Boşanmak!!!!

Myko'nun kadın olduğunu düşünmüyorum..Bizzat karısının onu dul (!) bıraktığı erkek olarak düşlüyorum :))

Hadi kadınmış gibi davranıp soru sorayım..Sen niye DUL (!) kaldın peki ? Niye boşadın kocanı yahu :)) Evinizin önünde ağzı salyalı (!) erkekler sıraya mı girdi bu kadını nasıl kandıralım nasıl sarkalım diye :))

Hiç güleceğim yoktu he :37: Tipik myko yazıları zaten şaşırmamak lazımdı ammma olmadı işte :))

evet canım bende aynı soruyuu sordumm kendisineee

Önce ailenin yanına bir git..Durumu gözlemle eşin hâlâ annesinin evinde kalmaya kararlıysa o zaman işte aldığın kararın arkasında dur.

Aslında ben kararımı çoktan verdim acaba yapmasammı boşanmasammı die düşünerek zaman harcıorum şunu kabul etmeliyimki bu hayat benim çekebileceğim türde değil çekemem şimdi boşanmasam hem mutsuz olcam hemde yarın bigün yine boşanmaya kalkacağım.eşimi seviorum ama vazgeçebilirim çünkü eşime katlansam bile annesine tahammül edemiorum ben sevdiğimi kimseyle paylaşamam kadın fazla vıcık vıcık kocama bide ömür boyu yanından ayırmayacak elinden gelse...ben annesi dahi olsa benden daha fazla değer vermesine tahammül edemiorum eşimin.bu hayat bana mutsuzluktan başka bişi getirmez boşanıorum kızlar kesin kararımı aldım kendi başımın çaresine bakacağım belki 1 yıl ayrıldım die acı çekerim ama mutsuzlukla geçmez bi ömür...evet bende boşanıorum vazgeçmeyeceğim artık eşime dediğim gibi kanda kussam daha dönmeyeceğim sözümden:(

Benimde oğlumm varr vee hiç kimse benim sevdiğimm gibii sevemezz onuu
şuann ben büyütüyorumm, hasta olduğunda sabahlara kaadar başında bekliyorumm
ona birşey olacak diye korkuyorumm
20 yaşına kadar büyüteyimm sonra sokağa salayımm oğlumm burda sevgimm bittii artıkk seni sevememmi diyeceğimm
elin kızı benden çok sevecekmiş
kimse anne kadar sevemez
ağlarsa anam ağlar başkası yalan ağlarrr

20 yaşına kadar büyüteyimm sonra sokağa salayımm oğlumm burda sevgimm bittii artıkk seni sevememmi diyeceğimm
kimse anne kadar sevemez

senin gibi düşünenler yüzünden kaynanalar oğullarını paylaşmak istemedikleri için hep bu dertler gelmiomu başımıza

bir erkek annesiyle esinin arasındaki dengeyi saglayamıyorsa egerki annede doldurusa getiren tarafsa zaten eninde sonunda o evlilik biter kimse zaten erkege anneni ez gec sayma demez ama surekli anne anne diye her dedigini yapan bunun ugruna esiyle arasını bozan erkegide kim ne yapsın anneler heralde cocuklarını yanından ayrılmasın dizlerinin dibinde otursun omurboyu istiyorlar yok boyle bir dunya kendi hayatını kuracak yeri gelince uzaklara gidecek bunu goze almaları lazım..

bosanmakda dunyanın sonu degil cevremizde de bosanan insanlar var erkekler peslerinde sapıklık pesinde degil ona bakılırsa bekar kızlarında basına hersey gelebilir ne ilgisi var bunun evlenip bosanmıs olmayla her turlu siddete iskenceye maruz kal ama yinede bosanma olurmu boyle birsey bizde bir kere geldik dunyaya hayatımızı acıyla gecirmemizi kimsey soyleyemez

Son düzenleme:
bir erkek annesiyle esinin arasındaki dengeyi saglayamıyorsa egerki annede doldurusa getiren tarafsa zaten eninde sonunda o evlilik biter kimse zaten erkege anneni ez gec sayma demez ama surekli anne anne diye her dedigini yapan bunun ugruna esiyle arasını bozan erkegide kim ne yapsın anneler heralde cocuklarını yanından ayrılmasın dizlerinin dibinde otursun omurboyu istiyorlar yok boyle bir dunya kendi hayatını kuracak yeri gelince uzaklara gidecek bunu goze almaları lazım..

bosanmkada dunyanın sonu degil cevremizde de bosanan insanlar var erkekler peslerinde sapıklık pesinde degil ona bakılırsa bekar kızlarında basına hersey gelebilir ne ilgisi var bunun evlenip bosanmıs olmayla her turlu siddete iskenceye maruz kal ama yinede bosanma olurmu boyle birsey bizde bir kere geldik dunyaya hayatımızı acıyla gecirmemizi kimsey soyleyemez

ben surat yapıorum hiç aldırmıo annesi surat yapsın hemen alttan almaya başlasın benim koca çekilirmi ya

ben surat yapıorum hiç aldırmıo annesi surat yapsın hemen alttan almaya başlasın benim koca çekilirmi ya

aynı evde yasamanın kotulugu iste:31: surekli dip dibe kimi kayınvalide geliniyle kendini bir tutar surekli onla asık atmaya calısır oglunu paylasamama sorunu olur esinizde anneye duskun demekki hani derler ya kız bintane bulunurda anne bir tane valla oylede degil egerki iyi birini bulmussa bir erkek sırf annesinin kaprisleri yuzunden kaybediyorsa birdaha zor bulur oylesini esinle konus birdaha diycem ama mutlaka yapmıssındır

kimse anne kadar sevemez

siz gelinlikten cadi kaynanaliga terfi etmissiniz bile.. bravo..:46::46:

