Bu gözler neler gördü demişsiniz içim acıdı resmen kalbinizden öperim..çocuk konusu ise kendi şahsi fikrim ben de boşanma aşamasındayım şuan ve çocuğum var ve ben iyiki var diyorum çünkü bir daha evlilik pek düşünmem sanırım ve tek kârım evladım bundan sonra o bana yoldaş olacak diyerek seviniyor boşanma tramvasinda ona sarılıyorum (ama normalde çocuk olması boşanmalar da sıkıntılı olabilir eski eşle muhatap olunacak çünkü çocuktan sebep)...ama büyük sorumluluk elbette, ve herkese çocuk sahibi olmak zorunda da değil...zaten bizim ülkemizde evlenmemiş insanlara "evde kalmış" gözüyle bakilmasi, çocuğu olmayana neden olmuyor ki denmesi illa çocuk olmak zorundaymis gibi her evlilikte dayatilmasi aşırı sinir bozucu, insanlar bekar kalmayı, tek yaşamayı tercih edebilir bu şekilde mutlu olabilir , evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunluluk degilki isteğe bağlı bisey. Yani bizim ulkemizde malesef belli kalıplar var ki toplumda , bunları aşmamiz lazım, öyle hemen aşamayaiz ama işte hiç takmamaya çalışmak lazım...ben şuan onu yapiyorum ve gayet başarılıyim sanırım çünkü normalde millet ne der o ne der vs çok takılır üzülürdüm şuan bir görseniz yavaştan yayılıyor boşanacak oluşum ve ben gayet rahatım o konuda...