Boşanmak!!!!

ailenin yanına git ve orda kal düşünmeye ihtiyacın oldunu söyle.. eğer evi ayırır ve şiddet konusunda düzelirse döneceğini söyle yoksa ayrıl böyle insan dert sahibi olur yani olan sadece sana olur arkadaşım ms hastası oldu kimsenin ruhu bile duymuyor.

Aman allahım herkeslerde pek bir modern,

işinize gelmeyince nasılda eleştiriyorsunuz!

Yıksın demi yuvasını kızcağız.

En mantıklısı bu demi?

Tekrar bu olayları bu sorunları yaşamayacağının garantisi var mı?

Eminim bana kızan bir çok arkadaş duldur.Ve ben varım havasında bayanlardır.

Unutmamamız gereken bir şey var KADIN olma gerçeği ne olursan ol!

Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...
ben evliyim ama size katılmıyorum günümüzdeee boşanmak çok normal bir olay eğer 2 hattA 3 çocukla ayrılsa daha mı iyi ğer içinde birşeyleri bitirdiyse o kabusu çekmek zorunda değil. çeken bilir en iyisini ve toplum ne diyecek diye ömür boyu katlansın var mı böyle birşey yaa

Diğer konularınızın hepsini tek tek okdumm
Ve siz kendi elinizle yapmışsınızz bu hayatı
Çünkü siz sağlıkçı eşinizde uzman çavuşmuz ve ikinizde mesleklerinizi bırkamışsınız canımm
inan ailenii dinleyip okulunuu bırakmasayadınn ve eşimde çalışmaya devam etseydiniz kayınvaliydeyle aynı evde yaşamayacak ve çok uzaklarda mutlu olacaktınız
ya insan mesleğinii bırakırmıı aşk içinn
aşk gelip geçicii ne aşkı yaa

Aman allahım herkeslerde pek bir modern,

işinize gelmeyince nasılda eleştiriyorsunuz!

Yıksın demi yuvasını kızcağız.

En mantıklısı bu demi?

Tekrar bu olayları bu sorunları yaşamayacağının garantisi var mı?

Eminim bana kızan bir çok arkadaş duldur.Ve ben varım havasında bayanlardır.

Unutmamamız gereken bir şey var KADIN olma gerçeği ne olursan ol!

Toplumun bakış açısı bunu değiştiremezsiniz, ben değilde sizler uzayda yaşıyorsunuz herhalde...

sizde ayrılma noktasına gelmişsiniz

Ailenin yanına dönüp babana herşeyi anlatmanı öneririm.
Sen okuyormuşsun,okulu bırakmışsın.İmkanın varsa okuluna geri dön.
Baban arkanda duracaktır.Diğer konuda yazmışsın,yurtta kalıyormuşsun yapamamışsın,baban sana ev tutmuş.
Eşine de vermek istememiş.Konuş babanla mutlaka,durumunu bilsin.Sana yol gösterecektir.

bak canım çok iyi düşün benim ablam enişteme boşanma davası açtı bir aya kadar annemde kaldı ama dayanamadı geri gitti .çünkü eşini çok seviyor yani iyi düşün .eniştemin içki sorunu vardı.eniştem düzeldimi hayır ama biraz daha iyi çekebiliyor yani.kolay gelsin sana

Oncelikle eline bir kalem ve bir kagit al bir tarafa artilari bir tarafa eksileri yaz bakbakalim hangisi agir basiyor.ikincisi cocugun varmi eger yoksa evde oturma canim kendine acil cokda vasifli olmasina bakmadan bir is bul esinle evden cik onunla eve gir gibi.annen uzagindami yakinindami eger uzaksa annenlere gitmek istedigini soyle 10 gun falan gibi eger gidersen bu sureyi uzatabilirsin o aradada bakarsin esini ozluyormusun evini ozluyormusun simdilik aklima gelen bunlar.ayei eve cikma gibi bi durum mumkunmu mumkun deilse neden?

bak canım çok iyi düşün benim ablam enişteme boşanma davası açtı bir aya kadar annemde kaldı ama dayanamadı geri gitti .çünkü eşini çok seviyor yani iyi düşün .eniştemin içki sorunu vardı.eniştem düzeldimi hayır ama biraz daha iyi çekebiliyor yani.kolay gelsin sana

içim çok acıo çok dayanamıorum ya ben çok sevmiştim onu herşeyden çok onun bu kadar umursamaz biterse bitsinüşüm bu aşkı tavırları içimi kemirio çok acı çekiorum benmi gözümde çok büyütmüşüm bu aşkı onun için değersizmiymiş yoksa nefes alamıorum artık

Oncelikle eline bir kalem ve bir kagit al bir tarafa artilari bir tarafa eksileri yaz bakbakalim hangisi agir basiyor.ikincisi cocugun varmi eger yoksa evde oturma canim kendine acil cokda vasifli olmasina bakmadan bir is bul esinle evden cik onunla eve gir gibi.annen uzagindami yakinindami eger uzaksa annenlere gitmek istedigini soyle 10 gun falan gibi eger gidersen bu sureyi uzatabilirsin o aradada bakarsin esini ozluyormusun evini ozluyormusun simdilik aklima gelen bunlar.ayei eve cikma gibi bi durum mumkunmu mumkun deilse neden?

