Boşanmak....

Adama bak ya..Adamsa tabi..3 aylık karısını 3 kere evden kovuyor, 20 gün arayıp sormuyor ve daha sinir bozucu olan tek bir mesajıyla koşa koşa senin ona gideceğini sanıyor!! Eve dönmen için bir telkin, bir özür, bir vaad bile yok! Tek mesajla çağır, gelmeyince tek mesajla 'süreci başlattım' nedir bu ya ! Eline al kartlarını asla taviz verme aslaa..

Arkadaslar beni aradi konustuk. Gidip onun ailesinden ozurdileyecekmisim yoksa bosanirmis. Niye onu arayip sormamisim. Onun hic bir hatasi yokmus. O kadar sinir oldum ki anlatamam eger butun bunlari kabul ediyorsam onunla barisabilirmisim. Yok eger kabul etmiyorsam bosanirmis. Arkadaslar su an o kadar sinirliyim ki bu ne bicim bir insandir boyle. Lanet olsun o kadar uzgunumku ne hallere dustum. Allah bir kapisini acar insallah ama dicemki ac davayi.

tatlım durumuna uzuldum bende aynı seyleri yasadım cünki,adamın ne ewlilikte,nede sende gözü var üzülerek söylüyorum...bencil karaktersiz bence... bana arkadasım ayrılma dönemimde sunu söylemişti '' ilk günlerde kıymetini bilmeyen adamdan koca olmaz '' demişti haklıydı adam ewliliğin amacını bilmiyor ciddiye almıyor, ondan kimseye koca olmaz sadece sana deil bastan belliymiş cizgi cek gitsin, degmez o salak kocan için...

Ama o kadar uzuldum ki anlatamam. İki dunyada da elim yakasinda kalsin. O beni boyle yuzustu birakti Allah ta onu bin beter yapsin. Tertemiz bir kizken ne hallere dusurdu beni. Allah sorsun. O kadar agladim ki artik takatim kalmadi. Anasi kardesi gelmis evime biz oglumuzu goturuyoruz bosansin diyor o da hala kalkmis bana diyorki sen niye abime dedinki kolaysa sen karini bosa. Nasil bir insan bu hale gelir. Nasil bu kadar merhametsiz olur :'(

yaşadıklarına çok üzüldüm.aynı şeyler benimde başımdan geçti.kına gecesinde tam evden çıkıcaz yeğenlerim ayakkabılarını saklmaışlar diye parmağını kaldırdı havaya ben sana sorcam bunun hesabını dedi.ve evlendik.evlendiğimiz gibi neler neler yaptı bana.babası da ayrıca yaptı.ben gittim bide özür dilemeye babasının ayağına suçum olmadığı halde.ama şu an o kadar pişmanım ki gittiğime.ben de çalışıyordum.beni bırak evden kovmayı dövdü de pijamalarla sokağa atıverdi bi gece.bırak canım hayır gelmez o adamdan.çalışıyormuşsun da.ailende destek olmassa olmasın git ayrı ev tut.ama balık baştan kokar.bu adam başta böyleyse düşün 30 sene sonrasını.ben öyle yaptım 30 sene sonrasını düşündüm baktım gözümün önünde hala aynı adam.boşandım.çok da iyi yaptım.açtım tazminat davası altın davası.kazandım.aldım parasını da onun canını öyle yaktım bende.ve bi beddua ettim ona.allah ona da kız evladı versin diye.şimdi evlenmiş ve ikinciye kızı oluş nalet köpeğin...

Neden ki oğlunu toplayıp gidiyormuş kv
oğlu yalnız başına babasının evini bulamıyormu?

Şimdi daha iyi anlayabiliyoruz ki
bu ailede karaktersizlik genetik olsa gerek

KATRANINI NE KADAR KAYNATIRSAN KAYNAT OLMAZ ŞEKER
CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER...........

KOnustuklarinda benim hicbir onemimin olmadigini, onlardan ozur dilemezsem bu isin kesinlikle devam edeceginden falan dem vurmus. Sonra mesaj attim dedimki olene kadar iki elimde yakanda olsun. İnsallah benim yasadiklarimin bin beterini yasarsin. Sana hic bir sey demiyorum yuvani su sunu dedi bu bunu dedilerle bozuyorsan Allahindan bulursun insallah. Allah sorsun :'( Rabbim onu oyle seylerle karsilastirsin ki beni mumla arasin

Bence boşan gitsin.Değişmiyor hiçbir şey ilk evliliğimde düzelir diye tam 4 yıl boşanmadım.Aynı senin gibi haklı olduğum halde her kavgamızda ben özür diledim ailesinden.Kişiliğimden ödün verdim.Şimdi dönüp hatırladıkça deli gibi kızıyorum kendime,neden kapıyı çarpıp çıkmadım diye.Değişen de hiçbirşey olmadı.Olan 4 yılıma oldu.Arkadaş yazmış ya 30 sene sonrasını düşündüm diye..Ben de aynısını yaptım ve karar verdim hayata bir defa geliyoruz dilediğimiz gibi yaşayalım onu da.
Boşandıktan sonra bir daha yeni ilişkiye başlayamam diyordum.Üzerinden 7 ay gecti aşık oldum,çok sevdim çokta sevildim,1,5 yıl oldu şimdi de evlilik kararı aldık..
Yeniden başlamaktan korkma.Çalışıyormuşsun da..Belki boşanınca daha iyi bir hayatın ve belki bir gün başkasıyla çok daha mutlu olma şansın olur...
Tabi bunlar benim düşüncelerim.Esas olan senin kararın.

