- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Artık bilemiyorum ama bıktım onun blöflerinden.
Arkadaslar beni aradi konustuk. Gidip onun ailesinden ozurdileyecekmisim yoksa bosanirmis. Niye onu arayip sormamisim. Onun hic bir hatasi yokmus. O kadar sinir oldum ki anlatamam eger butun bunlari kabul ediyorsam onunla barisabilirmisim. Yok eger kabul etmiyorsam bosanirmis. Arkadaslar su an o kadar sinirliyim ki bu ne bicim bir insandir boyle. Lanet olsun o kadar uzgunumku ne hallere dustum. Allah bir kapisini acar insallah ama dicemki ac davayi.
KOnustuklarinda benim hicbir onemimin olmadigini, onlardan ozur dilemezsem bu isin kesinlikle devam edeceginden falan dem vurmus. Sonra mesaj attim dedimki olene kadar iki elimde yakanda olsun. İnsallah benim yasadiklarimin bin beterini yasarsin. Sana hic bir sey demiyorum yuvani su sunu dedi bu bunu dedilerle bozuyorsan Allahindan bulursun insallah. Allah sorsun :'( Rabbim onu oyle seylerle karsilastirsin ki beni mumla arasin
Ben ozurdilemem dedim. Simdi de gelmis ben geleyim ailenden ozurdileyeyim aksam evimize gidelim.
Ben ozurdilemem dedim. Simdi de gelmis ben geleyim ailenden ozurdileyeyim aksam evimize gidelim.
Evet geri adim atti. Ama bugun aksama kadar dusundumde ben o eve gitmek istemiyorum :'( bana sevgi kelebegi olsa bileama ailedeki herkes de bi sans daha ver kizim insanlar degisir falan filan konusuyorlar. Yani bilmiyorum diyorum keske gelip ailemden hic ozurdilemese de hic gitmesem. Oyle sogumusum ki bugun onu gordugumde anladim. Cunku 1 ay boyunca hic gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?