çok haklı bir yorum:52:

benim esimi benden cok sevecekmis peh...

once evlat sevgisi ile es sevgisini birbirinden ayirmasi gerek insanlarin. kimse evladini sokaga at sevme demiyor, sadece o kisinin hayatinin odagi degisiyor. evladin kendi ailesini kuruyor. bunun icin mutlu olacagina evladinin es diye secip koynuna aldigi kadina el kizi muamelesi yaparsan sen oglunu istedigin kadar sev oglun artik seni evliligine saygi duymadigin icin sevmez..

xxxxxxxx tobe tobee

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrı eve gecmek ıcın her gece yatakta eşinin basının etini yee durr,hergün evde kavga cıkar tabı eşin evde yokken,kaynanan eşine seni şikayet etsin sende eşine kaynananı şikayet et,adam ortada kalır ve evi ayırır,ben 1 sene kaynanayla oturdum 7 kişi aynı evde ancak bu şekilde kurtuldum...

burcu,eşin işe başladı mı:34:

burcu,eşin işe başladı mı:34:
gidip gelio geçici bi iş ama ben kararımı verdim zaten...işe başlaması belki boşanma süremizi uzatabilirdi ama başlamadı...aklımda boşanma dışında bişi yok ilerde pişman olurmuyum olmazmıyım oda umrumda değil açıkcası bu iş bende bitti artık.aldığı 3-5 kuruşuda ailesine sıvıo zaten yaşanırmı böle bi hayat

gidip gelio geçici bi iş ama ben kararımı verdim zaten...işe başlaması belki boşanma süremizi uzatabilirdi ama başlamadı...aklımda boşanma dışında bişi yok ilerde pişman olurmuyum olmazmıyım oda umrumda değil açıkcası bu iş bende bitti artık.aldığı 3-5 kuruşuda ailesine sıvıo zaten yaşanırmı böle bi hayat

ah burcu ahhhhh değermiydi.gayet güzel işi olan adamın işini bıraktırıp getirmene.şimdi nereye tayin olursa gidip eşinle yalnız olacaktın.kendi evinin hanımı olacaktın.adamın işine de engel oldun,işte hayat hep istediğimiz gibi gitmiyor ama acele etmeyip okulunu bitirseydin herşey daha farklı olacaktı:50:

ah burcu ahhhhh değermiydi.gayet güzel işi olan adamın işini bıraktırıp getirmene.şimdi nereye tayin olursa gidip eşinle yalnız olacaktın.kendi evinin hanımı olacaktın.adamın işine de engel oldun,işte hayat hep istediğimiz gibi gitmiyor ama acele etmeyip okulunu bitirseydin herşey daha farklı olacaktı:50:

kendi hayatımı kendi ellerimle mafvettim...ben bi şekilde boşanınca kurarım kendime yeni bi hayat çalışırımda istediğim gibi bi yaşam ellerimde olur bundan eminim yapabilirim yani...bilmiorum boşanmaktanda korkmuorum eskisi gibi.belkide ben kendimi çok fazla düşünüorum kıyafetlerime bile karıştığı için eşim belkide bu düzen bana göre değil bilmiorum gerçekten bilmiorum

kendi hayatımı kendi ellerimle mafvettim...ben bi şekilde boşanınca kurarım kendime yeni bi hayat çalışırımda istediğim gibi bi yaşam ellerimde olur bundan eminim yapabilirim yani...bilmiorum boşanmaktanda korkmuorum eskisi gibi.belkide ben kendimi çok fazla düşünüorum kıyafetlerime bile karıştığı için eşim belkide bu düzen bana göre değil bilmiorum gerçekten bilmiorum

hakkında hayırlısı olsun canım,ama lütfen okuluna devam et:34:

Son düzenleme:
Boşanıp, dul kalıp, sapık erkeklerin tezgahladığı pis oyunlara mı düşeceksin.

Bizi sadece bir obje olarak gören ağzının salyaları akan erkeklerin hedef noktası olursun.

Bence sabret sabır acıdır lakin meyvesi tatlıdır.Hayata olumlu yönünden bak inşallah herşey bir bir düzelir unutma, çekersen mükafatı büyük olur yok gidersen emin ol bu hayatta burada yarım bıraktığın sıkıntı ilerde katlanarak tekrardan seni bulur, ve daha fazlasını alır götürür.ASLA BOŞANMA emin ol hayat dulken daha çekilmez...

tövbeeee !!! bir yaşıma daha girdim bu nasıl birşeydir.

benim esimi benden cok sevecekmis peh...

once evlat sevgisi ile es sevgisini birbirinden ayirmasi gerek insanlarin. kimse evladini sokaga at sevme demiyor, sadece o kisinin hayatinin odagi degisiyor. evladin kendi ailesini kuruyor. bunun icin mutlu olacagina evladinin es diye secip koynuna aldigi kadina el kizi muamelesi yaparsan sen oglunu istedigin kadar sev oglun artik seni evliligine saygi duymadigin icin sevmez..

xxxxxxxx tobe tobee

sen oğlunuu sevme ozamann

sen oğlunuu sevme ozamann

canim ben oglumu sevmem demedim ki.. sadece es sevgisi ile evlat sevgisini karistiranlar yuzunden boyle anlasmazliklar cikiyor dedim.

bir de nisanlimin annesi kalkip da kimse benim oglumuuu benim kadar sevemez diye atarlanirsa ben de onu omurbillah sevmem, nisanlim da bu durumdan ister istemez (!) etkilenir..

Back
X