeni evlendik 20 gun snr bize kalmaya geldiler o kadar dusuncesizler ki..annesi surekli laf sokar..maddi durumlari da iyi ama bir katki yapmadilar bana..sanki istenmeyen gelinim..esimle konusuruz bi sıkıntı yk ertesi gün beni haksiz görür bi bakarim gorumcemin laflari kaynanamin laflari..

Evet sesini hic cikarmadi kayinpederim kaynanam saydirdilar..cocuklarinin basina kalacak diye korkttular annemi..Orda beni savunmaliydi.cok zoruma gitti ben de soylendim onlar gittimten snr annemle şok olduk..Annem keske evine gelmeseydin dedi..esim ama kendi ailesini hakli görür..ben sesimi yukseltmisim ondan babasi sinirli imis ondan bagirmis..ne alaka ulan anneme bu evde kalma git dedi..senin ne haddine
Bi de ben cok soylenmisim surekli ayni sey konusulmazmis esim bize sahip cikmis ben neden gormeiyorm da surekli ailesini anlatiyor musum..onlar ailesi imis..gorumcem bana serefsiz bile dedi o abisi imis herzaman abisinin yaninda imis bi de.kardesim bizde idi ben de agladim kardesim de gorumceme mesaj atmis haberim yk boyle yapmayin aralari bozuluyor su an hepimiz aile sorunu yasiyoruz rica ediyorm bisey yazma demis..gorumcem abisine mesaj atiyorm babasi biter kardesleri baslar sen ne çekiyorsn. Ben senin hatrin icin cvp vermedim annemin yuzu gulmuyr sen eve gelmiyorsun diye..ne sacma en kotu gunde söylenecek laf mi

Bi de gorumcemin dugunu ldu 10 gun once ben gitmedim esim qlttan aliyor iyi davrnaiyor en sonunda sen dugune gelmezsen olmaz dedi..ben de gelmeyecem dedim annesi annemei arayip aglamis dost var dusman var kizin gelsin benm kizim gitti ta kapisina ozur diledi ama kabul etmedi kovdu bizi biz cok korkuyrz ondan diye yalan soylemis..bi de gorumcem dayak yemis güya kayinpederimden bu da yalan..esime soyledim annemi aramis benm annem anlatmaz oyle seyler esime anlatip aramizi bozma benim hzuurm yk ben sana evimi actim demis...ben cildirdim..annem de bana uzulmeyyeim die anlatmamis

Ben de aradim kaynanayi dedim ne sacmaliyorsun bizim aile meselesine karistiniz ben bugune kadar ne yaptin da korkuyorsunz.sizi dahil eden yk oglunu al basina cal dedim madem evlendirmeseydin.Bu kotu gunumde nasim dersin eve gelmiyor gelin birakmiyor diye..yalanlarini ortaya cikardim esimle kavga ettik az kalsn bana tokat atiyordu..o kadar sinirlerim yiprandi ki hadlerini cok astilar..ama hala ben haksizim hala ben suclu...ve kaynanan bunun uzerine beni gelin aradi ama ben bsiey demedim o saydirdi kapatti demis..esim bana sen annemi aramissin ben onu da biliyorun dedi..yani gene ben suclu bu ne sacmalik..esim icin hep katladnm dugun sürecinde cogu seyi cebimden yaptim ama degmezmis

Back
X