Bu söylediğinizi bende cok düşünüyorum kızım artislik yapma diyorum kendi kendime.Ama dayanamıyorum artık.Sonucta onunla da mutsuzum daha ne kadar dibe batabilirim ki!!!
Uzman konusunda da ben zaten kendimi yeterince ifade ediyorum öyle uzmanla cözülcekse bu iş hiç istemem devam etmesini.
hanımlar bakın derdim ne burda sımarık kızı oynamak ne de özel hayatımı evliliğimi ortaya dökmek.aferdesiniz ama cok b.ktan bir durumdayım.ne yapcagımı bilmiyorum.eşimle konusuyorum sanki duvara konusuyorum anlyorum haklısın diyor da sadece diyor işte.annemlere anlatmayı denedim sacmalama düzelir diyorlar arkadaslarımla konusmaya calışıyorum onlar da tuuturmuslar seni çok seviyor seni çok seviyor.e tamam madem hersey güllük gülüstank ben neden son bir ayımı 3 günde bir uyuyarak geciriyorum,elimdeki egzamalrım niye tekrar azdı.niye oturduğum yerde 2 dakkia duramıyorum niye tüm kimyam alt üst o zaman....nolur anlayın beni ya.öyle kaldım.kendimden nefret ediyorum.hiç birsey gelmiyor içimden.adam da put masallah.tamam yanında tutabiliyosan tut be adam kocamsın kaç defa tavladın beni yine tavlarsın.ama yapamıcaksan da bırak beni bende insanım içimde canımın yanında ruh tasıyorum.ruhum var benim ya.onu öldürünce ne gececek eline.cok mu mutlu olcaksın...offff.
Eşini artık sevmiyo olmak kadınlar için bi boşanma nedeni olamaz mı?
yani kocamız bizi seviyo sadıksa vs ömrümüz öyle geçsin gitsin mi?
konu sahibi boşanır boşanmaz bilemem ama bazı yorumlardan bunu anladım ben, sevmiyorum boşanmak istiyorum demek saçmaymış gibi, sevmek evlenmek arasında nasıl bi sebep sonuç ilişkisi varsa sevmemek ve boşanmak arasındada aynısı olamaz mı yani
konu sahibi boşanır boşanmaz bilemem ama bazı yorumlardan bunu anladım ben, sevmiyorum boşanmak istiyorum demek saçmaymış gibi, sevmek evlenmek arasında nasıl bi sebep sonuç ilişkisi varsa sevmemek ve boşanmak arasındada aynısı olamaz mı yani
bir de benim merak ettiğim başka bir şey var hanımlar,siz eşinizi sürekli seviyormusuz? yani öyle birkaç aylık dönemlerde sağlam soğudugunuz olmuyor mu?beni evlenmeden önce böyle birkaç dönemim olmustu.Ama burda genel olarak gördüğüm öyle büyük sorunlar dısında ya da dısardan (kayınvalide gibi) faktörler dışında kadınlar eşlerini araya öyle sağlam soğukluklar girmeden hep seviyorlar.Bende sanırım bende bir terslik var diye bakıyorum bu duruma.
konu sahibi arkadaşım belkide evlilik sana göre değildir, yani yarın çocuğun olduğunda (bilmiyorum anne olmak istiyomusun) sorumlulukların artacak hayatın dahada rutinleşecek hatta hayatın 2.planda kalacak, mutlu olmadığın bi kurumun içinde kalmak zorunda değilsin tabiki, genelde her evlilik bi yerden sonra rutinleşiyo
bir de benim merak ettiğim başka bir şey var hanımlar,siz eşinizi sürekli seviyormusuz? yani öyle birkaç aylık dönemlerde sağlam soğudugunuz olmuyor mu?beni evlenmeden önce böyle birkaç dönemim olmustu.Ama burda genel olarak gördüğüm öyle büyük sorunlar dısında ya da dısardan (kayınvalide gibi) faktörler dışında kadınlar eşlerini araya öyle sağlam soğukluklar girmeden hep seviyorlar.Bende sanırım bende bir terslik var diye bakıyorum bu duruma.
eşim 35 yaşında ve altı senedir bana önemli olan bizim hayatımız cocuk yapmak zorunda değiliz ya da istersek yaparız hayat bizim istediğimiz gibi yön veririz diyor.Benim de bu kadar kafayı yememin sebeplerinden biri de bu ya.Bunu diyen adam bana hayatı zindan ediyor.
okuduğum ilk yorumun bu olsa kocan seni dövüyo falan sanıcam, sadece senin istediğin gibi biri değil buna hayatı zindan etmek demek biraz bence canım
ailemden başka sehirdeyim.işim gücüm burda.ayrıca ne yapcagımı bilmiyorum.eşim durumu toparlarsa bir süre nazlanıp sonra düzelebilirim.ya da sinmez içime ayrılabilirim.evet de benim sorunum bu zaten ne yapcagımı bilmiyorum.bilseydim yapardım zaten buraya konu acmak yerine.hanımefendi farkında değilsiniz ama kk nın genel profilin aksine bir konu acıp konusmaya calışıyorum.biri bana yardım etsin istiyorum ya da birileri beni anlasın.ya da yol göstersin ne bileyim....herkes herseyle basa cıkamıyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?