Evet ondan bi halt olmayacagini dunku konusmasindan anladim. Dun bana yuzyuze konusmak istedigini soyledi simdi diyorum ki acaba gidip konusup icimdekilerin hepsini doksem mi, yoksa hic muhattap olmasam mi? Ama ona butun icimdekileri kusmak istiyorum. Allah onu oyle birseyle karsilastirsin ki surunsun. Rabbim bana gostersin onun nasil bir hale dustugunu

ahh canım yaaa daha 3 ayy ne olduu neler oluyor bu erkeklere anlamıyorum yada anlama kapasitem almıyor artık..

Yarabbim gül gibi kızları alıp ne hale getiriyolar Allahlarından bulsunlar inş..

dönünce herşey güzel olur değişir falan diye düşünme canım

bir insan 7 sinde ne ise 70 dede aynı olurr

adam karaktersiz anladık ama ailesi ondanda betermiş oğlumuzu alır gideriz hadi güle güle sanki bulunmadık hint kumaşı bana

başanacakmı çok iyi bildin bende aynını düşünüyorum dee ama asla kendinden taviz verme

alttan falanda alma o sanıyoki sen ona muhtaçsın o ne derse onu yapmaya hazırsın

oldu canım hiç kusura bakmasın artık biz bayanlarında gözü açıldı öyle etraf ne der aman şunlar laf ederler o devirler bitti

senin yapacagın en güzel şeyy bu adamdan boşanmak rahata kavuşmak

ailende şuan sinirliler öfkeliler ondan sana yükleniyolardır bir süre sonra durumun farkına varıp senin üzerine gelmeyi bırakacaklardır

boşan gitsin bu adamdan sana fayda yok canımmm

Bana da diyorki gel benim ailemden ozur dile. Yoksa bu yuva kurtulmaz. Beni seven kadin hakli bile olsa kocasi icin her seyi yapar ya anlamiyorum bu ne bicim bir laf.

Hangi yuva?
Ortada bir yuva mi varmis ki...
Ailesinden ozur dile ki geri dondugunde seni ezmelere doyamasin.
Birak canim yaa , ne hali varsa gorsun.
Ne dedi demedi hic takma artik.
Tum evliligin boyunca oldugu gibi sacmalamis.
Sen niye acmiyorsun ki davayi?

Ben ozurdilemem dedim. Simdi de gelmis ben geleyim ailenden ozurdileyeyim aksam evimize gidelim.

Blöfler, tehditler, restler.... Ailenden özür dilese ne olacak? 2 hafta sonra yine kapıyı sana göstermeyeceği ne malum?

Ben ozurdilemem dedim. Simdi de gelmis ben geleyim ailenden ozurdileyeyim aksam evimize gidelim.

yavaş yavaş geri adım atıyor yeni evlisiniz ve bu kadar şeyi yaşamanız kötü tabi ama eğer evinize gitmeyi kabul edersen yapıcı bi şekilde ikinizde karar alın ve kesinlikle tartışmalarınıza ailelerinizi katmayın hayat sizin

Evet geri adim atti. Ama bugun aksama kadar dusundumde ben o eve gitmek istemiyorum :'( bana sevgi kelebegi olsa bile ama ailedeki herkes de bi sans daha ver kizim insanlar degisir falan filan konusuyorlar. Yani bilmiyorum diyorum keske gelip ailemden hic ozurdilemese de hic gitmesem. Oyle sogumusum ki bugun onu gordugumde anladim. Cunku 1 ay boyunca hic gormedim.

ailenin senin mutluluğunu istemesi lazım sen mutsuzken seni o eve tekrar yollamayı nasıl istiyorlar anlamış değilim:44:e bu adam(?) seni 3 kere evden kovmamış mı eşyalarını fırlatarak üstelik ailen seni evden kovduğunu bilmiyor mu yani öyle bir durumda nasıl tekrar dene diyorlar ki sanırım ailen elalem ne der derdinde ama sen kimseyi dinleme derim hayat kısa öyle bi adamla o evde nasl huzur bularak kalabilirsin ki ? düşünsene döndün ve her şey bikaç ay yolunda gitti diyelim sonra bi çocuğun olsa bu süreç içerisinde ilerde böyle şeylerle kesinlikle karşılaşacağını düşündüğüm için işler iyice çıkmaza girecek döndüğünü düşünerek söylüyorum ilerde çocuk olursa hele hiç ayrılamıcaksın kesin hadi dayanayım dersin bence hayatını daha fazla mahvetme buarada eşin kaç yaşında merak ettim açıkçası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…