Merhabalar ben yenini uyeyim.benim de bi derdim var ah be ah.2 yillik evliyiz 1 yilda nisanli kaldik esime cok inandim cok guvendim ama yanilmisim..onu sevdim birakamadm her defasinda..hep beni kirdi mesela yapması gereken seyleri yapmiyor sen bana sunu yapmistn bunu yapmistin diyor hep aramizda kavga sonra da sen niye boylesinler..Neyse konuya geleyim.Kaynanam hep aramizda evlendigmiiz gunden beridir.ilk gecemizi bile ablasinda gecirdik ertesi gun annesi istemis sabahin korunde ara 8 de kahvalatiya gelim diye...snnr esim anne ben sana ara demedim mi geleecktik diyor benim haberim yk.esime ben evime gelinlikle girmek istyrm dedigim halde halbuki evimiz 2 saatlik uzakliktaydi.hep boyle basladi surekli ailesi bizim aramizda esimi doldururlar surekli...esim bana ailem ile arama senin yuzunden mesafe koydum diyor ne sacma her ay bizdeler gorumcem habersiz cikar gelir.En son annemi babam aldattı neyse annem bize geldi esim senin evin burasi dedi anneme neyse biz de ne kadar iyi falan diyoruz.Snr esimin annee babasi geldi anneme bir suru laf ettiler evine git çocukların sana bakmaz var git evine el alem ne der falan filan bi de biz akrabayiz esimle..en kotusu de o..bir sürü tartisma çıktı ve esim ailesini hakli görd..gorumcem bana bir suru hakaret icerikli mesaj cekti..ne sacma esim ailesini hakli görüyor anneme kayinpederm 3 karisi olan nasil yapio evine git diyro benm evimde..burunlarini aile meseleme soktular. Sonra annem ve ben haksiz olduk huzuru bozmus olduk...esime göre ne varmis bunda ailesi bir laf etmis ne varmis ki..ben ayrilmak istiyorm o kadar pismanim ki anlatamam esime güvendiğim ici. Cok pismanim ne yapmaliyim sizce?bi de gorumcem abim fedakar artik bixe cok gelmiyor diyor.kaynanam beni suclamis oglunu eve gondermiyorum diyr bu kotu gund.annem bixe gelmeden 1 ay once esimin dogum günü vardi ben çağırdım hepsini biz de kutladik.nasil bencil insanlar nasil kanmisim