Ben sorununu cok iyi anladım, benimde 6 yıllık bir iliskim var ve son zamanlarda bende iliskimi bitirmeyi düsünüyorum yoruldum ve cok yıprandım. Cok sorunlar yasadık, ona kalsa hic bir problem yok, hatta söz istiyoruz yani ben 2-3 ay öncesinde istiyordum ama artık istedigimi düsünmüyorum.. Evlenirsek mutlu olamayacakmısız gibi geliyor. İki günümüzden biri mutlaka kavgayla geciyor, bazen onun da beni sevmedigine sadece alıskanlık olduguna bile inandıgım oluyor. Bunu da ona dile getiriyorum sürekli, eger evlenirsek ben mutlu olacagımıza inanmıyorum diyorum bilmiyorum ama onunla evlilik beni heyecanlandırmıyor, ki simdiden bu kadar sorun yasıyorsak aynı evin icinde ne oluruz bilemiyorum? Rutine bagladık sanki, telefonda konusacak konu bile bulamıyoruz cogu zaman..
Kendimce bunun en büyük sebebibi bos gecen koca bir 6 yıla baglıyorum hızlı yasadık ve tükettik bazı seyleri, hatalar hataları getirdi zincirleme hatalar olarak geri döndü bana, cok zor bir durum ben bekar oldugum halde kolay karar veremiyorum siz bide evlisiniz, hersey gönlünüzce olsun insallah..