şuan eşimin doğru düzgün bi işi yok benide asla çalıştırmaz bilmiorum ne yapacağımı bilmiorum

içim çok acıo yinede kıyamıorum ben ya onca yaptığı şeye rağmen çok acı çekiorum:(

Canim boşanmak öyle günlerce düşüneceğin birşey değildir...artık bir yerde tıkanırsın ve ayakların gider boşanmaya...hani gözünü kırpmadan adam vuran insanlar vardır ya öyle bir durum bu...senin daha böyle bir ise kalkisamayacagini düşünüyorum ben...butun msjlarini okudum...bir anda artık yok ya dersin kafanda tamamen bitirirsin tamam ama sen bu durumda hayatta bitiremezsin....mahkemede ağlarsın dayanamazsın yani...çünkü kafanda bitirmemissin....o yüzden bence bazı seyleri düzeltmeye çalış...ayrı ev iste...basının etini ye...bence ayrı eve çıkarsan daha mutlu olursun...insanın kendi düzeni gibi varmı hiç...onu ikna et...

içim çok acıo çok dayanamıorum ya ben çok sevmiştim onu herşeyden çok onun bu kadar umursamaz biterse bitsinüşüm bu aşkı tavırları içimi kemirio çok acı çekiorum benmi gözümde çok büyütmüşüm bu aşkı onun için değersizmiymiş yoksa nefes alamıorum artık

Allah sabır versin canım ya :31: Bence düzeltmeye çalış bu kadar seviyorsan,nice evlilik var böyle tıkanma dönemlerini atlatıp da sonra huzurlu yuva haline gelen ..

ben seviorum galiba ama nasıl dayanıo onun yüreği bilmiorumki mahkemede ağlarmıyım evet ağlarım biliorum yani ama çözüm yok ne yapayım

eşine boşanacağını söyledin eşin çokta tın dedi.neden hala o evde duruyorsun?ailenin yanına git ve orda düşün hem eşinin ne yapacağını daha net görürsün.

Myko'nun kadın olduğunu düşünmüyorum..Bizzat karısının onu dul (!) bıraktığı erkek olarak düşlüyorum :))

Hadi kadınmış gibi davranıp soru sorayım..Sen niye DUL (!) kaldın peki ? Niye boşadın kocanı yahu :)) Evinizin önünde ağzı salyalı (!) erkekler sıraya mı girdi bu kadını nasıl kandıralım nasıl sarkalım diye :))

Hiç güleceğim yoktu he :37: Tipik myko yazıları zaten şaşırmamak lazımdı ammma olmadı işte :))

Son düzenleme:
eşine boşanacağını söyledin eşin çokta tın dedi.neden hala o evde duruyorsun?ailenin yanına git ve orda düşün hem eşinin ne yapacağını daha net görürsün.

ben bunu eşime çok defa söledim oda zaten senin bi ayağın hep gitme derdinde dedi ne yapacağımı bilemiorum yuva yıkmak zor iş :(

ben bunu eşime çok defa söledim oda zaten senin bi ayağın hep gitme derdinde dedi ne yapacağımı bilemiorum yuva yıkmak zor iş :(

çok defa söyledim diyosun çok söyleyip gitmediysen adam artık senin sözüne inanmaz ki.yine gitmeyeceğini laf olsun diye konuştuğunu düşünür.sen o zaman onlarla geçinmeye bak madem adamı bırakamıyorsun o zaman o evde çözüm aramalısın sorununa.bi arkadaşta söylemiş zaten sen bırakıp gidemezsin belli.adamın umrunda olmaz tabi böyle kırk kere söyleyip hiç bişey yapmazsan

bu hayat beni çok ama çokkkkk sıkıoooo ufff kıyafetime karışır ojeme karışır ona karışır buna karışır ben alanyada büyüdüm yaaa serbesttim yani şimdi o yasak bu yasak karmakarışığım yaaa delircem artık

ailenin yanına git ve bi süre kafanı dinle derim ben.sonra kararını ver aynı evde hep yüzyüze doğru kararı alamayabılırsın
hem o düşünsün hem sen
allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Aslında ben kararımı çoktan verdim acaba yapmasammı boşanmasammı die düşünerek zaman harcıorum şunu kabul etmeliyimki bu hayat benim çekebileceğim türde değil çekemem şimdi boşanmasam hem mutsuz olcam hemde yarın bigün yine boşanmaya kalkacağım.eşimi seviorum ama vazgeçebilirim çünkü eşime katlansam bile annesine tahammül edemiorum ben sevdiğimi kimseyle paylaşamam kadın fazla vıcık vıcık kocama bide ömür boyu yanından ayırmayacak elinden gelse...ben annesi dahi olsa benden daha fazla değer vermesine tahammül edemiorum eşimin.bu hayat bana mutsuzluktan başka bişi getirmez boşanıorum kızlar kesin kararımı aldım kendi başımın çaresine bakacağım belki 1 yıl ayrıldım die acı çekerim ama mutsuzlukla geçmez bi ömür...evet bende boşanıorum vazgeçmeyeceğim artık eşime dediğim gibi kanda kussam daha dönmeyeceğim sözümden:(

Back
X