Boşanmak

Elif16Elif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
6
0
1
27
İyi günler canlarım sizlerden yardım isteyecektm ben 2 sene önce anlaşmalı boşanma davasına girdim ama 2 sene oldu hala evli olacak görünüyorum bu neden olblr sizce avukatlarla adliyelerle görüştüğümde net bi cevap alamıyorum onun soyadından kurtulmak istiyorum

celp falan gelmedi mi mahkemeden çıktınızmı mahkemeye? arayın sekreterliğini yada kalemini ilgili bölümün kagıt imzalıyorsunuz boşanma kesinleştiyse iki sene nasıl bekledınız anlamadım ki avukata sormaya bile gerek yok gidin direk sorun dosyanız vardır yardımcı olurlar

Gerekçeli karar 1-1,5 ay içinde çıkıyor adli tatil değilse siz nasıl 2 senedir evlisiniz hala? Avukat ne diyor bu duruma
Avukatlar karşı tarafa tebliğ gelmediğini söylüyor karşı tarafla görüştüğümde gelmedi bılmyorum diyor bnde bilmyrm nasıl evli olduğumu bu durum canımı çok sıkıyor

celp falan gelmedi mi mahkemeden çıktınızmı mahkemeye? arayın sekreterliğini yada kalemini ilgili bölümün kagıt imzalıyorsunuz boşanma kesinleştiyse iki sene nasıl bekledınız anlamadım ki avukata sormaya bile gerek yok gidin direk sorun dosyanız vardır yardımcı olurlar
Biz direk gittik dilekçe hazırladık imzaladık dava günü verildi o günde gittik davada herseyı onaylayıp çıktık o bı sure sonra bana bı kagıt geldı zaten sonrasında nüfusta her yerde hala evli görünüyorum
2 snedir çok saçma yanı olur mu öle şey adresınde değildir karşı taraf tebliğ edilmesi lazımdı defalarca
adresi ailesinin adrediysi zaten tam olarak o tarafla neler oldu blmyrm ama nasıl çözücem blmyrm iki senedir herseye engel oluyor evli olmam

Biz direk gittik dilekçe hazırladık imzaladık dava günü verildi o günde gittik davada herseyı onaylayıp çıktık o bı sure sonra bana bı kagıt geldı zaten sonrasında nüfusta her yerde hala evli görünüyorum

adresi ailesinin adrediysi zaten tam olarak o tarafla neler oldu blmyrm ama nasıl çözücem blmyrm iki senedir herseye engel oluyor evli olmam
onada kagıt gitmiş olması gerek arayıp sormadınız mı? 2 sene çok uzun bi zaman yanı

çekişmeli bizim 1 sene sürdü ki onuda davayı ben tek açtım ondan çekişmeli gelmedi vs hakım karar çıkarttırdı adresi farklı olabilir bulun dıye buldular imzaladı teslim aldı boşandık

Nüfus müdürlüğüne yazı yazılması lazım gidin size KARARI veren mahkemenin kalemine dilekçe verin nüfusa yazı yazıp düşürsünler kaydı

Bacım ya kalkıp boşandığın adliyeye gideceksin ya da iyi bir avukata soracaksın 2 yıldır neyi bekliyorsun? Adam da barışmak istiyormuş surundurmek istiyorsun gibi geldi bana kusura bakma. Ne yapacağını şaşırıyorsan durum bu yani...

İyi günler canlarım sizlerden yardım isteyecektm ben 2 sene önce anlaşmalı boşanma davasına girdim ama 2 sene oldu hala evli olacak görünüyorum bu neden olblr sizce avukatlarla adliyelerle görüştüğümde net bi cevap alamıyorum onun soyadından kurtulmak istiyorum
Dosyanın kesinleşmiş olması halinde adliyeden gereğini yaparlardı bence sizin eşinizin adresine karar tebliğ olmadığı için dosya kesinleşmemiştir ya da eşiniz belki de istinafa başvurdu dosya istinafta bu yüzden süreç uzadı çünkü barışmak istiyor diyorsunuz. Avukatınızla işi çözebileceğinizi sanmam ilk iş adliyeye gidin hangi mahkemeye çıktıysanız kalemden en doğru bilgiyi öğrenirsiniz.

Back
X