- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Bence eşin boşanma davasını açmadı sen bir adım at diye blöf yapıyor.
Evet açmamış. Çünkü adliyeyi arayıp sordurdum. Adınıza bir dava yok dediler. Ama gözümden o kadar düştü ki... Hiç bir değeri yok, hiçççç...
o her evden kovduğunda evi etrk mi ettin? burası senin evin oldugu kadar benim de evim gitmek istiyorsan sen git demedin mi?
bizim evliliğimizde ilk 1 yılda böyleydi ama ben sorunları evden dışarı taşımadım ne kendi aileme ne de başkasına sonra bir şekilde oturdu ilişki.
Hayır fevri falan değilim. Ama ben ne yaparsam yapayım bir problem çıkarmaya çalıştı. Önceki konularımı okursanız daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz. O söyledi, ben ağladımO kovdu ben ağladım Belki de benim suçum ona haddini bildirmemekti. Beraberken çok iyiyiz. Ama ailesinin dolduruşlarıyla yapmadığını bırakmıyor. Ben de insanım sonuçta 3 ayda ona ne yapabilirimki. Tabiki benim de suçlu olabileceğimi düşünmekte haklısınız. Ama çok zor günler geçirdim. Onun tek bildiği şey zorbalık. Buna da ben katlanamam.
o her evden kovduğunda evi etrk mi ettin? burası senin evin oldugu kadar benim de evim gitmek istiyorsan sen git demedin mi?
bizim evliliğimizde ilk 1 yılda böyleydi ama ben sorunları evden dışarı taşımadım ne kendi aileme ne de başkasına sonra bir şekilde oturdu ilişki.
Evet gittim. Zaten evde tek kalmaktan korkuyordum. Ve onun bana bir şey yapmasından :'( Bir de şu var burası benim evim sen git dediğimde de gardroptan elbiselerimi alıp fırlattı. Çık git diye. Sonuçta ben de insanım, bir duvar değil. Benim de bir gururum var. Ondan o kadar soğumuştum ki, yanıma yaklaştığında bile tiksiniyordum. Tabi o da buna rağmen her zaman aynı saçmalıklara devam etti.
Zaten onunla buluşmadım diye belliki sinirlenmiş. Senin görüşeceğin yok artık ta gerek yok haberin olsun süreci başlattım diye bir mesaj atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?